x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 51

נושא: פאני מיי / פראדי מק (GSE'S)- מניות בכורה

Hybrid View

למבו,

עבור האמריקאים ה GSE זה כמו חברת חשמל - ספק שרותים קריטי. כשיש לך חברה כזו - אתה בוודאי לא נותן לה להפסיק לתת שרות - אבל בעלי המניות המחקו ומחזיקי מניות הבכורה בסיכון לא קטן להפסיד את כספם - זה מהות הכישלון של חברה פרטית - הפסד לשכבת ההון

AIG אותו סיפור - בעלי המניות נמחקו אך הממשל שמר על AIG פועלת. חוסר היכולת לסייע ללימן עשה נזק בסדרי גודל של טריליונים לכלכלה העולמית - תאר לך שהממשל היה מסייע ללימן כמו ל AIG - ההסטוריה של 2008 היתה שונה

קפיטליזם זה לא דת. דמוקרטיה זה לא דת. אלו אמצעים להגדיל את רווחת התושבים - ושיש בעיות תפקיד הממשלה לצמצמם את הדמוקרטיה ולצמצמם את הקפיטליזם - זה המשמעות של ממשל.

מאות בנקים פשטו את הרגל בארה"ב ונכסיהם נרכשו ע"י בנקים אחרים, גם בנקי השקעות גדולים נמכרו "בנזיד עדשים" - איפה מריל לינץ היום?

בבריטניה , בנקים מפוארים וענקיים הולאמו, באירלנד המערכת הבנקאית הולאמה - ממשלות פועלות לריווחת תושביהם - כפי שבישראל בעת הצורך הלאימו את הבנקים - אף אחד לא רוצה שהפקדון הבנקאי של גב' כהן יעבור תספורת - ולכן מוחקים את בעלי המניות - הם שילמו את המחיר - משמרים ומשקמים את העסק - ואז , במועד מתאים, מבצעים אקסיט - רוב הסיכויים ברווח. לדעתי זה בסדר גמור.

אינני יודע על מה ההצהרה שהבנקים חסינים מתביעות - זה פשוט חוסר ידע שלך. הבנקים חטפו תביעות מכל הכיוונים על הכל - ממתן משכנתאות לא עפ"י הכללים, ועד ניהול לא תקין של עיקולים.

באופן כללי איני מבין מה אתה בכלל רוצה - אתה מתלונן על הכל ולא מציע אלטרנטיבה - ולא רק אני מעיר לך על זה .לא איכפת לי לענות לך כי אחרים מקבלים פרספקטיבה, אבל זה כבר די חוזר על עצמו.

אודי,

ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.
    לטעמי, לא הכל זה שווקים וראלי, אלא הרבה מאד כלכלה אמיתית ושילוב הכלכלה והחברה.
    אז קפיטליזם - בסדר, אבל חזירי - לא ולא.
    אני לא חושב שאני מתעלם מהמציאות, אני רק חלוק עליך שהמציאות "קשה". קשה היה ב 2008-2009 - אתה חושב שאנחנו באותו מצב?

לגבי היתר - אני מסכים לחלוטין.

עכשיו שיש לנו אידואולוגיה, בו תסביר לי איך מקדמים אותה, מעבר לאמר שוב ושוב את המילה "בועה" "קשה" שהם תאורים סובייקטיבים שכפי שנראה אין עליהם קונסנזוס

את כל

הסבריך המפותלים, המתחכמים, המעלימים עין ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.

אתה יכול לקבל או לדחות - זה מה שעושה את השוק - דעות מנוגדות, אבל בעוד אני ברור לגבי כיוון והשקעות, אתה רק יוצר גלים ומחולל סופות - ללא תרומה ממשית למעט נזק "מורלי" למי שקורא כאן.

מתי נשמע מאודי סקירה על השקעות מומלצות? זה שאתה מנסה להפחיד את כולם - זה כולם הבינו - השאלה מדוע? אתה תופס עצמך כ"שומר ומגן" על ציבור המשקיעים התמים שקורא כאן את הגיגי? -הרי כל קריאת נגד שלך היא הצבעה על כיוון השקעה - לקנות זהב, למכור מניות, למכור בתים - בינתיים זו אסטרטגיה מאוד מפסידה - וזה מרגיז אותך? אתה בכוח מחפש סיבות למפולת נוספת שתציל אותך מהפסדיך או לפחות תגאל אותך מייסוריך על היזדמנויות שאבדו או לפחות תשיב לך איזה שמץ של חזות מקצועית - הרי אתה תופס עצמך כמקצוען - כאשר כל התחזיות שלך מתפוגגות ברוח?

בינתיים אמרים לך רבים - אתה רעש וצילצולים, אינך תורם דבר למעט המסר החד גוני, הפשוט, הרדוד, הלעוס והממוחזר - יש בועה, המצב רע, הפסדתי הון במפולת - אבל אף אחד לא שילם את המחיר.

רבים רואים בזאת סטיה פסיכולוגית - אני רואה בזה קריאה לעזרה של אדם פגוע, נזקק ומתייסר.

אנא קבל את התנצלותי הכנה על שאולי פגעתי בך בעבר, זה לא יחזור יותר.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 03.07.2013 בשעה 07:33

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות