אהלן אודי,
תרשה לי להבדיל בין מי שמלכתחילה מלבה את היצרים, ויוצר את אווירת ה"עקיצות", לבין מי שנופל בפח שאתה טומן לו, ונגרר להשמצות והערות פוגעניות.
החלק שבו אתה מגיב לעניין, אכן "מנוסח בציניות עדינה", אך לזה תמיד מצטרפות הערות מקניטות.
באשר לאזהרות למיניהן- זה בהחלט בסדר גמור להזהיר, ולהסב את תשומת לב הקוראים לסכנות, אולם אתה לקחת את זה קצת רחוק מדי.
בעבר, כאשר פיראט היה כותב כאן המון על אג"ח זבל, גם אני(ולא בתור מנהל פורום) הרגשתי צורך להדגיש את הסכנות שישנן בנכסים הנ"ל, וגם כתבתי על כך בפוסטים שהעלה פיראט. עשיתי זאת בכבוד, התפתח ביני לבין פיראט דיון על הנושא, ולבסוף הסכמנו על חלק מהדברים, ועל חלק הסכמנו שלא להסכים. מכל הדיון ההוא, האנשים קיבלו גם את הסכנות שחשבתי שפיראט לא מדגיש מספיק, וגם את הפוטנציאל הגדול שטמון בנכסים האלו(אתה יכול לחפש את הדיון בארכיון של האתר).
אם כך- גם אני הרגשתי צורך להעיר את תשומת לב הקוראים לסכנות שישנן בנכסים כלשהם, אבל:
1.אי אפשר להמשיך ולהזהיר בכל פוסט, ולאחר כל הודעה שכל אחד מעלה.
אני מניח שרוב הקוראים כבר מבינים באילו נכסים tby עוסק, וצריכים כבר להבין את הסכנות שבנכסים אלו. להמשיך ולתקוף אותו ואת דעותיו, מבלי להביא אלטרנטיבה, זה לא רציני.
2.יש מספיק פוסטים שעוסקים בניהול סיכונים, ובסכנות במסחר(גם בפורום האג"ח), כך שמיצינו את הנושא לדעתי.
3. תעשה לי טובה- אל תשתמש ב"תואר" שלי כמנהל פורום, כדי לדרוש ממני דברים או לצפות ממני לדברים.
לצורך העניין- אני כותב רגיל כאן בדיוק כמוך.
lembo- למיטב זכרוני, בעבר טענת ש-tby הוא שחקן מעוף!
נראה לי שאתה סתם חובב קונספירציות. tby הוא לא פיראט, ואני יכול לחתום לך על כך.
ערב טוב