x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: מניית אלווריון - הצפי שהכניס אותה לתיק מול מצבה בשוק

Hybrid View

מניית אלווריון - הצפי שהכניס אותה לתיק מול מצבה בשוק

שחקן שלום רב
    מניית אלווריון נמצאת זמן לא מבוטל בתיק
    אמרת שמחירה בשוק אינה מייצג את השווי האמיתי שלה, בגלל איי אילו סיבות.
    המניה עומדת לחזור למסחר לארץ עם פער ארביטרז' שלילי של כמעט 5%, מה שאומר שתיסחר סביב שער 135 אג' למניה, ואם הדולר ימשיך במסע ההיחלשות שלו, אז היד עוד נטויה.
    השאלה היא כזו - האם קורה משהו בחברה/בתפיסת השוק את המניה שכדאי להתרחק ממנה ואפילו לחתוך הפסד, או שמה המחיר הנוכחי מהווה אפילו הזדמנות יותר גדולה להיכנס ?
    שאלה נוספת - האם ישנה נקודת תמיכה למניה באיזור ה130?
    מודה מראש לתשובתך, ולתשובתו של כל בר דעת בעניין

נסיך שלום רב,
    1. אני עוקב אחרי אלווריון מעל שנתיים וכתבתי את דעתי עליה בפוסט הבא:
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...99%D7%95%D7%9F

2. כרגע, למעשה החברה התפרקה לחתיכות. חטיבת ה - WiMax נמכרה ומה שנשאר הוא מצומצם מאד. זו לא אותה חברה ששחקן דיבר עליה לפני שנתיים. מכירות של 8.2 מליון $ ברבעון הרביעי 2012 לא מזכירות את הקצב בעבר.

3. השאלה האם יש נקודות אור ? איני רואה אותן בדו"חות הכספיים (דרך אגב שוני גדול בין אתר הבורסה לבין גלובס אבל בשניהם המצב גרוע).

4. הנושא היחיד הוא מחיר השפל שאליו הגיעה החברה. יכול להיות אטרקטיבי לאוהבי סיכון, אך כל פעם היא מגיעה לשפל חדש ואין שיפור (מבחינת מכירות / רווחים) כבר הרבה זמן.

מעניין יהיה לשמוע ניתוח עדכני של שחקן למצב שנוצר.

צהרים טובים.
    דבר לא השתנה בינתיים להוציא, כפי שציין אורי נכון, כי החברה מבוזרת. המשמעות היא שלפחות חטיבה
    אחת ממנה תימכר להערכתי ואז המניה תשוב לרמת 190-200. מלבד זאת הדוחות שליליים אבל רואים
    שיפור וכל מה שעמד בעבר לנגד עיניו עודנו תקף - בטח ביחס למחיר הנמוך בו רכשנו את הנייר.

שחקן, האם המחיר צונח רק בגלל שהמנכ"ל התפטר לאחר שנה?

אכן ניב.
    כל הצניחה מגיעה על רקע התפטרות המנכ"ל וזו בהחלט בשורה שלילית. אני סבור שהשוק
    מעט מגזים בתגובה, בטח בהתחשב בכך שלא מדובר על מנכ"ל על, אבל זה בהחלט סימן שלילי.
    יחד עם זאת, שווי חטיבות החברה בעינו עומד ויתכן ודווקא המנכ"ל החדש בניגוד לזה המתפטר יקדם
    את העניין ביתר שאת מה שיעלה את שווי הנייר.

שחקן, מניית אלווריון לא מפסיקה להתרסק....
    האם הזדמנות קנייה? או סכין נופלת?
    האם בכלל עדיין נשאר בה ערך כלשהו?

התרסקות כואבת של אימפריה לשעבר. אין לה תקומה, לדעתי. הייתי שואל את שחקן האם צבר ההפסדים שלה יכול להוות נכס (מבחינת מס) לחברה רוכשת. כרגע היא ממשיכה לשרוף מזומן שכבר אינו בנמצא.
    נקודת האור (הקטנה) היא גיוס ממשקיעים פרטיים של 3 מליון $ שבוצע לאחרונה. אם אכן הגיוס מתבצע, אזי ייתכן שהמשקיעים האלה יודעים משהו שאנו לא.

ניב - אין משמעות לניתוח או הגיון בשלב זה. מדובר בסכין נופלת ויש לחכות לגיוס + מכירת החטיבות.
    היא נסחרת הרבה פחות מהשווי שלה ומתקרבת אף לשווי הנכסים במקרה מחיקה אבל בסנטימנט
    השלילי הנוכחי צריך עזרה גלובאלית שכרגע ממאנת מלהגיע ולכן לא הייתי נכנס, ובשל עומק ההפסד
    גם לא הייתי ממהר לצאת כי תיקון צפוי להיות מאוד אלים.

יש עדיין טעם להחזיק בה? היא מתרסקת לגמרי.....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות