x

עמוד 2 מתוך 23 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 224

נושא: אסטרטגיית פברואר - דיון !

עפר- בעליה חדה הסטיה תיפול ואז שקלית נרויח יותר.
    deivion - אכן הנחנו ירידה קלה ולאחר הירידה מרבית האסטרטגיה מכוונת כעת לשחיקה. יחד עם זאת,
    המשך ירידות ונקדם את פוזיציית ה CALL שבשלב זה ממילא אני מעריך סבירות נמוכה לצלילה במדד.
    pinchasf - לא הבנתי את משמעות "לא סיימתי לבצע". האסטרטגיה נכתבה בשעות הבוקר המוקדמות
    והיה זמן רב לסיים את כל הפוזיציה כל שכן 2 יחידות. אני מניח שהפעלת יתר שיקול דעת וניסית לשפר את
    מצבך תוך המתנה וכעת אין שום אפשרות לתקן אסטרטגיה זו ולכן מוטב לסגור. הרי כל הרווח מגיע מפוזיציית
    הקולים הכתובים ובלעדיהם את בפיגור של כ 200 ש"ח . אנא, לא להמתין עם הביצוע ולבצע בו-זמנית את כל
    הפוזיציה שאחרת אתם פשוט מהמרים על כיוון וחבל.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    pinchasf - לא הבנתי את משמעות "לא סיימתי לבצע". האסטרטגיה נכתבה בשעות הבוקר המוקדמות
    והיה זמן רב לסיים את כל הפוזיציה כל שכן 2 יחידות. אני מניח שהפעלת יתר שיקול דעת וניסית לשפר את
    מצבך תוך המתנה וכעת אין שום אפשרות לתקן אסטרטגיה זו ולכן מוטב לסגור. הרי כל הרווח מגיע מפוזיציית
    הקולים הכתובים ובלעדיהם את בפיגור של כ 200 ש"ח . אנא, לא להמתין עם הביצוע ולבצע בו-זמנית את כל
    הפוזיציה שאחרת אתם פשוט מהמרים על כיוון וחבל.
    ברשותך.

כנראה שבבוקר אכן היתה שהות לבצע, אני אבל ביצעתי בצהריים, אולי הייתי צריך גם להוריד את המחיר של הכתיבות. (לא אולי, אלא כנראה בטוח).
    בכל מקרה, זו טעות ומה שאני מנסה זה לתקנה ללא נזק. בנתיים מה שעשיתי זה כתבתי בסטרייק אחד יותר נמוך את ה1220 וקבלתי עליה את ה800 ש"ח לכל נייר.
    כנראה שאחפש את נקודת האפס בשביל שאוכל לצאת, כרגע זה לא כל כך מופרך.

תודה

עפר- ב עליה חדה הסטיה תיפול ואז שקלית נרויח יותר.

שחקן אבקש להבין מדוע הכמות הגדולה בקולים תגרום לנו לרווח
    הרי בעליה הקולים יהיו יקרים יותר ואנחנו כתבנו את 1230 וקנינו את 1240
    לכן העלות יקרה יותר ואז אנו אמורים להפסיד ולא להרויח?

בתודה מראש על התשובה מרדכי

בוקר טוב מרדכי,
    בגלל שקנינו את 240, הדלתא נמוכה יחסית.
    כרגע הטתא היומית מכסה עליות של 8 נק', תוסיף לזה את הווגא (שלילית) וכך בעצם אתה מגדיל את טווח ההגנה בעליות.
    בירידות המצב מסוכן יותר, כיוון שבאופן ברור תהיה עליה בסטיה (כרגע נמוכה).
    עליה בסת של אחוז בודד תגרום לנזק של 585, תוסיף מזה את הדלתא השלילת אך נמוכה והופס גם בירידות המצב לא רע.
    כמובן עד גבולות ההגנה.
    נערך לאחרונה על ידי amitayb, 29.01.2013 בשעה 08:17
    THE HOUSE NEVER LOOSE

שחקן רציתי להגיד שאתה הראשון שאמרת וחזית בסקירות שלך שסטנלי יתפטר.
    ממש כל הכבוד זה פשוט אומר שאתה תותח שיודע לקרוא את השוק טוב מאוד יותר מכל אנליסט אחר שקראתי את הסקירות שלו.
    עלה והצלח.
    http://www.themarker.com/markets/1.1917756

איזה מפלה
    רדפתי אחרי מכירת הקולים
    מ-960 עד 820
    בקיצור בצעתי בסה"כ- ב-235 ש"ח פחות טוב משחקן לכל יחידה
    קניתי 2 יחידות C1220 ורדפתי אחרי המכירה של C1200 (בצעתי בכפולה של 5 דהיינו 10 יחידות)

בוצע התיקון של היום.
    היות וצומצם הפער.
    נשארתי אתכם.
    2 יחי'.

http://www.zerosum.co.il/Users/3662/...ons/Show/32932

הקולים בוצעו ב870, נסגרו ב 760, מחכה לכתוב אותם לפחות ב970, אם לא אלך איתם למחר, אני לא חושב ששויים כתיבה מתחת ל1000, וזאת הסיבה שאני חושב שמחר יעלה

שחקן שלום.
    אחרי התיקון ההגנות בצד הקולים עלו ואילו בצד הפוטים נשארו אותו דבר. האם נשאיר ככה או נגדיל הגנות בצד הפוטים?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות