x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: סקירה ליום ראשון + הבהרות + הארות לתאריך 03.02.2013

תצוגה בשכבות

סקירה ליום ראשון + הבהרות + הארות לתאריך 03.02.2013

בוקר טוב לכול החברים, בריאות לשמור טוב {זו לא קלישאה} פרנסה תבוא אם רוצים.
    סקירה ליום ראשון יום הגאפים , 03.02.2013.
    1. רווח ליום אחרון חמישי 80 שקל ליח' אופציה אחת, **יום קשה היה למסחר,התשואה הגיעה מאוחר ב 16:20 וחברים כבר סגרו את הבאסטה וחבל.
    2. ארביטראג' 0.99% + חיובי, וזאת חצי מימה שהיה אמור להיות בגלל ירידה בערך ה - $ ירד בסוף שבוע 1.2% , אחרת היינו מקבלים 2.5%, וזאת רק מהמניות הדואליות.
    3. מחיר 3 אוכפים 1180/1190/1200 = 10,000 שקל, ביום רבעי היו שווים 10,300 ביום הפקיעה מכרו אותם {או כתבו ב – 11760}. למי שעדיין לא מבין זהו כלי המשמש אותי למעקב אחר רווח/הפסד של הכתבנים בעזרתו אני מעריך את תגובת המעוף, ואת התנהגות הכתבנים הצפויה.
    4. כלי נוסף שאין בנמצא זהו כלי שפיתחתי לעצמי, הוא ערך האופציות בכסף, ולא רק בכמות, מה שמטעה את רוב ציבור המשקיעים אשר מתרשמים מכמות ולא מאיכות.
    ** סך יחידות קולים כתובים : 115K.
    ** סך יחידות פוטים כתובים 105K .
    ** סך קולים בערך כספי שנכתבו = 61 מיליון.
    ** סך פוטים בערך כספי שנכתבו = 275 מיליון.
    בכתיבת הפוטים אנחנו נוריד את הפוטים הרחוקים בסטרייק 1450 שהם נכתבו כעסקת מימון {93 מיליון} כך שנשאר : 182 מיליון שקל. כאן המקום להראות שביחידות הקולים נכתבו יותר, אך בערך כספי הפוטים שווים פי 3 .
    5. כשאני מעלה צילום של מפות , או סימולציה של פוזיציית שחקנים, אז בדרך כלל כמות החברים הקוראים יורדת לחצי, אם רוצים לדעת למה?? קשור לכתבה על פסיכולוגיה שרשמתי, כול חבר קצר סבלנות רוצה כאן ועכשיו לגלות את אמריקה בלי לשוט , בלי בחילות מהים, בלי סערות, רוצה להרוויח כבר אתמול, לדפוק מכה בלי להתאמץ.
    **** גם לפי מספר השאלות או התגובות חברים לא מבינים 80% מהנכתב, ונוהגים לקרוא סיכום ולא שואלים אפילו שאלה.
    ** בכלל אופי האדם מתחפר ומתבייש לשאול , ואולי יחשבו שהוא לא מבין, יהיה לעג לחברים וכו....כמה אנשים רושמים על גבי האתר, שהם מופסדים, כמה אנשים מוכנים לשלם עבור מיידע למנוע הפסדים???
    *** כאן מתחילה בעיה !! גולשים באתר כלכלי חינמי, יש כאן כמעט את כול הכלים ללמוד , להחכים, ולהתייעץ, ויש גם כלים בתשלום.

** חברים שמפסידים 10 , 20 , 60 , 300 , 500 , אלף שקל יכלו לחסוך לעצמם הון במניעת הפסדים. **גם עלות פיתוח כלים, כמו מערכת "פרו" שעלתה הון של מאות אלפי שקלים, כמו כן משאבי אנוש מנוסים וייחודיים אשר מביאים אתכם המשקיעים לחוף מבטחים, או פיתוח שיטה למסחר יומי שלי באופן אישי עלתה 7 מיליון שקל הפסדים עד שהתעשתי למדתי ופיתחתי שיטה, שנים של חוסר שינה, דכאון , הסתרה מהאישה, חוסר שקט,ואובדן של הון.
    ** עבודה קשה בסופו של עניין אף אחד לא מוכן לעבוד כול החיים רק בהתנדבות, יש מצב אמתי שאדם זקוק לפרנסה ותמורה עבור עבודתו.
    ** יש גם שרלטנים ואין ספק שיכולים להפיל בפח, עלכם חברים להבין את עולם האופציות כמכשיר לעשיית רווחים, תאוריה זו נידונה לכישלון מראש ללא שיטה או יידע מספיק.

6. נמשיך לסקור: ליום ראשון יש תופעה שחייבים להאיר! ומה היא?
    ביום חמישי המסחר הסתיים בצורה מוזרה ובמסחר נעילה עלה הגלום בלבד ב – 4/5 נקודות. מה מוזר כאן ??
    מחיר אופציות מסוג קולים עלו ב – 40% יותר ממחירם הראלי{לפי שווי S&{B, לעומת אופציות מסוג פוטים, שווים בסגירה 1%- שלילי, ומה זה אומר??
    **בגלל סיכום המסחר בסוף שבוע, עליית הגלום, וסגירה חיובית בחול, אני צופה עליה במדד המעוף של 1.2% עד 1.5% וייתכן שאינני מדייק, כי יש עוד גורמים, כמו התערבות הכתבנים האם תהיה??
    **אם המעוף יעלה הקולים אמורים להישאר ללא שינוי לפחות 6 נקודות מדד, למה?
    ***קול 1180 = עכשיו 1780 שקל שווי לפי בלק אנד שולץ = 1270
    **הפרש 500 שקל דלתא באופציה זו 50 שקל לכול נקודת מדד,
    **ולכן אני מעריך בזהירות שהאופציה במקום שתעלה לדוגמא:
    15 נקודות ששווים 800 שקל פרמיה, האופציה תעלה רק חצי ,
    רק 400 שקל 1780 + 400 שקל {במקום 800 שצריך} = 2180 .
    ** זו היא תאוריה שאמורה להתקיים לפי כול חישוב מתמטי או הגיוני,
    אך אינו מחייב שיקרה שוב בגלל חוסר ידע מראש מה יעשו הכתבנים, ימי ראשון בדרך כלל זהו יום תגובה של הכתבנים בגלל העדר מסחר בחול .
    **סיכום : צפי עליה במדד המעוף ב 1.2% עד 1.4% = 1192, 1194 ,
    אם אפריז וארשום : גם 1198 אפשרי, זה כבר תלוי בתגובת הכתבנים, יש סיבה להניח גם שהכתבנים לא ירצו להוריד כי הם צריכים להצטייד בכוח לפעול קרוב יותר לפקיעה, עוד סיבה שיווקו פוטים, ירצו לקפד ראשם ולשווק קולים לאיזון, אז העלייה במדד נדרשת.
    **כתבתי מה שאני מעריך ויודע, יש מצב שאני טועה בהחלט, ולכן נחכה לראות מה המעוף יגיד, אם עזרתי בהבנות מה טוב , אם לא מחר יש עוד רכבת, אפשר לעלות עליה.
    אין לראות בנכתב עילה או סיבה לסחור את הנכתב, כול אדם לפי שיקוליו יעשה את המיטב לעצמו.
    שמעון –אמסלם
    גולד סיגנל
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 02.02.2013 בשעה 20:58

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות