x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: מאמר: האם גם הורדת המס בפתח?

מאמר: האם גם הורדת המס בפתח?

סגירת מחזור מסחר 367 מיליון ש"ח,פשוט ביזיון אין מילה אחרת לצערי.
    בשביתת הסוחרים הקטנים ב-5.2.2012 מחזור המסחר היה 773 מיליון ש"ח ועוד היה נחשב לנמוך יחסית לתקופה (נראה המון היום,הא
    אני מקווה שהמחזורים ימשיכו להיות כאלו עד הפגישה הגדולה.....אני באופן אישי מצמצם את המסחר שלי למינימום האפשרי אם בכלל עד אז.פשוט לא ייאמן מה שקרה כאן,ואיך אף אחד לא עצר זאת,מכל הכיוונים לא רק מכיוון המס על הבורסה שבוודאות תרם את חלקו לירידה הדרמטית במחזורים.

המחזורים לא תלויים בהחלטה מקומית כזו או אחרת.
    ישנם שתי אפשרויות לגידול במחזורים :
    א.הסרת איום התנגשות פוטנציאלית מול איראן. (לא נראה באופק).
    ב.שינוי והקפצת ישראל במדדים העולמיים (יש מצב לא לפני הרבעון האחרון).
    כל שאר בובע-ממייסס...

נ.ב.
    כל עוד ביבי + 18 משפחות שגנבו את כל המדינה נמצאים בשלטון המס לא יירד!

ההשפעה הביטחונית זניחה דים וגם בנק ישראל אמר זאת במפורש במניפסט שהפיק על הסיבות לירידת המחזורים בבורסה.הראשון היה המחאה (שהתפוגג כבר),השני הסדרי החוב (חוסר האמון הציבורי טרם התפוגג) והשלישי המס.
    ברור שגם הוצאתנו משוק מתפתח והעברתנו לשוק מפותח.גם הרגולציה הדרקונית הנכפתה על המוסדיים תרמה רבות לירידה.הרבה סיבות.להערכתי אם יורידו את המס ל-15% ויעלו את המיסים שכתבתי בבלוג המחזורים יגדלו ב-200-300 מיליון ש"ח....ואתה יודע....זה גלגל....ככל שיהיו יותר כספים כספים חדשים ייכנסו.....ייתכן מאד וזו בדיוק הפעולה הנדרשת.
    הבורסה מנה להעביר את ישראל כרגע לאיזשהו מדד אירופאי....נראה אם יצליח ואם יעזור,אך חייבים להפחית את המס מיידית.הייתה טעות,שיתקנו,קורה לכולם,רק בני אדם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות