x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: מניות

מניות

אהלן שחקן,
    אשמח לשמוע את דעתך על המניות הבאות:
    סרגון ואלוט תקשורת - שתי מניות שנחתכו במחצית ופרסמו דוחות סבירים ומעלה.
    נטו אחזקות - כתבת באחד מהצ'טים שהינך שלילי לגביה בעקבות הפסקת חלוקת הדיבידנד.
    מבדיקה שערכתי, עולה כי העניין נכון אך הסיבה לכך הינה פשוט שהחברה לא מרגישה שהשוק מתגמל אותה על כך ולא מקשיים כאלה או אחרים.
    בנוסף, אשמח לשמוע את דעתך על אודיוקודס, חלל ואלווריון לאור ההתפתחויות האחרונות.
    כל טוב!

בינתיים, רק מציין שאלווריון נמצאת בתיק המניות באתר.

בהמשך לדברים, מעניין לשמוע את דעתו של שחקן על טבע ומלאנוקס לאור ההתעוררות האחרונה בהן, וכמובן לאגח ד' של אידיבי אחזקות לאור ההסדר (אם כי אני מניח שהערכה מחודשת תעודכן בימים הקרובים).

על אגח ד' הרחבתי כבר לאחר ההסכם ותוכל למצוא התיחסות דרך החיפוש.
    בנוגע לטבע - איני רואה שום שינוי. בסה"כ סביב רמת 40$ כבר חודשים ארוכים וראוי לשים
    את המניה אל מול תשואת המדד בו היא נסחרת (ארה"ב), בכדי להבין מדוע דעתי על המניה היתה ונותרה שלילית.
    מלאנוקס- בעיקר יחסי ציבור על רקע אפשרות רכישה קלושה ולא מבוססת. איני צופה התחזקות ויציבות מעל 60$ וסביר כי נשאר בשבועות הקרובים סביב 50-60. בכל מקרה אין אטרקטיביות במניה.
    אלווריון - מאוד מאמין בחברה אך השוק מתעלם ולמרות תנודתיות גבוהה היא באותן רמות פחות או יותר. אם מחזיק במניה הייתי ממתין ואם לאו לא הייתי נכנס בשלב זה עד שתתבהר תמונת המכירה.
    נטו - ציינת נכון שהזכרתי את עניין הדבידנד אך לטעמי ההסבר הפשוט הוא הנכון: אינה יכולה לחלק דבידנד מאחר ואינה בטוחה בהכנסות עתידיות ומעדיפה לשמור מזומנים לעצמה. לכשעצמו צעד נכון לחברה אך פחות חיובי למשקיעים.
    סרגון ואלוט תקשורת - דוחות טובים, ועפ"י כל קריטריון בסה"כ יציבות וצפויות להציג תשואת יתר על המדד. אם הבחירה היא בינן לבין המדד אין ספק שהייתי רוכש אך בינן לבין מדדי וול סטריט אני פחות נחרץ ולכן יש כאן שאלה רחבה יותר ביחס לדעת המשקיע האם פנינו לתיקון משמעותי אם לאו.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    ..... אם מחזיק במניה הייתי ממתין ואם לאו לא הייתי נכנס בשלב זה עד שתתבהר תמונת המכירה....
    שחקן, אתה לפעמים נותן תשובה כזו,
    וזה לא מסתדר לי עם השיחה שלנו לגבי כדאיות החזקת מניות בהקשר לזה שאתה מחזיק אותן או לאו.
    (הסכמנו שאין חשיבות לעובדה שאתה מחזיק בנייר - או שנכון להחזיק או שלא.... שיקול קר)
    אז למה תשובה כזאת שתלויה בהחזקה של הנייר?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות