x

עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 161 עד 170 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

בוצע התיקון למעבר ל-1180

הערה: ה-SMS נשלח ב-15:10 משעה 15:00 התבצעה רק עסקה אחת של 4 יחידות במחיר P1180 של 310 ש"ח
    כל שאר העסקאות ב-290-300 ש"ח
    העסקה הבודדת שנעשתה ב-15:10 בסביבותיה כל העסקאות ב-P1170 למעט אחת נדמה לי של 2 יחידות נעשו במחיר של 230 ש"ח.
    כך שהמחירים הם לא לביצוע- כרגע זה יחידה אחת אבל כאשר זה 3 יחידות ויש ומדוברים במחירים שהדילוגים של 20 ש"ח יכול להיות הפרש של 120 ש"ח ליחידה - כך שיוצא עיוות ממשי.

רק לתשומת לב

אני ביצעתי בהפרש של 10 ש"ח לרעתי.
    P1180 במחיר 300 ש"ח
    P1170 במחיר 220 ש"ח

ציטוט פורסם במקור על ידי david15 צפה בהודעה
    בוצע התיקון למעבר ל-1180

הערה: ה-SMS נשלח ב-15:10 משעה 15:00 התבצעה רק עסקה אחת של 4 יחידות במחיר P1180 של 310 ש"ח
    כל שאר העסקאות ב-290-300 ש"ח
    העסקה הבודדת שנעשתה ב-15:10 בסביבותיה כל העסקאות ב-P1170 למעט אחת נדמה לי של 2 יחידות נעשו במחיר של 230 ש"ח.
    כך שהמחירים הם לא לביצוע- כרגע זה יחידה אחת אבל כאשר זה 3 יחידות ויש ומדוברים במחירים שהדילוגים של 20 ש"ח יכול להיות הפרש של 120 ש"ח ליחידה - כך שיוצא עיוות ממשי.

רק לתשומת לב

אני ביצעתי בהפרש של 10 ש"ח לרעתי.
    P1180 במחיר 300 ש"ח
    P1170 במחיר 220 ש"ח
    בוצע בדיוק באותם מחירים.
    גם אני שמתי לב שציטוט מחירי שחקן לא תמיד מחיר לביצוע.
    THE HOUSE NEVER LOOSE

היי.
    לוקחים מחיר אחרון כפי שמופיע יכול להיות השפעה קטנה ובכל מקרה נוריד מהחישוב 10 שקלים כמו שציינתם.

ציטוט פורסם במקור על ידי מנהל טכני צפה בהודעה
    היי.
    לוקחים מחיר אחרון כפי שמופיע יכול להיות השפעה קטנה ובכל מקרה נוריד מהחישוב 10 שקלים כמו שציינתם.

מחיר אחרון זה נחמד אבל זה כמעט לעולם אינו מחיר ביצוע.. לרוב זה לפחות 10 שקלים הפרד לכל אופציה, בטח למי שרוצה לבצע בכמות אופציות ולא ב 3 יחידות אסטרטגיה....

ככה שהייתי מוריד לפחות 40 ש"ח מכל ביצוע כדי לקבל מחירים קרובים למציאות.

ציטוט פורסם במקור על ידי max.shifrin צפה בהודעה
    מחיר אחרון זה נחמד אבל זה כמעט לעולם אינו מחיר ביצוע.. לרוב זה לפחות 10 שקלים הפרד לכל אופציה, בטח למי שרוצה לבצע בכמות אופציות ולא ב 3 יחידות אסטרטגיה....

ככה שהייתי מוריד לפחות 40 ש"ח מכל ביצוע כדי לקבל מחירים קרובים למציאות.
    או שמחיר אחרון נמוך/גבוה לטובת המבצע ממחיר בפועל... זה די מתאזן כי הסבירות היא לכאן או לכאן אבל באמת שזה זניח ואם תרצו נוריד בסוף עפ"י הממוצע שהחברים ירשמו.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    או שמחיר אחרון נמוך/גבוה לטובת המבצע ממחיר בפועל... זה די מתאזן כי הסבירות היא לכאן או לכאן אבל באמת שזה זניח ואם תרצו נוריד בסוף עפ"י הממוצע שהחברים ירשמו.

לא נכון... בהנחה שהמחירים בהם אתם רשמתם לא נבעו מתוך עיוות של המחירים ברגע נתון, המחירים שמישהו רואה הם תמיד יהיו לפי BID-ASK.
    אם השוק זז למעלה אז מחירי הקולים יזוז בהתאם והפוטים בהתאם אבל עדיין אי אפשר לקנות לפי אחרון אלא לפי BID-ASK.... אלא אם מוכנים להמתין למחיר ואז להסתכן שהוא יברח. הדבר נכון שבעתיים אם רוצים לבצע כמות של אופציות. בשוק לא שכיר כמו שלנו כמות זה גם 20 יחידות של האסטרטגיה שאתם מציעים לעיתים.

לדעתי צריך לתקנן את המחירים לפי BID-ASK ברגע הפרסום ולא לפי המחיר האחרון.... אין משמעות לתקנון לפי מחירי ביצוע של אנשים כי כל אחד מבצע בזמנים שונים.

נכנסת למתמטיקה או בוא נמשיך עד הסוף.
    לא כולל יומיים לפקיעה, אם פיספסת 10 ש"ח ב PUT אתה תרויח אותם ב CALL באופן הגיוני למדי
    ואלא אם אנו מאוד רחוקים מהכסף או ממש רגע לפני פקיעה + ביצעת את האסטרטגיה בזמין סביר.
    רוצים BID-ASK יהיה כן, רק שגם אז תהיינה טענות שזה עלה/ירד ב 10 ש"ח וחוזר חלילה. הרבה יותר
    פשוט שאם יהיו הרבה שפיספסו 10 ש"ח פשוט "נקנוס" את האסטרטגיה ב 20 ש"ח בסיומה.

בואו קודם נתמקד בחלק של "בסיומה" ... : )

זה לא בדיוק לקנוס 20 ש"ח אלא יוצא שאם התיקון הוא לעלות את התקבול ב90 ש"ח אז 20 ש"ח זה כ25 אחוז פחות, וזה מה שמונע לפעמים לבצע אותו.
    הייתי ממליץ כמו שמקס טען ואפילו להוריד עבור זה את הרווח הכללי, רואים בכל הדיון הזה והקודמים בכל תיקון שהחברים מלינים על הדבר אני אישית כבר הפסדתי הרבה כסף מזה שרציתי לתפוס מחירי השחקן.

לא יודע למה.

אבל אני לא מסכים איתכם.
    כמו שיש לי לפעמים פספוס במחיר יש לי לפעמים רווח.
    לא זוכר מתי , אולי זה היה בינואר פשוט קבלתי מחירים הרבה יותר טובים, לפעמים זה מזל גם.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    נכנסת למתמטיקה או בוא נמשיך עד הסוף.
    לא כולל יומיים לפקיעה, אם פיספסת 10 ש"ח ב PUT אתה תרויח אותם ב CALL באופן הגיוני למדי
    ואלא אם אנו מאוד רחוקים מהכסף או ממש רגע לפני פקיעה + ביצעת את האסטרטגיה בזמין סביר.
    רוצים BID-ASK יהיה כן, רק שגם אז תהיינה טענות שזה עלה/ירד ב 10 ש"ח וחוזר חלילה. הרבה יותר
    פשוט שאם יהיו הרבה שפיספסו 10 ש"ח פשוט "נקנוס" את האסטרטגיה ב 20 ש"ח בסיומה.

בואו קודם נתמקד בחלק של "בסיומה" ... : )

סבבה בוא נלך עד הסוף בחישוב, לא קונסים את כל האסטרטגיה ב X ש"ח אלא כל שיפוץ... כלומר אם השיפוץ הניב 100 ש"ח לפי אחרון אז בפועל הוא היה מניב 60-70 ש"ח לפי מחירי BID-ASK.
    ברור שיהיו עדיין טענות, אבל לנהל אסטרטגיה לפי מחיר אחרון זה לשחק בכסף של מונופול ולנהל אותה לפי מחירי BID-ASK זה לפי מחירים אמיתיים בשוק.

לגבי המתמטיקה - אתה טועה. כי במקרה הטוב אני מפסיד רק BID/ASK על 2 אופציות ובשתיים האחרון אני מקבל את המחיר לפי ה LAST. (בהנחה שלא היה שינוי רגעי בסטיית תקן ושאנחנו לא רחוקים מהכסף, לפני פקיעה, לא ניסיתי לתזמן פעולות לפי השוק)

באסטרטגיה שאין בא שיפוצים או יש 1-2 שיפוצים כשיעד הרווח הוא נגיד 400 ש"ח לזוג אז זה סביר ה SLIPPAGE שמתואר מעלה, בכל מצב אחר מתחילים להתרחק כל כך מהמספרים שמוצגים לפי ה LAST שזה בעיה...
    (אני מתעלם מעמלות או מבעיות שנובעות ממישהו שלא מבצע בזמן או מנסה לשחק עם הביצוע ועושה בחלקים כדי לתזמן את השוק או כל מיני דברים כאלה)

אגב כשמבצעים גלגול של האסטרטגיה מחודש לחודש אז ה SLIPPAGE הוא בכלל בסדרי גודל יותר גדול כי ההפרשי BID-ASK לפעמים גם 40-60 ש"ח, אפילו באופציות שדי קרובות בכסף לחודש הבא, ככה שאז בכלל אין מה לדבר על
    מחיר אחרון לדעתי.

בוא נקווה שהאסטרטגיה תגיע לסיומה בשלום :-) בלי קשר אבל נראה לי שכדאי לקנוס כל שיפוץ שמבצעים, במקרה הטוב ב 20 ש"ח כדי שהתוצאות בסוף יהיה משקפות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות