x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

תצוגה בשכבות

שלום לכלם,
    אשמח לתגובות .......

איך לא עלה בדעתו של איש ורק הח"כית מבינה ??????????????
    רר עם נ. דנקנר במטוס הפרטי - האין כאן ניגוד אינטרסים??????האם תופעה זו היא אתית???
    דין נוחי מהרצליה כדין מסעודה משדרות" - ברור מה זה הניסיון להפלייה???

"מיחקי גם לי את החוב - מה זה עשרות אלפים לעומת מילארדים. קטן עליך למחוק לנו כמה אלפים"

"כ פנינה תמנו שטו (יש עתיד) קראה בצהריים למנכ"לית בנק לאומי רקפת רוסק עמינה למחוק את החוב שיש לה בבנק לאומי כמו מחיקת החובות המסתמנת לנוחי דנקנר.

תמנו שטו אמרה: "אני, פנינה תמנו שטו נשואה לציון מודיעה שיש לי מינוס בבנק לאומי, ואני מבקשת למחוק לי את החוב. רקפת, בינינו החוב שלי קטן עשרות מונים משל דנקנר מה זה עשרות אלפים לעומת מילארדים. קטן עליך למחוק לנו כמה אלפים".

תמנו שטו המשיכה: "איפה שמענו על תספורות מהסוג הזה? חבל שאין לי חברים קרובים בצמרת הבנקאית. הייתי מוחקת חובות ולא היינו מגיעים לסכום של דנקנר. מה לעשות בזמן שמדינת ישראל הולכת למתווה כלכלי הדורש מכולנו לשאת את הנטל יש כאלה שלא יודעים לשאת בנטל שהם יוצרים בעצמם".

עוד אמרה: "אם אתם לא דנקנר אין לכם פריבילגיות. מתברר שמגיע לו הסדר כי הוא טייקון, אבל כשמדובר באנשים הקטנים, המכתב מעו"ד הבנק לא מאחר לבוא. יש כאלה הטוענים שטוב היה לעשות את ההסדר ומחיקה קלה בחובותיו של דנקנר. הם לא ראו בכך שום דבר חריג כי מדובר בנוהג שהשתרש בקהילת העסקים. ההסדרים נהוגים עם הרבה אנשי עסקים ובזכות הסדרים אלה מצליחים לשמור על מקומות עבודה של המוני עובדים".

היא הדגישה כי "הסדר ופריסה כן, מחיקה לא! לנוחי יש כיס עמוק ואיש אינה צרה עליו אך לשם ידו הארוכה של הבנק היתה צריכה להיכנס. שישלחו ללמוד מההוצאה לפועל. למה מותר להיכנס לביתו של אזרח רגיל לקחת את הטלוויזיה ואת מכשירי החשמל ולהשאיר בלא כלום גם אם אין לו? אצל נוחי תראו מוצרי גדולים ויקרים אבל לא כאלה שאנשי ההוצאה לפועל לא יכולים להרים. דין אחד צריך להיות למסעודה משדרות כמו לנוחי מהרצליה פיתוח. אכן מדינה מיוחדת מדינה ללא הלחץ מהציבור היתה נותנת להסדר החוב שלו לצאת לדרך".

אנשים בבקשה לחשוב. החוק, לכאורה ואני חייבת לשים לכאורה כדי שלא, רחמנא ליצלן, אתבע LOL לא שווה לכל אחד. יש מן הסתם יותר שווים......

ושוב על המחוקק לתת דעתו דחוף לתופעה בכלל ולתופעת "התספורות" בפרט ......
    לכל מאן דבעי - תספורת או בלע"ז haircut בחברה בע"מ זה דבר חוקי.....ויש הפרדה גמורה בין הבע"מ לבעלים קרי הטייקונים .......................כמובן ערבות בעלים זה כבר משהו אחר.......................!!!!!!

אכן אותי התופעה מקוממת בענק.
    מה אני אעשה בנדון? אני כנראה אתחיל לכתוב ומי שרוצה לחבור אלי - מוזמן........

יש עוולות ויש לתקנן הנה קחו למשל את יאיר לפיד הוא ילחם מלחמת חורמה בכל התופעות השליליות בחברה הישראלית מהפאן הכלכלי אבל גם מהפאן הנגזר - קרי - מר לוי מאילת או הגברת כהן שווים לכל אדם אחר למשל זה הגר בארסוף, צמרת, רחוב גלי תכלת וכו'.
    אני מקווה שהבהרתי עצמי והיטב.

ושוב אשמח לתגובות
    יום נעים

R

נערך לאחרונה על ידי rema1, 24.04.2013 בשעה 14:20

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות