x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 15 מתוך 15

נושא: זמן שחקן =)

רונו סליחה שאני מתערב , אבל אני מרגיש צורך להעיר על רושם רע ולא מוצדק שעולה מהדברים.
    האתר היה חינמי ונשאר כך, והכלים שנוספו בפרו הם תוספת שמעולם לא היתה באתר.
    ולכן להגיד שהאתר הפך למסחרי כמו אתרים אחרים שהפכו למסחריים זה ממש לא הוגן.
    דרך אגב אני (עדיין..) לא בפרו ונהנה מאד מכל מה שהאתר הזה מספק כל השנים.

שלום,
    בואו לא נשכח ששחקן עושה לביתו וזו זכותו וחובתו. עדיין כפי ש- GGG20 כותב, יש כאן אתר מוצלח מאוד עם הרבה חומרים מצוות האתר בראשות שחקן וגם ממנהלים שונים וכותבים אחרים שתורמים מידע והערכות, בחינם.
    לא שלא הייתי שמח לקבל סקירה קצרה משחקן כל בוקר - להיפך! אבל כאמור, יש גבול למה שניתן לצפות לקבל באתר חינמי.

זה באמת אתר נהדר שאין כדוגמתו.
    שוב - רק ציינתי משאלת לב, לא חס וחלילה טוענה או דרישה.
    האתר התרחב ונהייה מאוד מורכב ומסועף, שזה דורש צוות תפעול הולך וגדל - משכורות ואחזקה וכו',
    ורק הגיוני ונכון שתהיה לו הכנסה (איתותים, פרו, קורסים וכו').
    פשוט יש קצת הרגשה שצומת ליבו של שחקן נהייתה עמוסה מדי, כנראה לטובת משתמשי ה PRO, ומה שהיינו רגילים אליו הולך ופוחת.
    אני לא יודע מה לחשוב - מצד אחד ממש לא נעים להכביד על שחקן מעוף הטוב, שגם ככה עמוס מאוד,
    מצד שני רוצים את תשומת ליבו ודעתו המלומדת.
    אולי אילנה צודקת - צריך להמציא מכונת שיכפול אנשים =)

הי שחקן =)
    שוב מביע משאלת לב-
    2 נקודות המפגש היחידות של אנשים איתך (לא מהפרו) הן:
    1) הפורום - ובמיוחד הפורום הזה - "שאלות לשחקן מעוף"
    2) הצ'אט
    לדעתי, הצ'אט יותר בעייתי מבחינתך, שכן אתה "תפוס" למשך שעה, וגם יותר קשה לחפש נושאים ותשובות עליהן בצ'אט, בגלל מבנהו.
    אבל הפורום של השאלות אליך - לפחות מבחינתי, הוא הרבה יותר חשוב, שכן הוא מסודר לפי נושאים מרוכזים משורשרים, וקל להתמצא בו, לחפש בו, ולהבין את מהלך העניינים. בקיצור - יותר נגיש.
    הבעייה, שאתה מתפנה לענות על השאלות בו בערך רק פעם בשבוע, במקרה הטוב, ואני יודע באיזה שעות.... (מאוד מעריך אותך על כך).
    ברם, אם אנשים יתרגלו שאתה עונה יותר מהר בפורום, יכול להיות שהרבה שאלות פרטניות (אף הדחופות שבהן) יופיעו בפורום, במקום בצורה ישירה אליך, וכל הגולשים יוכלו להנות מהדיון.
    שלא לדבר על שאלות כפולות, או באותו הנושא.
    מה אתה אומר?

בהערכה רבה,
    ניב.

שלום ניב.
    מקבל את ההערה אלא שהשבועיים האחרונים היו בהחלט בעיתיים בגלל התנהלות המדד - זה לא אני
    זה פישר אשם : )
    וברצינות, אני מבטיח שלא יעברו יותר מימים בודדים לכל היותר בין השאלות והתגובות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות