x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: זמן שחקן =)

Hybrid View

זמן שחקן =)

הי שחקן.
    אני בשום אופן לא מתכוון להשמע חוצפן או דרשן או משהו כזה,
    ומודע היטב לעובדה שהאתר הנהדר הזה על כל סעיפיו (כמעט...) הוא בחינם.
    פשוט מדבר מהירהורי ליבי:
    רוצה יותר "זמן שחקן" - ז"א - שתענה יותר בתדירות על שאלות בפורומים ושנראה אותך יותר בצ'אט.

מקווה שהתקבל בטון המחוייך ולא בטון דרשני :-)

תודה,
    ניב.

ערב טוב שחקן וניב
    מצטרף לבקשתו
    תודה מראש

היי איש יקר!
    אני הייתי מוסיף ומבקש 10 דק יומיות בצ'אט על בסיס קבוע לגבי השוק היומי וההשלכות
    זה היה סוגר מעגל))לגבי כל מיני שאלות שנישאלו וקשר רציף ובונה
    אני רק מקווה שבמידה וכן שהצאט לא יקרוס בדק אלו))))))
    בתודה מראש אבי

בעידן הטוויטר וכו - מה הסיכוי שבעתיד נוכל עקוב אחריך ?

פעם- שהיינו רזים וקטנים, עדיין בחיתולים, שחקן היה "נוחת " עלינו, כאשר הוא הרגיש צורך לעזור לנו, ולעיתים לפי בקשת החברים.
    פעם- המכונות היו פחות חכמות, וגם לא שלמו להן מספיק- הן היו יוצאות-לארוחת בוקר, הפסקת עשר וארוחת צהריים . אלו היו הרגעים היקרים מפז , שבהם שחקן הרעיף עלינו מחוכמתו, נסיונו ותובנותיו למסחר.
    ברור לכם- שמעולם זה לא היה על בסיס קבוע ומוסכם, ובוודאי לא יום-יומי.
    שמתם לב, כי קצת גדלנו מאז. ההוצאות גדלו, המכונות השתכללו, השאלות גברו, ועדיין שחקן נותן את כולו-לנו.
    לא מזמן- נפתחה מסגרת הולמת למשקיעים היותר כבדים- ה-"פרו". נכון בתשלום.
    שם יש מענה לשאלותיכם ובקשותיכם.
    עלינו לזכור כי לשחקן יש מינויים בתשלום, משקיעים, אשר חובתו הראשונה היא כלפיהם.
    הם נותני הפרנסה שלו.
    אבי- סביר ביותר להניח, כי לו שחקן היה מדבר איתנו כל בוקר, או צהריים, בזמן מוגדר מראש, השרתים היו קורסים תחת העומס...
    יתרה מזאת- עיני חברות השקעה אחרות היו צופות בו ובנו- בזמן אמת- ובונות איסטרטגיה מסכלת .
    הם היו "מלמדים "את המכונות לקרוא עברית, ולפעול נגד שחקן ונגדנו , בזמן אמת.
    אי-אפשר לומר כי הקשר לא רציף.
    שחקן הוא האדם הכי נדיב ותורם, שפגשתם מימיכם, בתחום החשוב הזה.
    אז בואו נהיה מציאותיים- ונתקדם -כי מה שהיה, במתכונת שהייתה- לא יחזור.
    ומי שזוכר את ההתחלה, החלוצים שבינינו, זכה לדעתי- לחוויה מיוחדת במינה.
    אז התפתחנו, השתכללנו, נוספו מנהלים, נוספו פינות מקצועיות, ולרי- משפיעה עלינו כתבות מהארץ ומהעולם. שמעון מרעיף עלינו אוצרות. ניסן ,אבי1 ,אלון , דיויד וליאור-איש-איש תורם מעצמו-בחלקתו הקטנה.
    ועל כולם מנצח שחקן. בהצלחה גמורה.
    אז במקום עוד להעמיס עליו- נתחשב בו.
    כי לא פעם הוא צריך להיות גם גננת, וגם פסיכולוג, וגם מקצוען אמיתי, וגם בעל-אחריות אדירה על המכלול.
    והיממה לא גדלה. היא נשארה באותו גודל.
    ולפעמים הוא צריך גם לאכול ולישון, ולהיות עם המשפחה.
    ב ב ק ש ה -- ר ב ו ת י י - -- ק צ ת --- ה ת ח ש ב ו ת --- ב ש ח ק ן -- מ ע ו ף .
    אולי פעם אפשר יהיה לשכפל אותו. כרגע זה לא ישים.
    תתאזרו בסבלנות.
    ותודה ענקית לשחקן מעוף.
    אילנה.

נערך לאחרונה על ידי mamani9, 13.02.2013 בשעה 20:28

אילנה -שאפו על התיאור המדויק של המצב
    אוסיף רק שבפרו יש אפשרות
    של קבלת יעוץ מיידי על כל פוזיציה שבה אתם נמצאים.
    נערך לאחרונה על ידי SHAISHAI77, 13.02.2013 בשעה 20:06

שלום לכם. לא רוצה להישמע כאחד שמקדם את מערכת הפרו אבל מי שמעוניין בליווי שחקן כמעט לאורך כל יום המסחר, כולל סקירה יומית ומענה בצ'אט לכל שאלה בתיזמון קצר מאוד שייצטרף למערכת. מעבר לכך, יש כמובן יתרונות נוספים כפי שאתם יודעים. בהצלחה.

בעניין הפרו - זה באמת נראה מעולה, הבעייה שעם הסכומים שאני עובד איתם והיקף הפעילות - זה לגמרי לא משתלם לי.
    בכל מקרה - לא התכוונתי לתדירות של יום יום, אלא קצת יותר - נניח במקום פעם בשבוע לענות על שאלות בפורום ולבקר בצ'אט, אז פעמיים - שלוש בשבוע...

אני אשתדל להגדיל את הזמינות שלי בפורומים אלא שבמקביל קחו בחשבון שאני מתייחס גם
    לשאלות ו"הסתבכויות" פרטניות במייל האישי באתר, וכיוון שכאלה יש עשרות רבות בשבוע
    וכמעט הכל דחוף אזי זה בא על מהירות תגובה בפורומים (וזו גם ההזדמנות לבקש שמה שלא פרטני
    נא לכתוב בפורום שאלות או בפורום הרלונטי, כך שכולם יוכלו לראות ונחכימה יחדיו).
    בכל מקרה כמובן שאעשה את המיטב הן בפורום והן בצ'אט, ועדיין לצערי זו לא תהיה כניסה יומית
    לצ'אט.

שחקן שבוע פקיעה הוא השבוע הכי חשוב ובשבוע הזה לפחות חשוב שתכנס פעם אחת ביום לתת 3 שורות סקירה בלי לענות על שאלות אלא לתת סקירה 3 שורות מה קורה עם הגבולות פקיעה ומה הכיוון האם צפוי סקוויז ומעבר לזה לא צריך יותר ...אני זוכר בהתחלה איך הדגשת בהקמת האתר הנפלא שלך שזה יהיה אתר חינמי והעזרה שלך תהיה פה לכולם ומה שנוצר זה שכאמור כמו שאחרים למעלה אומרים נוצר הפרו שבעצם מפלה בין מי שיכול לשלם סכום גדול חודשי ואז הוא כן מקבל את השרות לבין מי שלא יכול לשלם ואז הוא פשוט נשאר די ללא מענה מלבד סקירה שבועית שהיא מופלאה אבל לא מספיקה לצערי בטח בשבוע פקיעה
    נא ממך בשבוע פקיעה וזה דבר שכבר דובר וביקשו ממך רבות להכנס פעם ביום לפחות לתת 3 או 4 משפטים כיוונים גבולות פקיעה סקוויז צפוי לא יותר מזה ...ואם בכל זאת האתר הזה התחיל חינמי וכמו כל אתר אחר עבר להיות מסחרי אז שיהיה בהצלחה אבל אני מקווה שתזכור את הראשונים פה שעדיין לא משחקים בהקפים ענקיים ולא יכולים להרשות לעצמם מנוי חודשי בפרו אבל עדיין זקוקים לעזרה שלך בעיקר כאמור בשבוע פקיעה ...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות