x

עמוד 8 מתוך 29 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 289

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    עוד משהו - האם משהו יכול להרחיב על מהות האסטרטגיה, והסיבה לתיקונים? (למטרת לימוד)
    בעיניים ההדיוטיות שלי- למרות שכל הגרף המורכב והתיקונים הרבים -
    זה פשוט נראה כמו אסטרטגייה עם כוון ברור לכוון ירידה מתחת ל 1200,
    וזה לא השתנה מתיקון לתיקון...
    שלום ניב,

שים לב שבפתיחה התטא בתחום המדד הנוכחי היתה שלילית, כלומר אנו מפסידים כסף בטווח הנוכחי. אז ציפינו לתנועה כלפי מטה בכדי להרוויח (וכנראה הייתה גם הכנה לתיקון במידה ויהיו עליות, כי לא כל כך הבנתי את ביצוע הרגל העליונה).

כנראה שחקן ראה שאנו הולכים לדשדש עוד זמן בטווח 1190-1210 והחליט לתקן כך ש: א) נרוויח במידה וההנחה הראשונית של ירידות קלות יתממשו ב) בדשדוש לא נפסיד ואפילו נרוויח ג) הוא לא רואה עליות באופק.

תיקון 1:
    כנראה שקטן החשש לירידות חדות, הגדלת התקבול של הטווח הנוכחי על חשבון הטווח הנמוך הרחוק.

תיקון 2:
    כנראה שאין חשש לעליות חדות, הגדלת התקבול של הטווח הנוכחי

תיקון 3:
    קידום נוסף של הרגל העליונה, הגדלת התקבול של הטווח הנוכחי כך שכעת התקבול לטובתנו

בהצלחה וחג שמח

עכשיו זאת פעם ראשונה שאני רואה באסטרטגיה רווח של 7% בצבע ירוק. יאי .
    האם זה הרווח המדובר (שמנסים להגיע בו ל 25%)?
    אצל שחקן הרווח מתקבע לפי נוסחת הבטחונות פחות התקבול הראשוניים גם אם במהלך הדרך התקבול והבטחונות משתנים וגדלים.
    הרווח שמצויין בזירוסאם הוא לפי הבטחונות הנוכחיים, שכעת הם שונים מהבטחונות הראשוניים.

בלי קשר ראיתי שלפעמים יש לך חשש בתיקון, הכי חשוב שתשים לב שמס' היחידות הכתובות שלך תמיד קטן או שווה למס' היחידות הקנויות שלך בכל צד, כי אחרת תהיה לך כתיבה חשופה.

חג שמח

תודה על ההסברים, אלפרד.
    לגבי חישוב הרווח של האסטרטגיה של שחקן - אני לא מבין בכלל.
    לפי הגרף של הפוזיציה הראשונית:
    http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
    בטחונות: 5968 (בטחונות זה מה שבית ההשקעות "ממשכן" לך כי כתבת\השאלת משהו, נכון?)
    תקבול: 542 (אני מניח שב"תקבול" מתכוונים לכסף שקיבלת תמורת כתיבת אופציות? או שמחשבים פה גם את קניית האופציות?)
    אז 5968-542=5426
    5426 ..... מה זה אומר? ומה זה קשור לרווח של האסטרטגיה, ואיך בכלל מגיעים לחישוב של 25%?
    והאין זה לא יותר הגיוני כן להתחשב בבטחונות ובתקבולים גם של התיקונים? למה לא מחשיבים אותם?

הי ניב.
    החישוב בגדול נכון רק התקבול הראשוני היה קרוב ל 1000 ולכן 25% מהבטחונות בניכוי התקבול מביא לקרוב ל אלף שח יעד רווח.
    זו השיטה של שחקן - לא תמצא הרבה שמחשבים כמוהו אבל חשוב להבין ולא חייבים להסכים...העיקר שיש שיטה שמביאה רווח!
    שחקן לא מתחשב בתקבולים או בגידול בבטחונות כתוצאה מקידום.
    חשוב, בעיקר למתחילים להשאיר בטחונות ולא להגיע למצב של חוסר בבטחונות כאשר יהיה תיקון שידרוש הגדלת בטחונות. עודף של 25% אמור להספיק.

תודה ME2.
    אני לא מבין משהו בסיסי.
    למה בכלל הרווח תלוי בבטחונות?
    ואם רק קונים אופציות? (אם אין כתיבה - אז אין בטחונות) - אז איך אז מחושב יעד הרווח?

תודה ME2.
    אני לא מבין משהו בסיסי.
    למה בכלל הרווח תלוי בבטחונות?
    ואם רק קונים אופציות? (אם אין כתיבה - אז אין בטחונות) - אז איך אז מחושב יעד הרווח?
    לגבי הבטחונות - תחשוב על כלכלה בסיסית - הפסד של רווח אלטרנטיבי. אם שמתי 10,000 שח בטחונות לטובת אסטרטגיה אז לא יכולתי להרוויח עליהם במקום אחר (נתעלם מזה שבית ההשקעות נותן לי ריבית פקמ עליהן).
    אם באסטרטגייה יש רק קניות אז החישוב יהיה לפי עלות הקנייה. לא תמצא הרבה אסטרטגיות אצל שחקן שלא היתה בהן כתיבה כי זו צורת החשיבה הבסיסית שלו , שצריך לנצל בטחונות שקיימים ממילא - זכור שהשחקנים ממונפים וממילא יש להם מסגרת אשראי שמשלמים עליה אז רק מתבקש לנצל אותה.

ציטוט פורסם במקור על ידי קאריה צפה בהודעה
    שלא נבכה "אכלו לנו ,שתו לנו "את הפוט 1200

מחר שוחטים לנו את הפוט 1200 נקנה ב 1200 יעמוד מחר 600

שימו לב, בסימולטור האתר נעלמה הכתיבה של 2יח כתובות C1230
    THE HOUSE NEVER LOOSE

תודה על ההסברים, אלפרד.
    לגבי חישוב הרווח של האסטרטגיה של שחקן - אני לא מבין בכלל.
    לפי הגרף של הפוזיציה הראשונית:
    http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
    בטחונות: 5968 (בטחונות זה מה שבית ההשקעות "ממשכן" לך כי כתבת\השאלת משהו, נכון?)
    תקבול: 542 (אני מניח שב"תקבול" מתכוונים לכסף שקיבלת תמורת כתיבת אופציות? או שמחשבים פה גם את קניית האופציות?)
    אז 5968-542=5426
    5426 ..... מה זה אומר? ומה זה קשור לרווח של האסטרטגיה, ואיך בכלל מגיעים לחישוב של 25%?
    והאין זה לא יותר הגיוני כן להתחשב בבטחונות ובתקבולים גם של התיקונים? למה לא מחשיבים אותם?
    ראה תגובה 14# שלי בדיון זה (עמוד 2).
    כמו שאמרתי אתה מחשב לפי הבטחונות והתקבול הלא מקוריים.
    לך לזירוסאם שלך ותלחץ על 'פוזיציה ראשונית' עם העכבר. מופיע לך תקבול מקורי ובטחונות עבור הפוזיצייה (אבל אלו מחירים שלך ולא של שחקן).

במקרה של התחשבות בבטחונות נוספים, במקרה הזה אני איתך אבל זוהי דרך העבודה של שחקן.
    ראה גם תגובה 17#, טענתו שצריך ללכת לפי ההפסד המקסימלי (6800 ש"ח) ולא לפי בטחונות.

יום טוב

היי אמיתי.
    כתבנו בזמן פרסום התיקון שאנחנו מורידים אותו בשביל לבדוק את ה SMS שיוצא אוטומטית כולל התיקונים. יסודר בהמשך ובכל
    מקרה האסטרטגיה מתנהלת כרגיל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות