x

עמוד 21 מתוך 43 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 201 עד 210 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

ציטוט פורסם במקור על ידי אורי.. צפה בהודעה
    טיבי הכל יפה ונחמד בתאוריה אבל אתה יכול להבטיח לנושי אחזקות שתביעת דירקטוריונים תביא באמת מאות מליונים ? לדעתי הסיכוי להוציא שקל אחד מהם קלוש ואם נוציא שקל עורכי הדין יקחו 2.
    היי אורי, לדעתי המציאות שאנחנו רואים כיום בה הדירקטורים כולם אוכלים לשולחנו של בעל השליטה נובעת משנים ארוכות של הימנעות מהליכים משפטיים נגד דירקטורים שמעלו בתפקידם. המשך המנעות מתביעות תוביל למצב של אבדן אמון בקונספט של להיות בעל מניות מיעוט בחברה. לי באופן אישי אין שום אמון.

לדעתי אי אפשר לדעת מה יקרה כי אין או שיש מעט מאוד תקדימים - אבל אני משוכנע שמיצוי הדין עם דירקטורים שלא מתנהגים באופן סביר זו השקעה בטוחה עבור גופים שמתכוונים להישאר מושקעים בשוק המקומי עוד זמן רב. שכן אפילו אם הם יכשלו - הם ישנו את התנהגות הדירקטורים לעתיד. ולצורך העניין בכל הסדר חוב עם אי די בי - הגופים המוסדיים הולכים להיות מושקעים במניות אי די בי ויושפעו מהתנהגות הדירקטורים בכל הרמות של הפירמידה.

דווקא מגופים שמנהלים כספים לפרישה היית מצפה לאורך ראות ולא להשקעה בשיטות "חמדניות", אשר ממקסמות את התשואה בטווח המיידי על חשבון התשואה בטווח הארוך.

עזבו את הדירקטורים. לב הטיעון של טיבי להבנתי הוא ששילוב של המזומן ותביעת הדירקטורים יתן ערך מסויים, אך רוב הערך יגיע מהסדר בשיתוף עם פיתוח. בהסדר זה אחזקות מקבלת מזומן אך מחזיקה בנכס שכרגע אינו בר פרעון. הסדר מול פיתוח היה מאפשר לאחזקות להיות בעלים (חלקי אמנם) של נכס איכותי בר השבחה ובר פרעון. 50% מפיתוח ברת פרעון שווים הרבה יותר מ100% מפיתוח חדלת פרעון.

דה מרקר כבר הפך לבדיחה בעיני, כל כתבה על אידיבי כל כך מוטית ואינטרסנטית שאני כמעט לא מאמין שזה עיתון כלכלי רציני,
    אני מסכים עם הנזק שהוא גורם לבעלי המניות והחוב באידיבי, והמטרה שלו פשוט להרוס את החברה.
    כל מה שכתב יואב יצחק הוא נכון ומדגיש את העליהום שעושים לדנקנר.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    לאור העובדות הנ"ל אני תוהה מדוע נציגות אחזקות רצה להסדר ומתנדבת למחוק מליארד ש"ח חוב תמורת הזרמה של 200 מליון ו - 15% מהמניות ששוות לשיטתם אולי 150 מש"ח כשזה זה מביא אותם שוב ל - 1.2-1.4 מליארד, אך בלי השבחה עתידית?

זה לא ניהול מו"מ זו הפקרות או יותר גרוע.
    הידיים ידי טיבי והקול, קול דה מרקר, הנה עוד דוגמה לסילוף ודיסאינפורמציה, בוא תראה לי איפה אתה רואה בהסדר, תספורת של מיליארד שקל? אני רואה לפי האקסל של RH דווקא תספורת קטנה של לא יותר מ5%

וחוץ מזה, תראה מה כתבת בתחילת הת'רד:
    ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    אם רוצים לא לפרק את אחזקות יש לבנותה מחדש כך שתוכל לשרת חובותיה 5 שנים קדימה בלי לחץ מימושים - זה אומר תספורת יותר גדולה והזרמת מזומן שישרת החוב הנותר 5 שנים קדימה - צריך כ - 250 מש"ח היום ועוד 250 בפריסה ל - 5 שנים וקיצוץ חוב ב - 50% לפחות

פיצוי במניות זה הבונוס במקרה של הצלחת הפרויקט - אם רוצים שנוחי ישאר ויזרים, כנראה לא ניתן יהיה לקבל יותר מ 20% ממניות אחזקות כי במבנה של בטחונות "נדמה לי" - גנדן/טומהוק צריכה מניות של אחזקות לתחזק את חובות הבנקים.
    אז מי מופקר? ההסדר של הנציגות או ההצעה שלך?
    נציגות אחזקות הגיעו להסדר כמעט כמו שטענת שצריך להיות, ואפילו קצת יותר טוב לטעמי.
    אז אם המטרה להבריא את החברה, אז ההסדר הוא הפתרון הטוב ביותר.
    ואם יש לך אג'נדה אחרת אז הפתרון השני הוא של יורק.
    נא להיות הוגנים.

רינמט,

אני מבין את הצורך שלך להציג "צד אופטימי" לכל הפיאסקו שנקרא נציגות אחזקות, אבל אנא אל תסלף עובדות

1. ההסדר של אחזקות מבוסס על ויתור של מליארד ש"ח בחוב תמורת הזרמת 200 מש"ח + 15% מהמניות של אחזקות - אתה רוצה לסתור זאת - בבקשה אל תיתלה באקסל של RH

2. לצטט אותי שאומר שצריך למחוק חוב - זה בסדר גמור - אני גם אמרתי באותה פיסקה שצריך לקבל פיצוי מתאים במניות - וזה פשוט לא לא קורה . אם במקום 15% הנציגות היתה מתפשרת על 50% אז ניחא , אבל לתת לדנקנר 85% מאחזקות תמורת 200 מש"ח זו הפקרות

בתור מי שמחזיק אגח אחזקות היום - אני מצביע בעד המרת רוב החוב למניות - בלי דנקנר ובלי אלשטיין. זו לדעתי חלופה עדיפה על ההסדר המוצע.

לא חייבים להסכים.

בעוד אנו מתווכחים, נושה של אחזקות הרים את הכפפה והגיש בקשה למינוי מפרק זמני

טענותיו:

1. החברה חדלת פרעון

2. תשלום אגח ד לא שולם ואין הסכמה לדחיית התשלום

3. התנהלות הנציגות תמוהה

4. אופציית אלשטיין מול הנושים פקעה, אין שום הסדר אמיתי על השולחן - גם מה שמוצע זו פיקציה שלא תחזיק מעמד - רב הנסתר על הנגלה, תנאים בסיסים טרם נדונו, לא דיברו עם נושים אחרים של אחזקות ובוודאי יש תנאים מתנאים שונים שהנציגות עצמה אומרת שיקח חודשים של מו"מ.....

5. בית המשפט הכיר בעובדה כי פיתוח, אחזקתה היחידה של אחזקות אינה סולבנטית במלואה אלא נמצאת במסלול לקראת חדלות פרעון - חייבים סיוע של בית המשפט להגן על האינטרסים של נושי אחזקות בפיתוח

6. בית המשפט הכיר בעובדה כי המבנה הפרמידיאלי בפיתוח יוצר ניגודי אינטרסים חריפים ומונה נציג בית משפט שיטפל בכך - המצב זהה באחזקות אל מול גנדן / דנקנר - האינטרסים של בעל השליטה מנוגדים לאינטרסים של הנושים

אורנשטיין (השופט) נתן לכולם שבוע להתייחס

לדעתי באחזקות הגיע הזמן להקפאת הליכים זמנית - שנציג ביהמ"ש ייצג את נושי אחזקות - זו החלופה הטובה ביותר

עורך דין שמחפש פירסום ותו לא, ראיתי שהוא מחזיק 10000 יחידות... הוא יקבל כבר תשובה שיש הסכם עם הנציגות ועובדים כרגע על הסדר,
    אבל בכל מקרה הצליח לקבל את הפירסום בזיל הזול.

אגב, לטיבי וכל מי שרוצה לפרק את החברה,
    תראו באמפל כמה זה היה "קל" לקחת את החברה, וזאת עוד חברה שפשטה רגל דה פקטו ולא שילמה חובות באופן שוטף.
    ועכשיו בעלי החוב נשארו עם פירורים, ואין כסף להמשך הליכים
    תביעות ממימן ודירקטורים ייקחו שנים, ולא בטוח בכלל שיניבו משהו (מימן כבר נתן הצהרה שיש לו יותר חובות מנכסים...) אז שווה או לא? תשפטו אתם
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...601871,00.html

זה סך הכל נפיחה אחרונה של יורק או שלא.. אני מעדיף את הכסף של נוחי עכשיו מאשר אוליי כסף מתביעות דירקטורים זה יפה טיבי שאתה מנסה(גם העורכ דין החביב) אבל נוחי יעביר את ההסדר אם תרצה או לא ובטח לא יצליחו לפרק לו את החברה ולנשל אותו אז מספיק אם כל התאוריות נוחי עדיין חי ובועט והיום שבו נוכל לקחת ממנו את החברה ולפרק אותה רחוק מאוד(כל עוד אלשטיין בתמונה).

פשוט לא מצליח להבין את זה. קודם כל כל הרעיון כאילו ל-TBY יש איזה אג'נדה אישית להפיל את נוחי נראה הזוי.

שנית, התמיכה בהסדר בפיתוח היא מתוך ההנחה (שמבחן המציאות תמיד מראה כנכונה) כי הסדר עדיף לעשות מוקדם ככל האפשר.

רק תחשבו מה היה קורה אם דנקנר היה נכנס להסדר בפיתוח לפני שנה- שנה וחצי כמו לבייב. הוא לא היה צריך למכור בלחץ את כלל תעשיות ואז עם פיתוח כחברה בריאה גם אחזקות הייתה נראית פחות נורא, אבל הכי טוב גירעון של מיליארדים בהון העצמי...

עכשיו בעלי החוב נשארו עם פירורים, ואין כסף להמשך הליכים
    תביעות ממימן ודירקטורים ייקחו שנים, ולא בטוח בכלל שיניבו משהו (מימן כבר נתן הצהרה שיש לו יותר חובות מנכסים...) אז שווה או לא? תשפטו אתם

כלומר, אם היו נותנים למימן וחבורתו עוד שנה , אז המצב היה אחר? מהפירורים היה נישאר פירורים פחות מה שמימן היה מוציא .... רק ב 2011 שכר "הבכירים" באמפל היה 15 מליון ש"ח

לפעמים עדיף להפסיד כסף לשלוח מסר ברור לכל השוק - מפסידים סנטים ומרוויחים דולרים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות