x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שאלה לגבי השקעה

שאלה לגבי השקעה

שלום לכולם,
    להורי הפנסיונריים נפתח חסכון של כ500K, מה האפשרויות הכי טובות להשקעה בשבילם בהתחשב בגורם מאוד חשוב, שזאת חייבת להיות השקעה סולידית מאוד (פנסיונרים כבר אמרתי, אם יפסידו את הכסף הם לא יכולים ללכת לעבודה ולהרוויח). הכסף הזה לא חייב להיות נזיל ב3-5 שנים הקרובות.
    אשמח מאוד אם תוכלו ליעץ לי.
    דויד.

מה דעתך על בנק בלטה
    https://www.youtube.com/watch?v=rCxkUlrrI4I
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרבה ישמחו לייעץ ולעזור אבל יש עובדה פשוטה = הוריך פנסיונרים והם לא יכולים לסבול אפילו "מיני מפולת"
    של 20% ולכן הפתרון: מק"מ.

יתכן והתשואה תהא עלובה לאורך השנים אבל אסור בשום פנים לסכן כספי פנסיה של מי שכבר יצא לגמלאות,
    וגם אם כל שהכסף יעשה הוא לשמור על עצמו = גם זאת לא מובן מאליו בעת הנוכחית.

השקעה סולידית מאוד (פנסיונרים כבר אמרתי, אם יפסידו את הכסף הם לא יכולים ללכת לעבודה ולהרוויח). הכסף הזה לא חייב להיות נזיל ב3-5 שנים הקרובות.
    זה קל - אגח ממשלתי ל - 5 שנים צמוד מדד - זה כמו תוכנית חיסכון, רק תקבל ריבית שוטפת לחשבון.

אם הכסף לא צריך להיות נזיל ב - 3-5 שנים הקרובות - אין סיכון של שינוי שערי ריבית

כסף שיוחזק 5 שנים במקמ ישחק אינפלציונית

כסף שיוחזק במק"מ לא ישחק מאחר וציפיות האינפלציה רגועות להחריד + נותן אפשרות נזילות.
    אגח ממשלתי ל 5 שנים הוא בעיה. הסבירות לתספורת וכדומה נמוכה אבל אני מניח שאם היית
    כותב את השאלה באתר ספרדי/יווני לפני חמש שנים היית מקבל אותה תשובה, ובינתיים ראינו מה
    קרה עם האג"ח.

אני מאוד מודה לכם על העצות. אכן זה חיזק את דעתי שאסור לי לסכן את כספי הורים בפנסיה וגם שאין בעצם הרבה אלטרנטיבות סולידיות.
    האם הדרך הנכונה לקנות מק"ם זה פשוט להכנס לסניף הבנק ולבקש לקנות סדרה מסוימת?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות