ציטוט פורסם במקור על ידי rinmat צפה בהודעה
מה שנושי פיתוח יוכלו להשיג בבית המשפט לכל היותר, זה שקיפות על ההוצאות של אידיבי ונאמן שישמור על ערך הנכסים שלא ימכרו בזול.
אבל שוב, הבעיה היא בנציגות העכשווית של פיתוח שהבראה זה לא מה שמעניין אותה.
הפסיקה היא בדיוק מה שאמרתי, בית המשפט הציב מפקח על התנהלות הכספים של החברה, אבל בלי יכולות וטו, ההחלטיות שלי היתה לגבי השתלטות הנציגות על פיתוח, ובעצם להשאיר את נושי אחזקות בלי כלום, זה היה הפחד של הרבה אנשים להיכנס להשקעה באחזקות.

ציטוט פורסם במקור על ידי Gilga צפה בהודעה
דווקא לאחזקות ? הייתי חושב שאם כבר אז הדברים האלה מביאים שווי לפיתוח.
על אחת כמה וכמה קשה לי להאמין שאחזקות תראה אפילו שקל אחד מפיתוח בשעה ובית המשפט מפקח על החברה, לא ככה?
הפוך גוטה, הפוך, מה שהנציגות של פיתוח הביאה על עצמה, זה הסדר בחסות בית משפט, והתשלום שלה להסדר תהיה תספורת קטנה, אם זה בהמרת חוב למניות, או בפריסה חדשה וארוכה של החוב.
ובמקרה של הסדר בפיתוח, נושי אחזקות יגזרו את הקופון בשווי האג''ח החדשים שיקבלו (אני מעדיף 50%-75% מחברה יציבה עם שווי חיובי, מאשר 100% עם חברה מקרטעת ושווי נכסי שלילי.
ללא ספק שווי החבילה בהסדר אחזקות, במקרה של הצלחה בהסדר בפיתוח, עולה בצורה משמעותית.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
בלי שום קשר לאלשטיין - כפי שכתבתי בעבר - פיקוח בית משפט על פיתוח והסדר בחסות בית המשפט, יוצק שווי שאגח אחזקות - אני נכנסתי לאגח ד'.
הרסת פה להרבה אנשים שהיו אנטי נגד אחזקות... אבל עשית בחכמה :-) ולא בגלל שאני בפוזיציה, למרות שאני אף פעם לא ממליץ לאחרים, אני כבר הכנסתי את כל המשפחה וחברים בשבוע שעבר...
אני לא רואה את אלשטיין כספין, ויש חשיבות לאחד כמוהו בחברה, עוד בעלים עם כיס גדול זה לא יכול להזיק.
בכל מקרה, ברוך שובך לכוחותינו ובהצלחה :-)