x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: איך להחיות את מערכת היחסים עם בעלך" ?

איך להחיות את מערכת היחסים עם בעלך" ?

בסמינר לנשים בנושא " נשאלו הנשים, כמה מכן אוהבות את הבעלים שלהן? כלן הרימו את ידיהןלאחר מכן נשאלו "מתי לאחרונה אמרת לבעלך שאת אוהבת אותו? "חלק ענו: היום, כמה מהן אתמול, כמה לא זוכרו.אז התבקשו הנשים ולשלוח את הטקסט הבא לבעליהן: "אני אוהבת אותך, מותק". ולהחליף טלפונים בניהן ולהקריא את הודעות ה SMS שהוחזרו. הנה מספר תשובות:1. מי זה?2. אה, אימא של הילדים שלי, את חולה?3. אני אוהבת אותך.4. מה עכשיו? קרה משהו לרכב?5. אני לא מבין למה את מתכוונת?6. מה עשית עכשיו? אני לא סולח לך הפעם7. ?!?8. אל תלכי סחור סחור, רק תגידי כמה את צריכה?9. אני חולם?10. אם לא תגידי למי ההודעה הזו באמת, מישהו ימות.11. בקשתי ממך לא לשתות יותר. אני אסתלק אם אתה עייפה ממני.12. מה שאת רוצה התשובה היא לא.

אני נורא עצוב היום אישתי אמרה לי שחודש שלם היא לא מוכנה לדבר איתי
    היום זה היום השלושים

טבע האיש שונה מטבע האישה
    אישה צריכה התחדשות רגשית
    היא דומה ללבנה שמתחדשת בכל חודש,
    לא די לה שבעלה אומר לה פעם אחת שהוא אוהב אותה,

האיש לעומת זאת הדומה לשמש, הוא לא מבין את מה שמבקשת אשתו,
    והרי אמר לה כבר לפני שנתיים או לפני שנה או לפני חודש שהוא אוהב אותה,
    שואל את עצמו , מה לא הייתי ברור?
    אבל מה שהיא מבקשת זה יחס מתחדש ולא אמירה לפרוטוקול כהוכחה שכלית מדעית
    ואת זה הגבר לא תמיד מבין.

אם נלמד ללמוד על הזוגיות כמקצוע לא פחות משוק ההון אז נשיג את החשוב מכל והיא האהבה.

לפני שמתנפלים עלי על כך שאני עושה הבדלים בין איש לאישה ושאתם מכירים גברים שהם לא פחות רגשניים מנשים שכלתניות וקרות,
    אזי דעו לכם שבכל איש יש אישה ובכל אישה יש איש, אך אין להסתכל על מקרה פרטי אלא על חתך רחב,
    ואזיי נראה את ההתנהגויות הנ''ל כברורות.

ציטוט פורסם במקור על ידי david15 צפה בהודעה
    אם נלמד ללמוד על הזוגיות כמקצוע לא פחות משוק ההון אז נשיג את החשוב מכל והיא האהבה.
    נדמה לי שהאנשים משקיעים בלמידה על שוק ההון אותו דבר כמו על זוגיות ואולי אפילו פחות. צוחק.JPG
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

גבר נכנס לרופא עם בעיה: ד"ר, אני לא יודע מה לעשות, אני חושב שאני אלרגי לאשתי. כל פעם שאנו נפגשים - הלחץ דם שלי עולה, אני מתחיל להזיע, חוטף כאבי ראש, קוצר נשימה ועוד. מה עושים?
    עונה לו הרופא: נראה לי שאתה צריך לשחרר את המרץ והאנרגיות במקום אחר. תתחיל לרוץ. תנסה לרוץ כל יום 10 ק"מ ותדווח לי עוד שבוע.

אחרי שבוע הגבר מתקשר לרופא: ד"ר, זה כמו חלום! אין תופעות, אין לחץ, אין כאבי ראש, אני רגוע - החיים נפלאים! תודה, המון תודה!
    שואל הרופא: ואיך מרגישה אשתך?

עונה הגבר: מאיפה אני יודע? אני כבר 70 ק"מ מהבית....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות