x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: למה מחזיקים בתיק האתר תעודה VXX ולמה לא מתקנים מחירה (הרי התעודה נמחקה בסיבות 90%)

למה מחזיקים בתיק האתר תעודה VXX ולמה לא מתקנים מחירה (הרי התעודה נמחקה בסיבות 90%)

שחקן שלום.
    אני אולי מציק קצת עם השאלה אבל בכל זאת
    למה מחזיקים בתיק האתר תעודה VXX (ברור לכולם שזה לא נכון) ובכל מקרה גם אם אתה חושב שאחזקה זו כן היגיונית - למה לא מתקנים מחירה (הרי התעודה נמחקה בסיבות 90%).
    זה לא ברור בהחלט. האם ירגישו שכאילו לא הפסידו הרבה? או שטכנית לא ניתן להקליד המספר הנכון?
    מה אני מפספס? מה רע אם הנתון יהיה נכון?
    תודה.
    יגאל.

יגאל - אם תוכל בבקשה להסביר לי היכן הטעות לאחר ספליט, שינוי וכן הלאה
    ונשמח לתקן אותה לכל ערך עליו תצביע.
    מחזיקים אותה, וזאת הדגשתי פעם אחר פעם, כי היא מהווה מעין תעודת ביטוח
    ולכשעצמה לא מעניינת התשואה שתניב אלא יותר המרכיב ההגנתי שבה.

שחקןשלום.
    מדובר בהפסד עצום שלא ניתן לתיקון כבר.
    בכל מקרה כל אחד ודעה שלו אבלחשבון חייבים לעשות נכוןבכל מקרה.
    הרי קנית מנה ראשונה במחיר 128$ לפי מחירים שלאחר הספליט (למרות שהקנייהבוצעה ב31.01.11 במחיר 1/4 ממחיר זה – כ32$ דאז). לאחר מכן הוספת עוד מנה במחיר 90$(כנ"ל במחיר מתואם לאחר הספליט שוב קרי פי 4 ממחיר הקניה כ-22.5$ דאז).
    יוצא ממוצע
    109$ וזה אומר כ-80% של הפסד (במספריםהקודמים הממוצע כ-27.25$).
    אזכיצד מופיע באתר 41.97$ והפסד שגוי של 42$ בלבד.
    אתה יכול לעשות חשבון יותר מדויק (כמה סנטים +-) וכדאי שתעדכן בבקשה המחיר בתיקהאתר.
    חשבון זה דבר פשוט ולא גמיש. זה מה שיש.
    חוץמזה ובעיקר למען ההגינות לדעתי חובה לתקן. הרי נניח הייתה טעות (וזה קורה)אבל אם כבר הצביעו לך על כך ולא רק אני אז למה דווקא לא לתקן?
    בברכה,
    יגאל.

הי שחקן,
    בהמשך לנושא זה - מזכיר שוב שאולי כדאי להוסיף טור שייקרא "ריבית" או "דיבידנד" - להוסיף לשם את אחוז הרווח שהמנייה ייצרה, ובכך לשמור על נתונים נכונים בשדה מחיר הקנייה ומחיר נוכחי.
    (בשדה הרווח נשקלל את הרווח הנוכחי + רווח מדיבידנד).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות