התייחס בקצרה כי אנחנו הולכים סחור סחור ונמאס לי.
הציטוטים של באפט :משקיע רק במה שאני מבין" מתייחסים לנכס הסופי ולא להערכת השווי. כמו כן הוא התיחס להשקעות בהיי טק שהוא לא מבין בהם דבר - אבל היי הכי טוב לזרוק כמה ציטוטים לא?
בשווי הנכסים של אלביט אני חושב שאני מבין לגביי התנהגות השוק בטווח הקצר/בינוני אני לא - כמשקיע אני אני מנסה להעריך מה אני יודע ומה אני לא - אתה חושב שאתה יודע הכל ? לבריאות.
אפרופו באפט 1 המסרים החשובים שלו זה שצריך להסתכל על השוק לאורך זמן - וזו 1 המטרות שבגללל נתתי את הדוגמא של פלאזה(בהקשר ל חוסר רציונליות ועקביות של השוק,ובגלל זה אני טוען שאני לא מבין מספיק בהתנהגות הנ"ל)
כמובן שבחרת לא התייחס לדברים שכתבתי עניינית אלה לצטט משפט שלי , להוסיף אליו פרשנות עלובה "תה מביא זאת כדוגמא ששווי פלאזה צריך להיות יותר גבוה.." (אגב אתמול השוק העריך את פלאזה שווה 10% זה מכסה לך תזרים לשנה ?)
הדוגמא של פלאזה היתה כדי להמחיש למה הערכה כזאת היא מאוד מורכבת וגוזרת תסריטים שונים, כאמור אני מעדיף להגיד שאני לא יודע מאשר לשלוף מהאצבע - 3 מיליארד עוד 10 שנים שלא מבוסס על כלום.
אגב, אין לך מושג מה הפוזיציה שלי.
תקציר למי שנגמר לו הכוח כמוני, טיבי ואני דיי מסכימים סה"כ. יש את ה 200 מילון שהוא פשוט שכח וקשה לו להודות בזה + פרמיית שליטה שאני הערכתי ב 100 והוא ב 0 - יכול לחיות עם זה.
בוא תנסה פחות ללמד אותי ויותר לשוחח איתי, אולי ייצא גם לנו משהו מזה