או שאתה מפספס משהו, או שאני מפספס,
להבנתי, כל ההשקעה של אלשטיין תקנה לו 31% בגנדן (תמורת 43M דולר), ו30% בערך באחזקות (תמורת 57M דולר),
מתוך זה, חצי מה31% בגנדן של אלשטיין וחצי מה30% במניות אחזקות, יועברו בנאמנות לדנקנר תמורת הלוואה של 50M דולר נון ריקורס, משמע, אם איכשהוא המצב של אחזקות משתפר ונוחי מצליח לעמוד בתנאי ההלוואה, הוא שוב בעל הבית היחיד, אחרת, אלשטיין ייכנס כשותף בפועל של נוחי.
אתה שוב טועה ומטעה,
ההבדל הוא שזיסר קנה את המניות בשוק, וכאן התמורה נכנסת ישירות לחברה בהנפקת מנויות נוספות.
טרמינולוגיה של דה מרקר...ונציגות פיתוח, "זה בסך הכל טיפה בים", אבל יש משפט סיני עתיק שאומר גם מסע של אלף מייל מתחיל בצעד קטן. אני באמת לא מבין מה הבעיה שלך עם דנקנר, למה לא להגיע איתו להסדר סביר בפיתוח לטובת כולם, אני ממש לא מעריץ שלו, להיפך, אני חושב שהוא גרם להשמדת ערך עצום באידיבי בגלל היהירות שלו, ועסקאות בעלי עניין מפוקפקות, אבל אל תשכח שהוא משלם על זה באיבוד השליטה בקבוצה, ומקבל שותף עם כיסים עמוקים, ועם כל הכבוד, אין אפשרות משפטית להעיף אותו.
מה עוד צריך לשכנע אותך, שההסכם הוא סגור?! הרי יצאה הודעה שההסכם הוא חתום, למה צריך להפקיד בנאמנות? אם בעלי האג''ח יאשרו את ההסדר אז התנאי מתקיים, ועכשיו מנפנפים לרקפת עם 18M דולר, הוא יגיד לה את רוצה את הכסף תגיעי להסדר, אחרת תישארי עם כלום (גנדן) והכסף יגיע לאחזקות, ואני מקווה שכמו כל בנקאי הגיוני, היא תעשה את מה שצריך לעשות ולא מה שהרחוב רוצה, וגם כאן התנאי יתקיים, אז כבר הסיכוי להסדר כולל עלה בצורה משמעותית.
לגבי המסחר בראשון, (10 מליון שקלים חכמים נכנסו בשבוע האחרון לאג''ח ד' תודות להפחדות בתקשורת ומכירה של ידיים חלשות, וטיבי אני מקווה, ובאמת יפרגן לך אם היית חלק מהכסף החכם :-) ) לכן הם יהוו התנגדות חזקה לעליות חדות, בכל מקרה, הזמן לסגירת ההסדר ממשיך לתקתק, והכל ייגמר להערכתי עד אמצע יוני.