x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: יורו גלוב אגח א

יורו גלוב אגח א

מישהו מכיר שמע יודע ?
    אגח בעייתי מבחינת מסחר אמור לשלם 50% מהקרן באפריל נסחר בתשואה 100+%

rema1
    אורח
    שלום reem 8

אג"ח זבלי ביותר.
    לקבלת אינפורמציה מעמיקה פנה ל:
    Pirate אתה יכול לשלוח לו הודעה בפרטי.

המשך ערב נעים

rema1
    אורח
    reem8
    שוב ערב טוב
    שלחתי הודעה פרטית ל Pirate שיעזור לך
    בהצלחה

הלו reem,

אני חושב ש-udiwe יחייך כשיראה את התשובה.

אני כמובן הייתי פעיל מאוד בימי 2008-2009 בשוק האגח. ישנן שתי קבוצות של חברות שמצאתי את ההתנהלות שלהם כבלתי מתקבלת על הדעת (ולדעתי פלילית, אשר כל מטרתה היתה לרמות את המשקיעים). האחת, היא החברות שבשליטת משפחת לוי והשנייה היא שיכון דיירים. כמו ש-udiwe אומר, איני מוכן לגעת באף נייר שלהם, איני סוקר אותם ולא מעניין אותי מה הם מבטיחים. אני נדפקתי באולימפייה ועדיין אין לי בעייה עם Nannete, מה שיכול להעיד על הרמה אליה הגיעו החברות הללו. אז אם אסכם - אני מתנצל, אך אין לי צל של מושג מה קורה עם האגח.

ו-rema, אני חושב שאת יכולה להתחיל לגבות דמי תיווך!!! (רק מן הראוי).

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 20.03.2012 בשעה 17:48 סיבה: טעות סופר

שלום PIRATE,

אני מחייך הרבה מאד כשמזכירים לי את שנות 2008-9 בשוק האג"ח. דרך אגב, ומי שקורא לעיתים את דברי יודע זאת, אני בדעה שלא ירחק היום ונחזור לימים אלה.
    יורו-גלוב/טרייד או כל אג"ח חלש אחר לא עניין כשהיה אפשר לקנות את פישמן ב-40 אג' ואת לבייב ותשובה ב-20 אג' ופחות. כמובו, גם אגחים אחרים ופחות ידועים במחירים מעולים.
    אח, אלו היו ימים מאושרים ומעושרים גם יחד.

לפני דמי תיווך לREMA, תגיד לה לארגן איזה בוקר לכוס קפה וסיעור מוחין לפעילים.

בברכה,
    אודי

rema1
    אורח
    hi guys
    pirate & undiwe

PIRATE תודה ו-rema, אני חושב שאת יכולה להתחיל לגבות דמי תיווך!!! (רק מן הראוי). תודה על ההצעה אני כאן בגלל שחקן מעוף היקר ותו לא.
    מתה על האתר ומנסה לשפר כפי יכולתי.

undiwe - לפני דמי תיווך לREMA, תגיד לה לארגן איזה בוקר לכוס קפה וסיעור מוחין לפעילים. רעיון לא רע בכלל אולי אחרי פסח או אחרי ששחקן יסיים את הקורס שלו נזמין אותו להתשתתף LOL הכל בתנאי שאתם גרים בת"א או בסביבה - אח'לה בתי קפה ................

תודה על הכל
    יום משגע

בינתיים יש שקט תעשיתי מצד החברה, השאלה הגדולה האם יהיה תשלום של 50 מהקרן?
    pirate פרט נמק והסבר בבקשה ?"ישנן שתי קבוצות של חברות שמצאתי את ההתנהלות שלהם כבלתי מתקבלת על הדעת (ולדעתי פלילית, אשר כל מטרתה היתה לרמות את המשקיעים). האחת, היא החברות שבשליטת משפחת לוי והשנייה היא שיכון דיירים."
    שיכון דייר שילמו עד עכשיו הכל, מי תחת שליטת משפחת לוי ? תן דוגמאות בבקשה, כולנו נלמד מזה.

הי reem,

לא בדקתי אם שילמו. אני מניח שבדקת. בכל מקרה, לא זוכר את הפרטים המדויקים.

עד כמה שזכור לי, בשיכון דיירים - מישהו המשפחה (אני חושב שהבן) קנה ומכר לפרקים כמויות גדולות של אגח שנדנדו את השער בעשרות אחוזים. אינני יכול להוכיח את אשר אומר אך החברה קנתה בסינכרון עם הקניות והמכירות של הבן את האגחים של עצמה (שלא של הבן) במחירים אפסיים (לפחות נראה כך ע"פ ההודעות בבורסה). בזמנו לא הבנתי מה קורה שם והחלטתי לצאת מהאגח (למרות הביטחונות הטובים). בדיעבד, נראה לי שהיה זה משחק מתוכנן שנועד ליצור חוסר ודאות (שהושג לדעתי במלואו - אם אני נטשתי, כנראה האפקט היה משמעותי).

עד כמה שזכור לי (ופה זה אף יותר מעורפל - אפילו איני זוכר את החברה), במשפחת לוי - הם דיברו על הסדר בעוד "מקורבים" קונים את האגח במחירי רצפה.

אך אין בכך כדי לשנות עבורך. אם אתה מוצא את האגח ראוי - אדרבא, רכוש אותו. כל שאמרתי הוא - שאני איני מתכוון לעשות זאת ולכן אין בידי כל מידע בנושא האגח הספיציפי שיכול לסייע בידך.
    אתה יודע, חלק מנושא האגחים הוא סוביקטיבי לחלוטין. אני איני מוצא בנאנט וארקו פסול (למרות בעלי השליטה ולמרות שנפגעתי מהם פיננסית) ואילו בשיכון דיירים ומשפחת לוי - כן מוצא פסול. אם תשאל אותי מדוע, לא אוכל לענות. לכן, אני מניח, לא ניתן ללמוד מכך דבר.

בברכה,

TBY מה דעתך על האגח הזה יורו גלוב אגח א ?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות