טוב, קראתי בעיון את תביעת הנציגות, וגם את התשובה של החברה:
http://maya.tase.co.il/bursa/report....924&CompCd=798
עכשיו , אני יותר בטוח מאי פעם, כל המושגים שהשתמשתי כלפי נציגות פיתוח, שרירים וקיימים גם עכשיו, הנציגות חיה בלה לה לנד והולכת לקבל בראש בבית המשפט,
אין שום סיכוי, ואני חוזר שוב, שום סיכוי שבית המשפט יפסוק לטובת הנציגות.

רק תגובה לטיבי:
ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
הבקשה היא להסדר נושים עפ"י סעיף 350 א לחוק החברות - בקשת הבראה (לא פרוק) ע"י האגחים ז' ט' י'

כצפוי, התביעה מבוססת בעיקר על הפסיקה בנושא אפריקה ישראל -

חדלות פרעון היא לא נקודה - היא תהליך בו לחברה סיכויים הולכים ופוחתים להחזיר את חובה,וסיכויים הולכים וגדלים לקריסה. סעיף 350 נועד לעצור תהליך זה מוקדם ככל האפשר תוך צמצום הנזק לנושים ובמועד שעדיין ניתן להבריא את החברה במקום לפרקה.
כלומר , בקשה עפ"י סעיף זה אינה דורשת הוכחה לחדלות פרעון מיידית (כי אז זה כבר פרוק) אלא מספיק "לאבחן את החולי לפני הגעתו למצב סופני" כדברי אלשייך בתיק אפריקה

זו הנקודה שכל הקוראים "אין קייס" לנושי פיתוח אינם מבינים - לא צריך הערת עסק חי, לא צריך הון עצמי שלילי, לא צריך להראות שאין די מזומן בקופה - מספיק להראות באופן סביר שהחברה בתהליך לחדלות פרעון ויש חשש סביר שלא תעמוד בהתחיבויותיה העתידיות
רק שכחת לציין, וזה בעצם הנציגות, שלפי סעיף זה, בקשת הבראה, צריכה לכלול את הסכמת החברה... ומן הסתם החברה לא מסכימה.
אני במקום אידיבי, הייתי תובע את הנציגות על גרימת נזקים, דווקא היה לחברה סיכוי לא רע להצליח.
לסיכום, אם נציגות פיתוח תביא הסדר שיהיה לרוחו של נוחי, אז יש לה סיכוי לעשות משהו לטובת החברה, אחרת, נציגות פיתוח תלמד בדרך הקשה בבית משפט שפופולזים טוב לדה מרקר ולעמך.