x

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 51

נושא: פאני מיי / פראדי מק (GSE'S)- מניות בכורה

מדברים על תביעות נגד בנקים - התפרסם היום שפאני מק וסיטי בנק הגיעו לפשרה בקשר לתביעת פאני בכל הקשור להפרות של "הצהרות והבטחות" בעת שמכרו לפאני משכנתאות.

העניין נסוב סביב הכללים בהם ה GSE פועלים - מותר להם לרכוש רק סוגים מסוימים של משכנתאות של לווים בעלי ניקוד אשראי מינימלי שנקבע בתקנות.

מכיוון שהבנקים מכרו ל GSE מליוני משכנתאות, אף אחד לא באמת עבר משכנתא משכנתא לבדוק האם אכן המשכנתא עומדת בכללים - השיטה היתה שיטת ה"סמוך" כלומר הבנק הצהיר שהמשכנתאות עומדות בכללים והתחייב לפצות את ה GSE אם לא.

כשמשכנתאות החלו לא להיות משולמות - אז הן נבדקו אחת אחת והתגלה כי רבות מהמשכנתאות כלל לא עמדו בכללים - במקרה זה פונים חזרה לבנק וכופים עליו "רכישה בחזרה" של המשכנתא. הבנקים כמובן לא ערוכים לטפל במשכנתאות אז מוסכם על פיצוי כספי.

הדוגמא האחרונה - סיטי בנק יפצה את פאני מק ב - 965 מליון דולר (!) על משכנתאות שמכר בין השנים 2000-2012

שלום ידידי טיבי,

לקרוא את דבריך ולא להאמין, לעתים אפילו לצבוט כדי להיווכח שזה אמיתי. שיהיה.
    ידידינו לימבו התכוון בדבריו לתביעות אישיות נגד הבנקאים ולא לתביעות נגד הבנקים. הוא התכוון, אם מותר לי לפרשו, למחיר אישי שעל המנהלים לשלם ולא למחיר שבסופו של דבר הציבור משלם.
    אתה מספר לנו שהבנקים הצהירו שהמשכנתאות עומדות בכללים, נדמה לי שהביטוי הנכון (והאמיתי) יותר הוא שהבנקים רימו ושיקרו והערימו שולל את הקונים.
    להלן: העיקר הבונוס (של הבנקאים) על המכירות ולעזאזל הקונים, הכלכלה, המוסר ועוד. במילא, כשהבלוף יתגלה הם כבר יהיו במקום אחר.
    אז השיטה בקפיטליזם החזירי שלך שאחראי לדבריך לשגשוג בעולם הוא הערמת שולל והטעייה ומכסימום תשלום קנס/פיצוי שבסופו של דבר הציבור משלם בדרך ישירה או עקיפה.
    בקפיטליזם החזירי שלך מי שנזרק לרחוב הוא מי שהערימו עליו ומכרו לו משכנתא מעבר ליכולותיו ובסופו של דבר אכן לא מצליח לשלם,
    בעוד שבעל ההון האחראי על תספורות ענק של מיליארדי שקלים/דולרים/אחר ממשיך לחייך באחוזתו הגדולה וממשיך בעסקיו האחרים.
    בקפיטליזם החזירי שלך הדאגה לשגשוג מתבטאת בפיתוח יכולת קידוח למעמקי הים ולא, חס וחלילה, גם לפיתוח יכולת מניעת תקלות וזיהומים ענקיים כפי שחזינו במפרץ במכסיקו.
    לקדוח יודעים, לעצור דליפות וזיהומים לוקח כמעט שנה. ומה המחיר לחברה הקודחת/היזם - כמובן קנס.
    בדיחה.

בברכה,
    אודי

אודי,

אתה שוב מדבר ממקום של חוסר ידע וחבל

רצ"ב דוגמא לתביעה נגד מנהל בנק , שנכשלה

http://dealbook.nytimes.com/2012/07/...curities-case/

יש הסבר על כל הסיפור

רבים נתבעו, מעטים הורשעו - קשה להוכיח אחריות של אדם אחד שהחליט לבצע הונאה שמדובר על משכנתאות

על כל פנים, שוב אתה מעביר ביקורת שאומר מה לא - מתי נשמע מה כן?

אתה דמגוג ומספר מעשיות חצי נכונות.
    gse זה "כמו חברת חשמל" ?
    gse השתלטו על גנרל מוטורס , שברולט לינקולן וכו מכיר?
    זה ממש חברת חשמל , חברת רכב מפסידה.
    הם גם השתלטו על סולינדרה , חברה כושלת לאנרגיה סולאריתץ אולי הם מזכירים לך את חברת חשמל? לי במקרה ידוע למה הממשל הציל אותם , כי הבית הלבן אישית דאג שם לערבויות של מאות מליונים כי הבעלים מגדולי התורמים לדמוקראטים.
    ואני יכול לתת רשימה של עוד כמה חברות מה"חוסר ידע" שלי....

ראית בנקאי שהלך לכלא במשבר הנוכחי? הרי נמכרו 5 טרליון דולר של אג"ח מגובה משכנתא שהוכח שהם היו תרמית , לא היה שום בטוחה לנייר שדורג בטריפל איי.
    אז כן , הבנקאים חסינים לתביעות , מי הלך לכלא?
    תשדוד בנק תשב 40 שנה בכלא , תמכור ניירות רעילים בטרליונים והכל טוב...
    שוב פעם , אתה לא מכיר את העובדות.
    הבנקים שילמו קנסות על תביעות? בכסף שהם מקבלים מהפד , כל חודש , הכי נוח להם לשלם קנסות , ראית מישהו שהחזיר בונוסים? הרי הציבור חילץ אותם ,

אני בגדול מתלונן כאשר אני מזהה חוסר אמת , ונסיון למרוח מידע לא מאוזן ונכון.
    בניגוד לך , אני לא חושב שאנשים שלא זיהו את המשבר האחרון , ואפילו אתה קורא לו הגדול ב מאה האחרונה , כמו פישר , ברננקי גייטנר ועוד , הם אלו שיוכלו לפתור את הבעיות.
    צריך כיוון חדש , פחות חזירי , פחות מינוף , בלי חילוצים והצלות על חשבון הציבור.
    לתת תשואה לחוסכים , להעלות ריבית , ולהתמודד עם הקשיים לא עי הדפסות אלה על ידי ייצור אמיתי , תעשייה ועבודה.
    כל זה משולב במדיניות חברתית אמיתית , העלאת קיצבאות , לימודים חינם לחיילים משוחררים ,
    חצי דונם לבנייה מתנה לכל חייל קרבי משוחרר ועוד ועוד.

עכשיו אתה מבין מה אני רוצה?
    אני משלם 5000 שח בחודש רק על הפעוטונים של הבנים שלי. זה , הגיוני?
    המערכת איבדה כיוון , ואם לא הייתי מרוויח הרבה אז מה הייתי עושה?
    אני מאד מוטרד מהמצב סביבי , בייחוד של זוגות עם ילדים , זה לא יחזיק עוד הרבה זמן לדעתי
    היוקר מחייה והלחץ מביא אנשים פה אל הקצה.
    ואז אני צריך לקרוא פה את ההגיגים שלך , שמצדיקים כל הזמן , את ביבי ופישר ואת השמירה על הקיים וזה מעצבן לאללה
    ביי

למבו,

יש לי מספר הצעיות עבורך -

- אל תקרא את הגיגי - ולא תתרגז
    - תעקור לחו"ל -יש מקומות עם דיור זול , עלות מחיה נמוכה - אולי יהיה לך יותר טוב
    - תקים מפלגה ותפעל לשינוי

תעשה הכל, רק אני חושב ששוב ושוב להשתפך כאן על איך הכל נורא וכולם רמאים ואף אחד לא משלם את המחיר ומי שלא חזה את המשבר לא ראוי לעבוד - זה מיצה את עצמו

שלום טיבי,

יפה ידידי, התקדמת.
    קודם שללת ללימבו את זכות הבחירה ועכשיו אתה שולח לחו"ל.
    תתבייש לך.

מה קרה ?? קצת מערערים על הגיגיך המופלאים וכבר אתה מתרגז.
    אפילו קצת אומרים לך מה האלטרנטיבה הרצויה (אולי) וגם זה לא בסדר.
    מה שמיצה את עצמו זה הסבריך המפותלים, המתחכמים, המעלימים עין ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.
    לטעמי, לא הכל זה שווקים וראלי, אלא הרבה מאד כלכלה אמיתית ושילוב הכלכלה והחברה.
    אז קפיטליזם - בסדר, אבל חזירי - לא ולא.
    אלא הגון יותר, מוסרי הרבה יותר, מבוסס שכר ועונש (ולא רק שכר), חברתי יותר ועוד ועוד.
    ואם השווקים הם החשובים, אז אפילו בעל האתר כתב בסקירתו השבועית (ולא בפעם הראשונה) על "אם כל הבועות" !!
    אולי תתנפל גם עליו, עוד כלומניק כמונו, ותציע לו לבחור בין שלילת זכות הצבעה או הגירה לחו"ל.

בברכה,
    אודי

אהלן אודי,

כבר כתבתי לך בעבר על סגנונך התוקפני והארסי(גם אם אתה לא זוכר).
    כל תגובה שלך מתובלת בארסיות, ציניות ותוקפנות, ומשום מה אתה בוחר לתקוף תמיד את הכותבים שהכי משקיעים ותורמים לאתר.

יש דרך אחרת לנהל דיונים, והיא דרך של כבוד הדדי ופחות עקיצות.
    יש לך המון מה לאמר ולתרום, אך אתה תמיד משאיר טעם חמוץ אחריי תגובותייך.
    במבט מהצד נראה לפעמים כאילו כל מטרתך היא להוציא את מי שעומד מולך משיווי משקלו.
    אין לי שום אינטרס בוויכוח הנ"ל, ולכן קבל את דבריי בתור הצופה מהצד.

בשיטת כתיבתך כבר הברחת בעבר כותב מחונן מהאתר(פיראט), וחבל שזה יחזור על עצמו.

לילה טוב.

מצטרף לדעתך ליאור הכוונות שלו ברורות ואני לא מבין למה צריך לבקש ממנו יותר מפעם אחת .

ליאור , פיראט לא באמת נעלם.
    שים לב , מי כתב מעל 750 תגובות בחצי שנה האחרונה , (רמז: רק 2 אנשים כתבו פה בכמות הזו , ואחד מהם הוא שחקן , השני .... )
    אם תתאמץ ליאור , תראה גם שהוא הפציע לחיי האתר , בדיוק במקום שקודמו הפסיק , סקירות ואגחים...

ותשווה לכותבי עבר פה באתר , תראה שהוא נולד מחדש , פיראט.
    נערך לאחרונה על ידי lembo, 02.07.2013 בשעה 06:57

אודי,

ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.
    לטעמי, לא הכל זה שווקים וראלי, אלא הרבה מאד כלכלה אמיתית ושילוב הכלכלה והחברה.
    אז קפיטליזם - בסדר, אבל חזירי - לא ולא.
    אני לא חושב שאני מתעלם מהמציאות, אני רק חלוק עליך שהמציאות "קשה". קשה היה ב 2008-2009 - אתה חושב שאנחנו באותו מצב?

לגבי היתר - אני מסכים לחלוטין.

עכשיו שיש לנו אידואולוגיה, בו תסביר לי איך מקדמים אותה, מעבר לאמר שוב ושוב את המילה "בועה" "קשה" שהם תאורים סובייקטיבים שכפי שנראה אין עליהם קונסנזוס

את כל

הסבריך המפותלים, המתחכמים, המעלימים עין ומתעלמים מן המציאות הכלכלית הקשה.

אתה יכול לקבל או לדחות - זה מה שעושה את השוק - דעות מנוגדות, אבל בעוד אני ברור לגבי כיוון והשקעות, אתה רק יוצר גלים ומחולל סופות - ללא תרומה ממשית למעט נזק "מורלי" למי שקורא כאן.

מתי נשמע מאודי סקירה על השקעות מומלצות? זה שאתה מנסה להפחיד את כולם - זה כולם הבינו - השאלה מדוע? אתה תופס עצמך כ"שומר ומגן" על ציבור המשקיעים התמים שקורא כאן את הגיגי? -הרי כל קריאת נגד שלך היא הצבעה על כיוון השקעה - לקנות זהב, למכור מניות, למכור בתים - בינתיים זו אסטרטגיה מאוד מפסידה - וזה מרגיז אותך? אתה בכוח מחפש סיבות למפולת נוספת שתציל אותך מהפסדיך או לפחות תגאל אותך מייסוריך על היזדמנויות שאבדו או לפחות תשיב לך איזה שמץ של חזות מקצועית - הרי אתה תופס עצמך כמקצוען - כאשר כל התחזיות שלך מתפוגגות ברוח?

בינתיים אמרים לך רבים - אתה רעש וצילצולים, אינך תורם דבר למעט המסר החד גוני, הפשוט, הרדוד, הלעוס והממוחזר - יש בועה, המצב רע, הפסדתי הון במפולת - אבל אף אחד לא שילם את המחיר.

רבים רואים בזאת סטיה פסיכולוגית - אני רואה בזה קריאה לעזרה של אדם פגוע, נזקק ומתייסר.

אנא קבל את התנצלותי הכנה על שאולי פגעתי בך בעבר, זה לא יחזור יותר.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 03.07.2013 בשעה 07:33

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות