x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: "ביקורת בונה"

"ביקורת בונה"

היי פיראט
    פתחתי שרשור חדש על מנת שההודעה תבלוט ולא תלך לאיבוד בים התגובות
    לפני שהגעת אלינו הפורום היה יבש כמו הנגב
    תשובות שהגיעו אחרי שבוע לפחות כבר לא היו רלבנטיות ולמעשה היה חוסר עניין מוחלט בפורום
    כשהתחלת להאיר בזרקור שלך הפורום הפך לנצפה מס 2 בכל האתר
    אני אישית ועוד רבים וטובים מהמשתמשים מאוד נהנים ומפיקים תועלת רבה מכתביך
    כמובן שלכל אחד מאיתנו אחריות אישית למעשיו כל אחד ושיקוליו
    לגבי ה"ביקורת הבונה" איש לא מחויב לקרוא לבצע או כל דבר אחר ולכן מי שלא נראה לו יכול לדלג או להחליט לא לקבל את דעתך
    אבל ויש פה אבל גדול
    להוציא את הרוח מהמפרשים ולזלזל בצורה כל כך בוטה באדם שכל כך מתאמץ ובא עם ידע חוכמה ורצון לתת זה לא מתקבל על הדעת ודורש התנצלות כנה
    מקווה שתקבל את הדברים שכתבתי בהבנה שיש באמת רבים שמאוד נהנים ומאוד מקווים שתחזור לכתוב כרגיל עם החוכמה הידע וחוש ההומור הנהדר
    בברכה
    דנה

שלום חברים, המפקדת.

מאחר ואני חש שהדברים בחלקם מופנים אלי מצאתי לנכון לצרף נוסח הודעה פרטית שרשמתי לחברנו פיראט.

אתה פופאי,

אהלן פיראט

שלום רב חבר, לא נזפתי, לא התקפתי וחלילה לא רציתי לפגוע. מוזר אבל למיטב שיפוטי אני דווקא מסכים עמך בנושאים רבים ומוזר לי שלא עמדת על כך למרות ההומור לעתים.
    מעריך מאוד את פועלך ודעתך הגמישה והמרתקת, יחד עם זאת ומתוך דאגה לחברים הצעירים בשוק, אנסה להבהיר גם את הסיכונים ולהזהיר את חולמי החלומות. אסיים בציטוט נפלא שלך שבתור פולני מדבר אלי מאוד :

"לפני כמה זמן היה מישהו שהתלונן שהוא כותב ואף אחד לא מגיב. זה ממש נשמע כמו הבדיחה על הפולנית (אני אשב לי לבד בפינה בחושך ...). חייכתי כשקראתי אותו וחייכתי עוד יותר למראה התגובות (אתה הכי גיבור, אתה הכי יפה, אתה הכי חכם, אתה הכי הכי, ...). מצד שני, אין לאמר שאני לא מבין אותו".

יישר כוח

שבת שלום ומבורכת

ארז

​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

תודה דנה,

ולא ILEE,
    הביקורת אינה מופנית אליך. למעשה, התכוונתי לכתוב בחזרה עכשיו (כי כנראה מחר לא אמצא זמן). כשקראתי את אשר נכתב (החלק שמצטט אותי - השאר הוא דיעות שכבודן במקומן מונח) פשוט לא האמנתי למראה עיני ועוד קראתי תגובה בה נאמר על "ביקורת בונה" - what the fuck. ממש לא התחשק לי לאחר מכן להגיב על כל דבר שהוא.

בכל מקרה, הדו-שיח ביננו נע ברמה סבירה (גם כשלא "אהבתי" את תגובתך - ייתכן מחוסר הבנה של הכתוב). אם תשים לב, לא הגבתי לדבריך כפי שהגבתי במקרה הנידון כי אין שום דמיון.

ישנו אי כיבוד הפרט (לפי הסטנדרט שלי - כל אחד יקרא לילד שלו בשמו). אבל פה היתה דרגה אחרת לחלוטין - פשוט פופוליזם זול המכיל בתוכו גם ציטוט חצאי אמיתות ודברים שהוצאו מהקשרם וכל זאת במטרה אחת - להוכיח נקודה. הבעייה פה חמורה שבעתיים, שהרי הכל נמצא בכתוב (ולא בע"פ כמו ברוב המקרים בהם משתמשים דמגוגים בשיטה זו) ולא קשה לבדוק עם מי הצדק.

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 21.05.2012 בשעה 01:02 סיבה: זזז

בכל מקרה, תמיד נחמד לקרוא את הניתוחים שלך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות