הנאמן לאג"ח קווינקו זימן אסיפה להתייעצות
http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-82630-00.html
הנאמן לאג"ח קווינקו זימן אסיפה להתייעצות
http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-82630-00.html
TBY
האם יש לך תובנות לגבי המצב?
תודה..
זה כתבתי בתמונת מצב:
המצב התפעולי בנכסים הפועלים הוא לא מזהיר – הפסדים לכל אורך הקו, מריבות בלתי פוסקות עם השותף קלאב הוטל פוגעות בהתנהלות של הנכסים המרכזיים וקיימת מצוקה תזרימית קשה בכל אגד החברותכך שדיבורים על בעיות חשבונאיות, מחיקות גדולות ובעיות תזרים הם הסיבה שהאגחים נסחרים במחיר שהם נסחרים בהם.בדוח סולו לקווינקו הון של 302 מש"ח והתחייבויות לאגח המממנים את ההשקעה בבנות, אך ההון הוא "פיקטיבי" ולחברה יש עוד הרבה מחיקות לבצע.
הניתוח שלי מראה כי בהסתברות גבוהה יש כיסוי לאגח ועוד עודף ולא פורסם מידע חדש שישנה את המסקנה.
אין ספק שדוח 2012 שיפורסם עשוי לשנות את המסקנה אם QLI בישלה את הדוחות....
על כל פנים, טוב מאוד שנאמן לאגח מכנס אסיפת התיעצות ולוקח את תפקידו ברצינות, כך צריך להיות - פעילות אקטיבית של הנושים עדיפה לאין שיעור על טמינת הראש בחול בצפיה לניסים
TBY
אודה אם תוכל להביע עמדתך לגבי משמעויות הפסקת המסחר הצפויה ב-קווינקו?
תודה
הכל במאיה - החברה הודיעה לפני חודש שתפרסם דוחות באיחור - ב - 30/4/2013 בגלל הגעה באיחור של דוחות חברת בת .
הבורסה תפסיק המסחר החל מ 1/5/2013 אם הדוחות לא יפורסמו
קווינקו הודיעה שלא תצליח להוציא הדוחות ב 30 לאפריל:
החברה מודיעה בזאת כדלקמן:
על אף הערכתה הקודמת, כמפורט בדוח מיידי מיום 14 באפריל 2013 (אסמכתא: 2013-01-036592), לא יעלה בידה לערוך ולאשר את דוחותיה הכספיים ליום 31 בדצמבר 2012 עד ליום 30 באפריל 2013. הדחייה הנוספת בפרסום הדוחות הכספיים נובעת מעיכוב בהשלמת הערכת השווי של החברה הכלולה CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A ("CHL") ולאור העדר שיתוף פעולה מצד CHL.
החברה מבקשת לציין כי להערכתה ובהתאם לנתונים המצויים בידה נכון למועד זה, שוויה של CHL צפוי להיות נמוך משמעותית משוויה על פי הדוחות הכספיים של החברה ליום 30 בספטמבר 2012.
מבחינת הנתונים הכספיים הידועים לחברה במועד זה, החברה מעריכה, בסבירות גבוהה, כי דוחותיה הכספיים ליום 31 בדצמבר 2012 יכללו הפניית תשומת לב לקיומם של ספקות משמעותיים בדבר המשך קיומו של התאגיד כעסק חי.
לפי ההודעה היום ב http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=811065 "שוויה של CHL צפוי להיות נמוך משמעותית משוויה על פי הדוחות הכספיים של החברה ליום 30 בספטמבר 2012.
מבחינת הנתונים הכספיים הידועים לחברה במועד זה, החברה מעריכה, בסבירות גבוהה, כי דוחותיה הכספיים ליום 31 בדצמבר 2012 יכללו הפניית תשומת לב לקיומם של ספקות משמעותיים בדבר המשך קיומו של התאגיד כעסק חי" האם זה משנה את הערכה הקודמת לגבי הסיכוי להחזר?
This questions is really timely now... TBY, your opinion is appreciated (while of course all responsibility is mine). Personally I wonder if books may have been cooked..
אין כל חדש מאז שכתבתי זאת:
זה כתבתי בתמונת מצב:
המצב התפעולי בנכסים הפועלים הוא לא מזהיר – הפסדים לכל אורך הקו, מריבות בלתי פוסקות עם השותף קלאב הוטל פוגעות בהתנהלות של הנכסים המרכזיים וקיימת מצוקה תזרימית קשה בכל אגד החברות
בדוח סולו לקווינקו הון של 302 מש"ח והתחייבויות לאגח המממנים את ההשקעה בבנות, אך ההון הוא "פיקטיבי" ולחברה יש עוד הרבה מחיקות לבצע.
כך שדיבורים על בעיות חשבונאיות, מחיקות גדולות ובעיות תזרים הם הסיבה שהאגחים נסחרים במחיר שהם נסחרים בהם.
הניתוח שלי מראה כי בהסתברות גבוהה יש כיסוי לאגח ועוד עודף ולא פורסם מידע חדש שישנה את המסקנה.
אין ספק שדוח 2012 שיפורסם עשוי לשנות את המסקנה אם QLI בישלה את הדוחות....