x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: סקירה ךיום חמישי פקיעה 24.01.13

סקירה ךיום חמישי פקיעה 24.01.13

בוקר טוב לכולם, בריאות ופרנסה טובה.
    סקירה להיום חמישי 24.01.2013.
    היום המעוף פוקע . בדרך כלל אנני רושם סקירות ביום פקיעה, היום חורג במעט .
    1. מלאנוקס קורסת שוב 21% - יורדת אחרי הנעילה , מה שמביא את המעוף ל - 0.85% ירידה.
    2. ארביטראג' 0.36% + חיובי, מתקזז עם מלאנוקס נשארנו עם 0.5% -
    3. החוזים כרגע אדומים בין 0.15% ל 0.53%: בגלל אפל ושאר ירקות , כמו פחד גבהים בשיאים חדשים , כנראה רמת ה - 1500 בסנופי לא קלה.
    4. אני עדיין מחזיק בטאוריה שלי כמו כול החודש שנפקע במדד 1220/30 או 1175 , נטיית ליבי כמו כן סימולציה שערכתי נוטים דווקא לכוון 1175 פקיעה, וגם בגלל סט האוכפים = 8000 שקל.
    זה ניחוש מחושב , ולא לפי המפה כי לפי המפה פקיעה אידאלית 1225 , ואני לוקח צד שני בגלל הקולים שהתנפחו מידי .
    עוד דבר מדהים : סחרנו 2 אופציות בשני הימים האחרונים קול 1180 ו - פוט 1220 אתמול, פשוט מדהים : שני האופציות נסחרו באותה רמת מחיר 850 עד 1740 , זמן הנפילה תואם בחצי היום הראשון קבעו את הנמוך 850 שקל בשעה 14.30/13.00 שנהם פרצו עד 1740 , ושנהם סגרו יום מסחר כמעט תואם : אז אני שואל אתכם מה??? החוזים קובעים , הדאקס קובע ? ניתוח טכני יודע זאת ? דוחות או נתונים מחו"ל קבעו זאת? הבל הבלים , הכול רובטיקה ועבודה בעניים על המשקיע הנאיוי , היום אני יודע בלי פיצוח השיטה אין סיכוי לנצח אותם ,ולכן בלי "פינוקיו" אין מצב שמישהו בכלל ירוויח אי פעם .
    מספר לכם זאת אמסלם שמעון , הוא הוא נשרף בכול אמות מידה , ובכול הגוף , ולכן אל תנסו זאת לבד אני הייתי שם.
    **********עוד גילוי נאות : אנני סוחר אף טרייד אפילו שקשה להאמין , אני פשוט לא רוצה להיות מושפע מפוזיציה , וגם זה לוקח את כול תשומת הלב , אז שיהיה ברור אני נטול כול אינטרס!!!!
    5.הערכה נתחיל בירידה לצורך פקיעה אפילו 20 נקודות עד רמה 1180 ומטה , כמו תמיד אם ייפתח כך אנחנו בכוננות קניה של קולים אך לא לפני שהתבהרה המגמה, סיום המסחר במידה ופקענו למטה מ - 1180 סוף יום נסגור מעל 1185/7 .
    הצלחות לנו כולם במסחר :
    אמסלם שמעון עם נבחרת :
    גולד סיגנל

נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 24.01.2013 בשעה 08:12

דעתי אתה טועה...הפקיעה למעלה מכיוון ששחקני מעוף לא מתאים להם למעלה, הבנקים וחברות הבטוח ידחפו את המדד למעלה, השחקנים יבלמו אותם ותתקבל פקיעה סביב 1210.
    בהצלחה לכל הפוקעים והפוקעות.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

שמעון בוקר טוב
    תודה לסקירה
    גם אני מעריך למטה
    משה לא חושב שבנקים וחברות הביטוח ידחפו בפקיעה , אם הפקיעה לא מתאימה להם הם יכוונו בחזרה את המדד למקום הנכון תוך כדי המסחר במחיר הרבה יותר נמוך. גם שמעון מתאר זאת בסקירה
    בריאות והצלחה

שמעון היקר,
    כל הכבוד על השבוע האחרון שדברים דימיוניים שראית אכן יתממשו,
    קבל שאפו ענקי,
    שבת שלום,
    הצלחות

תודה מורן כמו כן לכול החברים המודים , המעירים , המאירים , כן יירבו ימי מסחר עם קליעות כאלה, אני שמח בשביל כולם . כוח השיפוט , כמו כן ביקורת לכאורה הבונה, גם אם המבקר חושב שהוא צודק : ובכל המקרים החודש המעירים לא צדקו -הטריידים הצליחו , אף על פי שלא
    נראה כך במהלך המסחר . אז אפשר עם הערות עוקצניות להמתין לסוף יום המסחר או :במסרון , או בטלפון . הנזק שנגרם לאנשים שכן סוחרים את הטרייד הוא בלתי הפיך, אני מציע לא לערער את בטחון החברים . לתת סימוכין , או לרשום טרייד מנצח במקום . הברירה הקלה והפשוטה יותר , לא לשתף אתכם וגם לא להשתתף . האם ברירת מחדל זו עדיפה ???
    תחליטו בעצמכם .
    תודה לכולם: שמעון :"גולד סיגנל"
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 26.01.2013 בשעה 14:07

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות