x

עמוד 22 מתוך 23 ראשוןראשון ... 1220212223 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 220 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

ציטוט פורסם במקור על ידי urd צפה בהודעה
    כעת עומד תקבול האסטרטגיה על 810 ש"ח זאת אומרת שאם נחשיב את הביטחונות אפ' רק על 4000 ש"ח יוצא שבכדי לצאת ברווח 25 אחוז ללא קידום אחד מהצדדים (כמו שהשחקן כתב) נצטרך להמתין שמחירו של האסטרטגיה יהיה רק 12.5 ש"ח וזה לא יקרה כ"כ מהר.
    מומלץ לקרוא שוב:
    שחקן כתב: תרחיש ירידות או דשדוש מכסה אותנו מצוין, גם בהתעלם מקידום פוזיציות P עתידיות.
    ירידות - הדלתא שלילית ולכן ...
    דשדוש - התטא חיובית וגם אפשר לקדם צדדים לפי הצורך ולכן...

וחוץ מזה צריך לזכור חוסר מזל משווע של פברואר בו למיטב זכרוני כל/ רוב הקידומים היו הפסדיים (קידמו קולים ומיד חזרו עליות, פוטים ועברו לירידות...) - לא כל יום פורים.
    בהצלחה.

זה רק אני או שיש כאן עוד חברים שנמצאים באסטרטגיה בנזק הרבה יותר גדול ממה שאמור להיות?
    בגלל הצניחה בבטחונות שהתעצמה מגלגול לגלגול בעקבות סגירה בהפסד אני בהפסד עצום וחוץ מזה גם צמוד על הבטחונות.

אני נמצא בהפרש של 40 שקל אבל תשים לב ששחקן תמיד מתיחס רק למה שנסגר ובגלל זה ההפרש בינתיים

אני מסתכל לפי הזירוסאם שאלפרד מפרסם שזה לפי המצב האמיתי לא לפי מה שנסגר.

זה הגיוני כי מה שאלפרד רושם זה הנוכחי ושחקן מתיחס לרווח והפסד רק אחרי שהוא סגר אם אני משווה לאלפרד אני פחות או יותר אותו דבר כמה שקלים לפה ולשם

היי GGG!
    איך שלא נהפוך את זה ההפסד כרגע הוא קרוב ל200% על הקרן ובגלל זה מי שממשיך חייב
    להביא עוד כסף מהבית. אם זה מנחם אותך אז אני בהפסד גדול ממש מאותן סיבות שציינת, ובעיקר שבמעבר לאפריל יכולתי להעביר את הפוזיציה באופן חלקי ביותר כי נשחק לי התיק וכבר לא מאפשרים לי לכתוב בגלל הביטחונות, כך שאני במלכוד לא יכולה לקנות ו\או לכתוב וההפסד גדול מקווה למזער נזקים בירידות אבל אצא בהפסד גדול בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עדנה

ציטוט פורסם במקור על ידי pinkas_e צפה בהודעה
    היי GGG!
    אם זה מנחם אותך אז אני בהפסד גדול ממש מאותן סיבות שציינת, ובעיקר שבמעבר לאפריל יכולתי להעביר את הפוזיציה באופן חלקי ביותר כי נשחק לי התיק וכבר לא מאפשרים לי לכתוב בגלל הביטחונות, כך שאני במלכוד לא יכולה לקנות ו\או לכתוב וההפסד גדול מקווה למזער נזקים בירידות אבל אצא בהפסד גדול בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עדנה
    תודה רבה עדנה על העידכון.
    זה בדיוק המצב שלי
    (קניתי בתחילת החודש אוכפים ב270 כדי לשחרר ביטחונות וגם להרוויח יותר בירידות אני מקווה שזה יעזור להחזיר יותר מההפסדים)

אחה קידום פוטים למחר,אולי אפילו גם הרחקת הקולים

לילה טוב לכולם,

להלן גרף אסטרטגיה מעודכן:
    http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/34212

בהצלחה

בוקר טוב.
    שימו לב כי בצענו סגירה מוקדמת רווחית.

אשמח להתיחס לכל שאלה והארה/הערה בשרשור אשר בפורום הראשי.

ברכות על הרווחים,

המשך יום טוב.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות