x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: מידע חשוב מאד לסוחרים מעל גיל 60 או למישהו שסוחר בתיק של מעל גיל 60

Hybrid View

מידע חשוב מאד לסוחרים מעל גיל 60 או למישהו שסוחר בתיק של מעל גיל 60

בנוסף
    נודע לי לצערי מאוחר מדי שישנה אפשרות קיזוז של מס בין תיק בארץ לתיק בחו"ל באותה שנת המס כלומר,אם הרווחתי בארץ 100,000 ש"ח ושילמתי 25,000 ש"ח מס והפסדתי את אותו הסכום בחו"ל אני יכול לבקש מבית ההשקעות שיעביר את יתרת מגן המס מהתיק בחו"ל לתיק בארץ באותה השנה עד לתאריך ה-28.12 אותה שנה.....צריך לשלוח פקס למוקד שם,זה הכל.נדע להבא.

על פי הרשום כדאי לממש נייר לפני תשלום הריבית על מנת לקבל רווח הון ולקנות אותו חזרה לאחר יום "היום הקובע."
    במידה והכנסה השנתית קטנה מ 168,000 ש"ח.
    תודה על ההפניה

ת'כלס זאת אומרת שמי שמרוויח 100,000 ש"ח השנה צריך לשלם "רק" 12,600 ש"ח במקום 25,000.........מי שמרוויח עד 168,000 ש"ח השנה צריך לשלם "רק" 25,000 ש"ח במקום 42,000 ש"ח........כסף!!!........חברים,כדי לעזור לי ולכולנו כמה שיותר במאבק להפחתת המס על ריווחי הון בבורסה (שחגג השבוע שנה) אני חייב שבחודש מרץ,כשיצאו טפסי ה-867 של שנת 2012 כל מי שמגיע לו כסף ממס הכנסה (אם זה מרווח בארץ והפסד בחו"ל,אם עבר גיל 60.....כמובן שגם לפנסיונרים מגיע החזר מס מריבית,אני מקווה שכולכם יודעים)...........שיילך לקחת אותו בלי חשש בכלל!!!...........אני מבקש שגם תגישו את כל הטפסים על שנים קודמות,אני רוצה שהשנה יהיה להם חוסר אדיר במס ריווחי הון בבורסה (כבר יש חוסר של 1.5 מיליארד,מתוך צפי ל-2 מיליארד ב"וועדת הפרופסורים הגאונים של טרכטנברג")......וששנה הבאה,ב-2014,נביס אותם סוף סוף ונצליח להוריד את המס ל-15%....חשוב מאד חברים,זה בשבילכם ובשביל כולנו.....ואני אומר שוב,אין מה לחשוש מהם כלל וכלל.

חתול יקר תודה לעדכון החשוב . אכן אין לחשוש לדרוש ולקבל את המגיע.
    מדוע לדעתך חוסר בהכנסות ממס הון יביא להורדת המס ל15% ולא לייקור המס, למה אתה חושב שיחס הקטנת המס יביא להגדלת המחזור כך ששורת המס תהיה רווחית יותר לבורסה
    לדעתי הכדאיות להשקעה בבורסה הישראלית תלויה בהרבה גורמים אחרים לרבות רמת הסיכון הביטחוני.
    השינוי במחזורי הבורסה יגיע כאשר המזרח התיכון החדש ירגע ויתייצב.
    אין בכוונתי לפגוע במאבק להורדת המס אלא להכניס דברים לפרופורציה כפי שאני רואה.

יש להדגיש כי הטבת המס נוגעת לרווחי הון בלבד ולא לקבלת ריבית. על הריבית המס הקיים נשאר.

עידכון חשוב תודה רבה .
    אני מקווה שלא ישנו אותו לרעה עד שאני אגיע לגיל שישים אם בכלל ...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות