x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

זה לא קשור "למסע צלב" כזה או אחר שמנהל דה מרקר נגד דנקנר.

אני מאוד לא מסכים עם הדרך בו מוליכה נציגות אחזקות -ךדעתי היא פוגעת באנטרסים של הנושים ולא נותר לי אלא לקשור זאת לחברי הנציגות שיש להם אינטרסים מנוגדים למרבית הנושים

טובת הציבור מחייבת ניהול נכון של המשבר באי.די.בי. במיוחד מצד בית המשפט, וכן מצד הנושים, ובראשם הבנקים הגדולים. עריכת הסדרים שיאפשרו התאוששות קבוצת אי.די.בי, על זרועותיה השונות, ובמידת הצורך גם מחיקת חלק מהחובות, הינם כורח בל-יגונה
    זה משפט המפתח.

כל מי שעיניו בראשו רואה שהבעיה בפרמידה היא רצינית ביותר - הסדר אחזקות / פיתוח צריך להיות תחת חסות בית המשפט- רק כך תימצא דרך שכולם יקבלו המקסימום - וזה בעיקר רלבנטי לנושי אחזקות.

במצב הנוכחי, נציגות נושי אחזקות נמנעים מבית משפט למעשה בכל מחיר ומגבים עצמם בשלל תירוצים -העיקר לא לשמוט את "ניהול" ההסדר מידי הנציגות ולהעבירו לבת המשפט - שכאמור לדעתי יעשה עבודה הרבה יותר טובה

נציגות אחזקות פרסמה את אומדן השווי שלהם לפיתוח - הם חושבים שפיתוח שווה לפחות מליארד ש"ח.

אם כך - מדוע לא להשתלט על פיתוח + הכסף בקופה ולתבוע את הדירקטורים / מנהלים במאות מליונים? - זה 1.2-1.4 מליארד שווי + השבחה עתידים.

אם נאמין לאומדן השווי של פיתוח לגבי שוויה - כפי שהוגש לבית המשפט , הרי אין בכלל ספק שההסדר של אחזקות גורם נזק לא מידתי לנושי אחזקות - יש לאחזקות נכס ששווה יותר מ 2 מליארד ש"ח, סולבנטי - למעשה לא צריך למחוק ש"ח -

לאור העובדות הנ"ל אני תוהה מדוע נציגות אחזקות רצה להסדר ומתנדבת למחוק מליארד ש"ח חוב תמורת הזרמה של 200 מליון ו - 15% מהמניות ששוות לשיטתם אולי 150 מש"ח כשזה זה מביא אותם שוב ל - 1.2-1.4 מליארד, אך בלי השבחה עתידית?

זה לא ניהול מו"מ זו הפקרות או יותר גרוע.

ראינו אותה תופעה בדלק נדל"ן. הסוף היה הסדר משפיל. אם הנושים היו גורמים לתשובה להגיע לאולם של אלשייך ולתת לה לנהל את "המו"מ" בשמם - התוצאות היו לאין שיעור יותר טובות.

זו דעתי, לא חייבים להסכים עימי....
    נערך לאחרונה על ידי tby, 06.05.2013 בשעה 06:47

דה מרקר כבר הפך לבדיחה בעיני, כל כתבה על אידיבי כל כך מוטית ואינטרסנטית שאני כמעט לא מאמין שזה עיתון כלכלי רציני,
    אני מסכים עם הנזק שהוא גורם לבעלי המניות והחוב באידיבי, והמטרה שלו פשוט להרוס את החברה.
    כל מה שכתב יואב יצחק הוא נכון ומדגיש את העליהום שעושים לדנקנר.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    לאור העובדות הנ"ל אני תוהה מדוע נציגות אחזקות רצה להסדר ומתנדבת למחוק מליארד ש"ח חוב תמורת הזרמה של 200 מליון ו - 15% מהמניות ששוות לשיטתם אולי 150 מש"ח כשזה זה מביא אותם שוב ל - 1.2-1.4 מליארד, אך בלי השבחה עתידית?

זה לא ניהול מו"מ זו הפקרות או יותר גרוע.
    הידיים ידי טיבי והקול, קול דה מרקר, הנה עוד דוגמה לסילוף ודיסאינפורמציה, בוא תראה לי איפה אתה רואה בהסדר, תספורת של מיליארד שקל? אני רואה לפי האקסל של RH דווקא תספורת קטנה של לא יותר מ5%

וחוץ מזה, תראה מה כתבת בתחילת הת'רד:
    ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    אם רוצים לא לפרק את אחזקות יש לבנותה מחדש כך שתוכל לשרת חובותיה 5 שנים קדימה בלי לחץ מימושים - זה אומר תספורת יותר גדולה והזרמת מזומן שישרת החוב הנותר 5 שנים קדימה - צריך כ - 250 מש"ח היום ועוד 250 בפריסה ל - 5 שנים וקיצוץ חוב ב - 50% לפחות

פיצוי במניות זה הבונוס במקרה של הצלחת הפרויקט - אם רוצים שנוחי ישאר ויזרים, כנראה לא ניתן יהיה לקבל יותר מ 20% ממניות אחזקות כי במבנה של בטחונות "נדמה לי" - גנדן/טומהוק צריכה מניות של אחזקות לתחזק את חובות הבנקים.
    אז מי מופקר? ההסדר של הנציגות או ההצעה שלך?
    נציגות אחזקות הגיעו להסדר כמעט כמו שטענת שצריך להיות, ואפילו קצת יותר טוב לטעמי.
    אז אם המטרה להבריא את החברה, אז ההסדר הוא הפתרון הטוב ביותר.
    ואם יש לך אג'נדה אחרת אז הפתרון השני הוא של יורק.
    נא להיות הוגנים.

פשוט לא מצליח להבין את זה. קודם כל כל הרעיון כאילו ל-TBY יש איזה אג'נדה אישית להפיל את נוחי נראה הזוי.

שנית, התמיכה בהסדר בפיתוח היא מתוך ההנחה (שמבחן המציאות תמיד מראה כנכונה) כי הסדר עדיף לעשות מוקדם ככל האפשר.

רק תחשבו מה היה קורה אם דנקנר היה נכנס להסדר בפיתוח לפני שנה- שנה וחצי כמו לבייב. הוא לא היה צריך למכור בלחץ את כלל תעשיות ואז עם פיתוח כחברה בריאה גם אחזקות הייתה נראית פחות נורא, אבל הכי טוב גירעון של מיליארדים בהון העצמי...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות