אתה דמגוג ומספר מעשיות חצי נכונות.
gse זה "כמו חברת חשמל" ?
gse השתלטו על גנרל מוטורס , שברולט לינקולן וכו מכיר?
זה ממש חברת חשמל , חברת רכב מפסידה.
הם גם השתלטו על סולינדרה , חברה כושלת לאנרגיה סולאריתץ אולי הם מזכירים לך את חברת חשמל? לי במקרה ידוע למה הממשל הציל אותם , כי הבית הלבן אישית דאג שם לערבויות של מאות מליונים כי הבעלים מגדולי התורמים לדמוקראטים.
ואני יכול לתת רשימה של עוד כמה חברות מה"חוסר ידע" שלי....

ראית בנקאי שהלך לכלא במשבר הנוכחי? הרי נמכרו 5 טרליון דולר של אג"ח מגובה משכנתא שהוכח שהם היו תרמית , לא היה שום בטוחה לנייר שדורג בטריפל איי.
אז כן , הבנקאים חסינים לתביעות , מי הלך לכלא?
תשדוד בנק תשב 40 שנה בכלא , תמכור ניירות רעילים בטרליונים והכל טוב...
שוב פעם , אתה לא מכיר את העובדות.
הבנקים שילמו קנסות על תביעות? בכסף שהם מקבלים מהפד , כל חודש , הכי נוח להם לשלם קנסות , ראית מישהו שהחזיר בונוסים? הרי הציבור חילץ אותם ,

אני בגדול מתלונן כאשר אני מזהה חוסר אמת , ונסיון למרוח מידע לא מאוזן ונכון.
בניגוד לך , אני לא חושב שאנשים שלא זיהו את המשבר האחרון , ואפילו אתה קורא לו הגדול ב מאה האחרונה , כמו פישר , ברננקי גייטנר ועוד , הם אלו שיוכלו לפתור את הבעיות.
צריך כיוון חדש , פחות חזירי , פחות מינוף , בלי חילוצים והצלות על חשבון הציבור.
לתת תשואה לחוסכים , להעלות ריבית , ולהתמודד עם הקשיים לא עי הדפסות אלה על ידי ייצור אמיתי , תעשייה ועבודה.
כל זה משולב במדיניות חברתית אמיתית , העלאת קיצבאות , לימודים חינם לחיילים משוחררים ,
חצי דונם לבנייה מתנה לכל חייל קרבי משוחרר ועוד ועוד.

עכשיו אתה מבין מה אני רוצה?
אני משלם 5000 שח בחודש רק על הפעוטונים של הבנים שלי. זה , הגיוני?
המערכת איבדה כיוון , ואם לא הייתי מרוויח הרבה אז מה הייתי עושה?
אני מאד מוטרד מהמצב סביבי , בייחוד של זוגות עם ילדים , זה לא יחזיק עוד הרבה זמן לדעתי
היוקר מחייה והלחץ מביא אנשים פה אל הקצה.
ואז אני צריך לקרוא פה את ההגיגים שלך , שמצדיקים כל הזמן , את ביבי ופישר ואת השמירה על הקיים וזה מעצבן לאללה
ביי