ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
כל זמן שהדיבורים היו מול דנקנר (אופציית אלשטיין) דעתי היתה שזה חסר תועלת - חדלות פרעון של פיתוח היתה עניין של זמן והשקעה באגח ד' של אחזקות היתה הימור חסר הגיון.
נו באמת, האנטי דנקנריות מעוורת אותך, עם כל מה שהיה רע בדנקנר, היום ניתן לומר, שהמאבק שלו על החברה גרם לזה שאגח ד כבר מגרד היום את ה60 אגורות, ואילולא דנקנר, הנאמנים, בדש ערמוני וחבריו כבר היו מוכרים אותנו בזול לאלשטיין או יותר גרוע, מוכרים את הכל לגרמי בפרוטות, אני מזכיר לך, שכבר הנאמנים גרמו להצבעת בזק ולאישור המכירה של אחזקות לאלשטיין ב70 מיליון שח ולהזרמת רוב הכסף לפיתוח.
דבר נוסף שאני לא מסכים איתך שההשקעה היא חסרת הגיון עד המשפט,
כמו שאמרתי בזמנו לפיראט, אידיבי זה לא קרקעות עלומים ברומניה, או שדות מוריקים בהודו
השליטה באידיבי שווה כסף ומסתבר שכנראה הרבה, החוכמה היא לראות צעד אחד קדימה, ולא רק לעשות חישוב מתמטי של אחד ועוד אחד, שמתי את כל הביצים בכיס של אידיבי ואפילו כסף של הבנק בהלוואות, אמרתי עוד לפני המשפט שהסיכון סיכוי באידיבי ב20 אג הוא גבוה מאוד, וכל התיק שלי כרגע בתשואה פנומינלית, מי שקנה בזמנו ולא התרשם מכל ההפחדות שעברו כאן, והכל מתועד בפוסטים, עשה הרבה כסף. הזדמנויות כאלה כמו שהיה באידיבי קורות לעיתים רחוקות.
בצורה אירונית, כל הסחבת שהיתה במשפט הזה רק גרמה לריקברי יותר גבוה, אי אפשר לקחת את המקרה הזה ולהשליך על הסדרים אחרים.