x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך 28

נושא: מעוף היום בדקות האחרונות

Hybrid View

בסך הכל אני חושב שאין לבוא לשחקן בטענות.יש להניח שהמתלוננים והמלינים הפסידו. האם אחד שהרוויח החודש גם התלונן? ולעצם העניין כדאי שכל אחד יקרא את כל העיתונים הכלכליים במשך יום המסחר. ישנן שם דיעות שונות ומגוונות. חלקן מתאמתות וחלקן לא ובסופו של יום כל אחד את החלטותיו מחליט בעצמו.מאחל לכולם המשך שבוע מסחר נעים, בריאות ואושר

שלום לכולם,

1. מהיום הראשון של האתר הזה אני עוקב אחר התגובות של שחקן לכל החברים, מעולם לא ראיתי את שחקן מגיב בכל כך בכעס כלפי ביקורת שנכתבה נגדו ואת האמת אני מסכים איתו! פשוט לא יאומן שאנשים עושים שטויות ואחרי מאשימים את שחקן שהוא לא התריע על כך מראש...
    2.לכל החברים למי שטרם קראו את הפוסט שפרסמתי בנושא טיפים במסחר באופציות מומלץ מאוד, שימו לב גם מי הגיב לי והסכים עם כל מה שרשמתי ומי יצא נגדי ומה הסיבות לכך http://www.s-maof.com/Forum/threads/...99%D7%95%D7%AA
    3. רונו, שוק הנגזרים אכזרי! אם אתה לא בנוי לזה אל תתקרב כי זה פשוט ימחוק אותך וגם יעלה לך בהרבה עצבים!!! לדוגמא הפוסט הזה שפרסמת שלא בצדק!
    נערך לאחרונה על ידי GOLFMAN, 19.04.2013 בשעה 19:48

להאשים את שחקן-מעוף על כך שלא התריע לפנייך בזמן והפסדת כסף רב? נו בחייך. אל תהיה ילד וכך אחריות על מעשיך.
    ומסף העצבים שלך- הפסדת הרבה מאד אלפים אם לא יותר- אז מה זה כבר לשים אלפייה אחת על השירות של הפרו?
    אתה מתלונן על שירותים שאתה מקבל בחינם- כאילו וואט-דה-פאק?

שלום לכולם :
    http://www.s-maof.com/Forum/forums/35-מסחר-תוך-יומי
    מצאתי לנכון להביא חזרה 3 סקירות שרשמתי באתר בתאריכים 24/25/26 לדצמבר 2012 : מדוע ??
    המקבילות של המצבים שקראו אז וחוזרים היום :
    1. הפקיעה בחודש דצמבר היתה 1165 גרמה הפסדים של למעלה מ - 300 מיליון שקל , ומחקה הרבה סוחרים , ומשקיעים פרטיים , מ - מסחר במעוף.
    2. מעלה סקירות אלו לתת לחברים אות אזהרה חוזרת , למען יראו וייראו.
    3. כתגובה לחברים שקיטרגו על חוסר אינפורמציה בזמן , ושהכל נעשה כאן מסחרי מידי , פשוט לעג לכותבים דברי ביקורת על האתר מנהליו , ובעליו. כשנכתבו סקירות אלו אף אחד לא חילק לשחקן או לכותב שום תמורה , או מילות תודה.
    4. הצוות כאן וההנהלה תורמים עושים ימים כלילות ללא התחשבנות עם אף אדם , נותנים ממירצם זמנם , ידע רב, כלים בלי סוף , שנוצרו ויוצרו לצרכי החברים , ללא מטרת רווח כ - 5 שנים , מעניין היכן אפשר למצוא ידע כזה חינמי, וזמין בזמן אמת?? בתור אחד ששותף כאן לעשיה שנים רבות , מישהו התבקש לתת תמורה עבור ידע כזה ???
    5. לדבר סררה על שחקן מעוף זו עזות מצח , מישהו כאן מהחברים פעם אחת ניסה לשים את עצמו במקום שחקן ??
    מישהו יודע כמה אנרגיות , חוסר שקט, דאגות, הוצאת כספים מכיסו , האם כאן חברים ינהגו באותה מידה כמו שחקן??,
    אז אם כן שיקום !!!!!!!!!!!@!!!@!!!!!@!!!!!!!!!@!!!!!
    6. לי במקרה יש הכבוד להיות עם שחקן בקשר מתמיד , ואני יכול לומר לכם כולם : תעמדו דום !!! לפני שרושמים מילת ביקורת!!!! אם לא עמדתם באחריות כזו {להיות רעה צאן}, ואם לא עשיתם מה ששחקן עשה , עושה ויעשה , אין לאף אחד הזכות לקטר , לרשום דברים לא מדוייקים והעיקר שנרשמו , הנייר סובל הרבה אבל לא הכל מותר.
    7. למי שאינו יכול לשאת אחריות בעצמו , שלא יבצע , שלא יסחור , לזרוק על שחקן אשמות זה הכי קל , ובמיוחד חברים בוגרים אשר גורלם בידם תמיד אפשר לא לקחת מה שנותנים !!, גם זה לא חובה לרוץ בעניים עצומות!
    עוד דבר מאוד חשוב : שחקן אף פעם לא היה ולא יהיה נביא , גם לא התיימר להיות .
    אדם שמקבל סוס מתנה לא אמור לספור כמה שיניים יש לו
    אמסלם שמעון
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 20.04.2013 בשעה 15:43

שבת שלום,

נותנים לך אצבע, אתה רוצה את כל היד.
    rono- ליבי איתך, אבל אתה עובר את הגבול.
    אני לא יודע איפה להתחיל כדי להוכיח לך את חוצפתך הרבה.

לפי איך שאתה מדבר, אין לי ספק שאתה לא צריך לסחור בשוק ההון.
    בן אדם שלא לוקח אחריות על מעשיו, ותולה תקוותיו רק בידי אחרים, אין לו סיכוי.
    לא כל אחד חייב לסחור. אפשר לחיות את חייך גם בלי שוק ההון, וזה מה שהייתי מציע לך.

מאחל לך המון הצלחה בהמשך דרכך.

יום טוב.

אדון LIOR
    אין לי מושג מי אתה מה שבטוח שאני הייתי באתר הזה עוד לפניך
    לפי מה שאני רואה אתה מנהל פורום אז כמנהל פורום קודם עליך לתת דוגמה ולתת תשובות לגופו של עיניין למרות שאתה גם מקבל שכר אז ברור שתגיב כמו שהגבת ...

לגופו של עניין כתבתי מה טוב כדי ליעל את האתר והפניה היתה רק לשחקן ולא אליך נקודה
    כך שאני מצפה מהשחקן לענות לי אם ירצה זכותו לענות זכותו ליישם מה שבקשתי וזכותו גם לא להתיחס בכלל
    אבל מה שבטוח אני לא צריך ביקורת לא ממך ולא מאף אחד אחר ולידיעתך לדעתי בלי להכיר אותך אני הרבה לפניך בשוק ההון וכנראה יהיה הרבה אחריך אל תאחל לי הצלחה בהמשך דרכי כי אני ממשיך בדרך הזו ולא בדרך אחרת
    ואם היית באמת מנהל בהגדרה לא היית כותב חוצפן ועוד מילים בסגנון ואולי מנסה לקחת ביקורת בונה מהצעות הייעול שלי שכתבתי בהודעה האחרונה שלי ...תתבייש...

וואו, איזו רמה של תגובה.

אז rono- לפני שאגיד את דבריי, דע לך ש:
    1. אני לא מקבל שכר, ולא חייב לשחקן דבר, כך שדבריי נאמרים אך ורק על פי דעתי וללא אינטרסים אחרים.
    2.אתה כאן רשום באתר כחודש לפניי, וגם כך לא ברור לי מה העניין קשור לנושא.

בקשר לתגובתך- מצטער.
    לא התכוונתי לפגוע, ומצטער מאד אם כך יצא מתגובתי.
    אני מניח שאתה לפניי בשוק ההון, ומקווה שתהיה גם אחריי.
    כתבת שאתה לא רוצה שאאחל לך בהצלחה, אז לא אאחל.
    בכל מקרה, מתנצל אם נפגעת.

כשאין עם מי לדבר, אין עם מי לדבר.

שבת שלום.

לפי חלק מהתגובות עולה ששחקן ידע שתיהיה נפילה של הגלום ל94
    אז התשובה היא לא מוחלט , מכיוון שלא הוציא אסטרטגיה יומית חדשה שניצלה את זה , ולא קידם קולים בשבועית ,אלה רק עד 1230
    ולא קנה מרווח בפוטים ,אלה פרפר .
    כלומר גם חברי הפרו לא נהנו מהירידה של 20 נקודות בגלום תוך שעתיים
    שחקן בסה"כ אמר שבשבירה של 1210 יתכן ירידה ל 1206 גם השחקנים הפסידו כסף בחצי השעה האחרונה (על הנייר ) מכיוון שגבול הפקיעה האופטימלי חלף על פניהם ועכשיו הם צריכים עלייה קלה כדי לצאת בנחת
    אז לסיום אני מקווה שהאנשים שיפיסדו לא סגרו בסוף היום את הפוזציות מכיוון שרוב הסימנים מראים על פתיחה של 1200 + ביום א
    בהצלחה לכולם
    נ.ב המשפט של שמעון בדיוק מתאים "אדם שמקבל סוס מתנה לא אמור לספור כמה שיניים יש לו "

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות