x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 289

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

Hybrid View

האמת, הגעתי למסקנה שאסטרטגיה כמו זאת, עם הרבה מאוד תיקונים, הפער בין המחירי הביצוע לבין מחירי השחקן גורם לזה שאני לא רואה דרך לצאת מזה ברווח ואם כן לאור כמות הפעולות הרבה הרווח יהיה קטן מאוד בהתחשב בעלות של העמלות :(

בגדול שני התיקונים האחרונים זה של ה 22 וזה של ה 23 לחודש גרמו להפסדים בעיקר ב put 1210 ואפשר היה (בדיעבד !!) לוותר עליהם

ציטוט פורסם במקור על ידי trading צפה בהודעה
    האמת, הגעתי למסקנה שאסטרטגיה כמו זאת, עם הרבה מאוד תיקונים, הפער בין המחירי הביצוע לבין מחירי השחקן גורם לזה שאני לא רואה דרך לצאת מזה ברווח ואם כן לאור כמות הפעולות הרבה הרווח יהיה קטן מאוד בהתחשב בעלות של העמלות :(

בגדול שני התיקונים האחרונים זה של ה 22 וזה של ה 23 לחודש גרמו להפסדים בעיקר ב put 1210 ואפשר היה (בדיעבד !!) לוותר עליהם
    סוכם בעבר עם שחקן - שהמחיר לא יהיה יותר לפי עסקא אחרונה, אלה לפי BID\ASK הנמוך מביניהם.
    להבנתי שחקן הסכים לשינוי המחיר לפי שיטה זו.
    האם זה לא השתנה לשיטה החדשה?
    THE HOUSE NEVER LOOSE

לקאריה
    למה לקרוא לזה גלגול ?! זה יותר כמו לסגור בהפסד ולפתוח אסט' חדשה ביוני .
    גלגול בלי הפסד זה אומר - עלות סגירה במאי = תקבול ביוני , בפוטים זה בטח לא היה כך . נראה לי שיש חוסר ודאות גדול בשוק , אם שחקן היה נעול על ירידות אפילו קלות אז היינו מגלגלים ל1250 עם הגנה ב1270 -- תקבול 500 ש"ח שזה גם עלות הסגירה במאי . באמת תעלומה בעיני למה שחקן עדיין לא מגלגל . כנראה שאין מצב שהשחקנים יתנו למדד לעבור את גיל 30 , אבל איך שמעון אומר " לא תמיד שואלים אותם " .
    ותפסיק להזיל דמעה זה מלחיץ אותי .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות