x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: איך עובדת מפת הפקיעה האופטימלית?

איך עובדת מפת הפקיעה האופטימלית?

אנו ממש בתחילת החודש והאוכפים המאד ברורים שנכתבו הם 1190/1200, איך זה שמפת פקיעה אופטימלית מציגה טווח של 1170-1190. איך הטווח כל כך למטה לעומת האוכפים שיש כרגע יומיים אחרי פקיעה.
    שאלה נוספת בנושא אחר. שאלה שמעסיקה אותי רבות ונראה לי שתמיד תמיד צריך לבנות משהו בתיק אופציות לירידה בלתי צפויה. איך אפשר להגן באופן עקבי, כל חודש, על אסטרטגית כתיבה באופציות (לא על תיק מניות) מפני נפילות בלתי צפויות? הכוונה לבוקר פתיחה של 10-15% למטה. מהו האחוז שאסטרטגיית הגנה זו צריכה לקחת מתיק האופציות המנוהל או מאחוז הבטחונות של פוזיציית הכתיבה שנפתחה.

פקיעה אופטימאלית:
    אנו מתחשבים בכלל האופציות לרבות התקבול מהן. אמת כי האוכפים ההתחלתיים היו ברמת 1190 אלא ששני הצדדים לא נכתבו באותו תקבול ושמבט רחב יותר הראה כתיבה משמעותית יותר גבוהה בצד הקולים. ישנם שיקולים נוספים אבל מפת הפקיעה משקפת ב 100% את רצון הכותבים, ולראיה ההתכנסות למרכז הגרף המצויין הן החודש והן בחודשים קודמים.
    בנוגע להגנה באופן עקבי ע"י אסטרטגית כתיבה בבוקר ירידה של 10-15% - צר לי לאכזבך, אך אין כתיבה אפשרית המגנה בצורה סבירה ממצב שכזה. גם אם נניח כי תכתוב על הספוט עצמו, והרי אין זה הגיוני כי אז התשואה שלך תהא אפסית עד שלילית, לא תצליח להגן יותר מירידה של 2-3% במדד.

בדיוק גם אני כאן...
    לא שאלתי איך להגן על ידי אסטרטגיית כתיבה (מפני ירידות חדות), אלא איך להגן על אסטרטגיית כתיבה.

כאן זה כבר יותר פשוט.
    רכישה של אופציות רחוקות מהכסף (שווי 40-50 ש"ח) בערך של 10% מהתקבול. שים לב
    כי עליך לבצע זאת עד לשבוע פקיעה, וטרם הסופ"ש האחרון בחודש להקדים ולגלגל הגנה
    בשל החשש מתנועה חדה במהלכה תיקלע בדיוק לאמצע בין הנזק מהכתיבה לאי-הרווח מההגנה.

תודה רבה!!! רק שאלה קטנה, אתה עונה לי "בערך של 10% מהתקבול" והשאלה שלי מתקבול אסטרטגיית הכתיבה או מהבטחונות שהיא מצריכה? (כי יש הבדל מהותי בין שני סכומים אלו)

מתקבול אסטרטגיית הכתיבה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות