x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 121

נושא: אג"ח חבס 4 ו-12

Hybrid View

אותי גרפים לא מעניינים

לפני מספר ימים כתבתי:

מכל הסיפור, הכנסתי את NSI למעקב - במחיר הנוכחי וברווחיות הצפויה ובמדיניות הדוידנדים המוצהרת מדובר על קרן ריט בתשואה של 14%-16% - אני מחזיק קרנות דומות בארה"ב וזה יכול להיות גיוון אירופאי מעניין. יהיו עוד מחיקות זה ברור, אך אנו קרובים לתחתית מבחינת הנדל"ן המסחרי באירופה .
    ביום רביעי כבר קניתי .

TBY
    אני מניח שאתה מתייחס ל http://finance.yahoo.com/q?s=NISTI.AS
    האם אתה יכול להרחיב לגבי מסכת השיקולים כאן?
    תודה

NSI פרסמה דוחות שמצביעים על התאוששות - התפוסה הכללית החלה לעלות וזאת למרות מכירת נכסים (בדר"כ נמכרים הנכסים "הטובים" - כלומר שיעור התפוסה בהם גבוה משמעותית מהממוצע)

הרווח מפעילות - 0.2 יורו למניה - 13 מליון יורו , אך השיערוכים של תיק הנכסים בהיקף -35 מליון יורו גררו את החברה להפסד רבעוני של 22 מליון יורו

במבט קדימה החברה צופה שיפור נוסף בתפוסות לאור העובדה שרק 11% מהחוזי שכירות שלה מתחדשים - נראה כי החברה נוקטת מדיניות אגרסיבית של שמירה על דיירים לאור העובדה ש 76% מהחוזים שפקעו חודשו (אומנם בתנאים אחרים) אל מול פחות מ 50% שנה שעברה .

החברה צופה ל 2013 רווח מפעולות רגילות ללא שיערוכים של 50-56 מליון יורו אך אני מניח שהשיערוכים מטה ימשיכו - נכסים יושכרו במחירים נמוכים יותר ולכן ישוערכו מטה. שווי הנכסים היום הוא 9.7 יורו למניה, אני לא אופתע אם נגיע ל -8.5- 9 יורו לפני ההתיצבות - במחיר של 5.6 יורו למניה יש שיכבת בטחון רצינית לשיערוכים מטה ומנגד פוטנציאל השבחה משמעותי.

הריווחיות מפעולות רגילות נותנת תשואה של 15% , הדוידנד שהוכרז בהיקף של 0.1 יורו למניה במזומן מגלם תשואת דוידנד של 7% ומהווה מקור לחבס טוליפ לשלם את הוצ' הריבית ....

אני מעריך שתוך רבעון - שניים, השוק יבין ש NSI במסלול התאוששות ומחיר המניה יטפס לכיוון שווי הנכסים - עם קצת מזל הם יפגשו ב -9 יורו עוד 6 חודשים.

חבס הולכת לפרוק שזה לדעתי החלופה הטובה ביותר כבר מספר חודשים.

יהיו עלויות פרוק לא קטנות, אך לפחות יש תהליך שיאפשר מכירת נכסים יעילה.

כנראה שאחת ממשימות המפרקים יהיה לתבוע את דואט על נסיגתה מהסכם הרכישה - זה עשוי להסתיים בקבלת מספר מליונים של שקלים כפיצוי

בהתחשב בעלויות ובמשך הפירוק ,מהו להערכותיכם ערך האגח ?

התיקון שלך, זה בדיוק מה שבאתי לכתוב כשקראתי את הפוסט

זה אכן אומר שמצבם של אגח י"ב גרוע בהרבה ומצבם של אגח ד השתפר מעט.

לגבי אגח ד, לטובתו משועבדים מניות חבס סטאר. האם המפרק ינסה למכור אותם או שהם יחולקו למחזיקים. למרות שהחברה זרה אפשר לרשום אותה למסחר בארץ למשל. כמה זמן לוקח בדרך כלל התהליך לגבי חוב מובטח?
    נערך לאחרונה על ידי order and magic, 05.10.2013 בשעה 20:21

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות