x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

פורסם במאיה ההצעה של דנקנר ועכשיו העניין יותר ברור

בעלי המניות הקיימים באחזקות יוותרו עם 6.25% מהמניות של אחזקות , אך 27.4% ממניות פיתוח יועברו לנושי אחזקות

כלומר בעלי המניות הקיימים יהיו תאורטית זכאים לכ 4.5% ממניות פיתוח - זה נותן שווי של כ - 55 מש"ח לפי שווי אחזקות 1200או 80 מש"ח לשיטתו של רינמנט בשווי פיתוח של 1750 מש"ח

אבל יש לשים לב לאופן ההזרמה של הכספים לאחזקות - אם יוזרמו חלקם כהלוואות בעלים - שזה הכי הגיוני ונכון כלכלית למשקיעים החדשים - הרי שווי מניות אחזקות יופחת משמעותית.

שוב רואים כיצד האינטרס האישי של דנקנר משחק תפקיד - מדוע לנושי אחזקות להשאיר שווי כלשהו לבעלי מניות אחזקות?

ראשית אני חשוף מספיק לאחזקות, את הטריגר לקניה ציינתי בפוסטים הקודמים וזה היה במחירים נמוכים משמעותית מהמחיר היום.

שנית יש את מימד הזמן - לא ברור לי כמה זמן ההתכתשות המשפטית תמשיך- יש כאן מצב אבסורדי בו נושים של אחזקות נמנעים מלבקש פרוק ודוחפים להסדר בחברה שאין מחלוקת שהיא חדלת פרעון אך מנגד, מכיוון שאין בקשת פרוק החברה חדלת הפרעון מממנת לבעליה, על חשבון הנושים (!) מערכה משפטית שנועדה לשרת את האינטרסים של בעל השליטה.

המצב כל כך אוילי , שיש לי תחושה שיש איזו קנוניה , קשירת קשר , של נציגי הנושים עם בעל השליטה למשיכת זמן, כל זמן שיש קופה באחזקות - נציגי הנושים מאושרים לגבות 500-700 ש"ח לשעת עבודה שאף אחד לא בודק את דיווחיהם ובעל השליטה נהנה משכר, אמצעים, מימון עו"ד וקונה זמן - אולי יתרחש נס

אני כל כך נגעל מהמצב, שפשוט הפסקתי לקרוא את ניירת בית המשפט כי זה רק מרגיז אותי..... ובמצב זה אני בוודאי לא מגדיל חשיפה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות