x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שיטת מסחר ליום רביעי

Hybrid View

וזה שאני מסתכן זה נכון מאוד אבל כתבתי שאני עושה תמיד גם 50 אחוז מתיק אסטרטגיות של שחקן
    ולא הייתי עושה כתיבה ביום אחר. הייתי מעדיף קניה אבל הפעם השחיקה באמת משהו מיוחד.

ציטוט פורסם במקור על ידי יובל_מור צפה בהודעה
    וזה שאני מסתכן זה נכון מאוד אבל כתבתי שאני עושה תמיד גם 50 אחוז מתיק אסטרטגיות של שחקן
    ולא הייתי עושה כתיבה ביום אחר. הייתי מעדיף קניה אבל הפעם השחיקה באמת משהו מיוחד.
    לא הבנתי מה קשורות לעניין אסטרטגיות שחקן. השאלה היא האם לשיטה המוצגת בשרשור זה יש תוחלת חיובית או לא.
    ציינת במיוחד (פעמיים) כי אין צורך בסטופים, כלומר, לא חשוב מה, אתה מהמר על כך שהמעוף לא יעלה 20 נקודות.

בוא נחזור לרגע לספטמבר 2010 ברשותך. בין יום כיפור לסוכות הוחלט כי הפקיעה תתרחש ביום שלישי.
    בשבוע שלפני, המעוף סגר 1175 ביום חמישי.
    ביום ראשון, המדד סוגר 1189.
    ביום שני (יום לפני הפקיעה), המדד פותח ב-1191. כאן לשיטתך פותחים 5 אופציות (1200, או אולי 1210, כי ק1220 נותן רק 25 שח).
    המדד מטפס כל היום, וסוגר ב-1204. בדרך אתה כבר פותח עוד אופציות ונכנס מעט לדאגות, אבל הרי שלא הגיוני שהמדד ימשיך לעלות, נכון?

בערב של יום שני, המדדים בוול סטריט טסים 1.8-2%, לאחר שהחוזים היו רק ירוק חיוור בעת הסגירה בארץ.

יום שלישי, הפקיעה מתבצעת במדד 1228.75 (כן, למעלה מ-50 נק' ביומיים ופתיחה), רק מעט מתחת לפתיחה האנגלית.
    מה נשאר לנו מהתיק?

דוגמא לא מייצגת? אז תסתכל על מרץ 2009, סיפור דומה שיסתיים באותה הצורה. לא טוב? אוקטובר 2008 (רק לכיוון ההפוך).

העובדה שהרווחת החודש היא נחמדה, אך כאן בדיוק הבעיה.. בהסתברות גבוהה תצליח להרוויח ללא בעיה, אך כאשר תצוץ כזו, אם לא תדע לחתוך הפסד, תהיה בצרות.

ואגב, השחיקה היום היא לא משהו מיוחד. היא שם כל חודש ביום שלפני הפקיעה. ואם כבר, אז השחיקה היום פחות משמעותית, כי הסטיה נמוכה. כשהסטיה גבוהה השחיקה היומית גבוהה פי כמה (תציץ במרבית חודשי 2008 ותווכח עד כמה).
    supgog.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות