x

עמוד 5 מתוך 29 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 289

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

אני עדיין לא מצליח להבין את ההגיון שעומד מאחורי קידום הפוטים דוקא בזמן עליה , הרי זה יותר משתלם כשיש ירידה , וכן המהלך בקולים למה לעשות אותו כשהמדד נמוך הרי המהלך משתלם הרבה יותר בעליה , למשל : היה עדיף למכור את הפוט 1170 כשהוא היה 580-600 ולקנות את הפוט 1140 כשהוא היה 230-240 ( מרווח= 360) מאשר למכור ב360 ולקנות ב135 ( מרווח 225 ) תקנו אותי אם אני טועה .

ציטוט פורסם במקור על ידי amibd צפה בהודעה
    אני עדיין לא מצליח להבין את ההגיון שעומד מאחורי קידום הפוטים דוקא בזמן עליה , הרי זה יותר משתלם כשיש ירידה , וכן המהלך בקולים למה לעשות אותו כשהמדד נמוך הרי המהלך משתלם הרבה יותר בעליה , למשל : היה עדיף למכור את הפוט 1170 כשהוא היה 580-600 ולקנות את הפוט 1140 כשהוא היה 230-240 ( מרווח= 360) מאשר למכור ב360 ולקנות ב135 ( מרווח 225 ) תקנו אותי אם אני טועה .
    מקדמים כאשר צריך או כאשר חייבים. בשני המקרים עד כה היה צריך, כי השוק משדר עד כה יציבות ושליטה של השחקנים. וכאשר השחקנים שולטים תקבל דשדוש צר טווח. ראה מה הייתה ההנחה ל מצב השוק עם פתיחת האסטרטגיה.

שלום ניב,
    נראה שבחרת להיכנס לאסטרטגיה לא הכי נוחה ללימוד, אבל אל תיבהל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    תודה ME2
    אבל הגרף (הצורה שלו) נראית פחות או יותר אותו דבר.... זה בסדר?
    קורה לי הרבה שאני מוסיף תיקון בזירוסאם אבל הגרף נשאר זהה לחלוטין (למרות שכל השאר הנתונים משתנים).
    מה שאני עושה תמיד אחרי שינוי/תיקון בזירוסאם זה ללחוץ על כפתור 'רענן' של הדפדפן, או על כפתור F5 ואז הגרף מתעדכן.

לילה טוב

ציטוט פורסם במקור על ידי nivh צפה בהודעה
    ממש מלאכת מחשבת =)
    תודה ME2.
    בקשר לרישום על פורומים - זה לא תמיד עובד.
    שרשור שכתבתי בו, אני מקבל במיידי אימייל על כל תגובה. (מעולה!)
    אבל האפשרות ה"רגילה" של הגדרות הרישום - אני מקבל רק סיכומים יומיים (לא מספיק טוב בשביל אופציות!)
    נכון, ברישום לפורומים אין עדכון מיידי, אבל ברישום לנושא העדכון במייל מיידי.
    לכן me2 התכוון שתלך ל"נעוץ: אסטרטגיית מאי" שבתוך "פורום מאי 2013" ושם תעשה הגדרות נושא-הרשם עדכונים בנושא זה.

לילה טוב

נכון, ה F5 (רענן דף) חשוב מאוד ב ZeroSum.
    לגבי הרישום לפורום הנעוץ - אנסה.
    תודה!

חברים, מישהו יכול לנעות לי מה המשמעות של להחזיק 2 פוטים נוספים ב1120 , גם במקרה של ירידה ועליית סטייה לא נראה שהם יתנו הרבה.

ציטוט פורסם במקור על ידי trading צפה בהודעה
    חברים, מישהו יכול לנעות לי מה המשמעות של להחזיק 2 פוטים נוספים ב1120 , גם במקרה של ירידה ועליית סטייה לא נראה שהם יתנו הרבה.
    שלום,

אין "שניים נוספים" ב- 1120. יש שניים שם אבל רק אחד הוא כאילו "מיותר", השני סוגר את הפוזיציה למניעת צריכת בטחונות מוגזמת.
    מדוע ה-"מיותר" שם? אסתכן בניחוש - שחקן רוצה להיות מוכן ל"ברבור שחור".

התכוונתי ל 1 כמובן, גם אני חשבתי על מצב של ירידות חדות רק ש אם אין מצב של 4% ביום או משהו דומה הפוט הזה ימחק
    ומצב של ברבור שחור נכונה לכל חודש לא?

יש 3 PUT1120 כרגע באסטרטגיה, לא?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות