x

עמוד 19 מתוך 43 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 190 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

tby
    תודה על תגובה מהירה.

אבל אם זה כך מדוע שוב סיפור חדש על חברה ששכר שירותיה נ. דנקנר, פהאן קנה יועצים, כאשר הוא בודאי מודע להתנהלות בית המשפט הרי יש לו את מיטב עורך הדין אם איני טועה משרד כספי שהוא משרד וותיק ונכבד??????

האם נעשה הדבר כדי למשוך זמן או שמא יש לך תשובה אחרת ????דע לך שעו"ד מעצם טבעם נועדו כדי למצוא פרצות בחוק!!!!!!וזו גדולתם........................

המשך ערב נעים,

R
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 22.04.2013 בשעה 22:09

מכיוון שמדובר על חברה הנמצאת בתהליך של חדלות פרעון, יש חשיבות לפוטנציאל העתידי שטמון בנכסיה בהיבט תוכנית ההבראה העתידית - זה קלף למו"מ על הסדר .

זה לא משנה את המצב המשפטי אך זה יסייע בפתרון הכלכלי

טוב, לא חשבתם שאידיבי תוותר בקלות, אבל זה יפה לראות איך כל חברת ייעוץ מתיישרת לפי מזמין השירות.
    הערכת השווי של הנציגות לקחה את התרחישים הפסימיים, ואגב, אפשר לעשות הערכה פסימית כזאת לכל חברה בבורסה, וחצי מהם יהיו במצב פשיטת רגל.
    אידיבי כמובן, הלכה לפי הערכת שווי אופטימית, ואפילו אופטימית מידי לדעתי, אבל אי אפשר לפטור את זה בקלות ראש.
    האמת היא כנראה באמצע, ואני חוזר שוב, אם המטרה של הנציגות היא להעיף את נוחי, בית המשפט יזרוק אותם מהמדרגות.
    אבל אם הנציגות של פיתוח תתעשת, ותנסה להגיע להסדר הוגן לטובת החברה עם נוחי ואלשטיין, אז כולם ירויחו.

הערכת השווי של הנציגות לקחה את התרחישים הפסימיים
    זה לא נכון. הערכת השווי של הנציגות לקחה פשוט את שווי השוק של אחזקות פיתוח - לא יותר ולא פחות.

כל דרך אחרת של הערכת שווי שהנושא הוא יכולת החזרת חוב אינה רלבנטית.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    זה לא נכון. הערכת השווי של הנציגות לקחה פשוט את שווי השוק של אחזקות פיתוח - לא יותר ולא פחות.

כל דרך אחרת של הערכת שווי שהנושא הוא יכולת החזרת חוב אינה רלבנטית.
    את הטענה של שווי שוק אידיבי יכולה לסתור בקלות, למרות שאידיבי מכרה את יתרת החוב בכלל תעשיות פחות משווי השוק, אפשר לומר שכאשר נחתמה המכירה למכירת כת''ש, אז חלק הארי של המכירה בוצעה ב40% מעל שווי השוק, אבל כמובן שלנציגות לא היה נוח עם זה, אז היא העלימה את המידע בדו''ח שלה, את שאר ההחזקות כרגע, כבר אידיבי לא יכולה או רוצה למכור בפחות משווי שוק, ראה את הדחיה של ההצעות לקניית כלל ביטוח וגיוון.
    שוב, על כל טענה שלך\של הנציגות, תהיה לחברה\לי תשובת נגד.

רינמט,

אין גבול לאופטימיות שלך.

את הטענה של שווי שוק אידיבי יכולה לסתור בקלות,
    שווי שוק זו לא טענה , זו עובדה.

עם כל הכבוד, כנראה לא קראת את הבקשה שהגישו נושי פיתוח - תקרא בעיון את הפרק שמוקדש לצד המשפטי וכיצד קובעים שווי - מבחינה משפטית

אין כאן עניין של ניפנופי ידיים, יש הלכות סדורות שנתמכות בפסיקות בית -משפט - תיקרא ותלמד. אח"כ תבוא עם מסקנות ודוגמאות איפה חייב ששווי נכסיו נמוך מחובו טען שבעתיד יהיה בסדר ושווי הנכסים יגדל לכן אין בעיה - ובית המשפט הסכים עימו. תביא דוגמא אחת.

אני מבין שאתה רוצה להאמין בכל ליבך שיש פתרונות פשוטים והכל בסדר.

האמת היא שהכל לא בסדר. הגיע הזמן שתעצור, ותתחיל את הניתוח שלך מהתחלה - תיקרא הדוחות, התביעות, הפסיקות ותגבש דעה

אם הייתה קורא , לא הייתה מתווכח .

גם מכירה של כת''ש מעל מחיר השוק זה עובדה...
    אני תמיד מגיב אחריך, כי צריך לאזן לקוראים את הצד הפסימי שלך, יש גם צד אופטימי.
    בוא נסכם זאת כך:
    שנינו מסכימים שאידיבי פיתוח צריכה תכנית הבראה \ הסדר לטובת בעלי המניות ובעלי החוב.
    מה שאני לא מסכים איתך, זה הניסיון להעיף את נוחי ואלשטיין כבעלים, לזה גם בית המשפט לא ייתן יד, כי הטענות של נציגות פיתוח לא מחזיקות מים, וכרגע מה שנשאר זה להמתין להחלטת בית המשפט, ואז נראה מי למד את החומר.

ההבדל הוא בסיכון. אם אני מחזיק אגח פיתוח ז' הסיכון שלי במידה ובית המשפט מקבל את הקייס של דנקנר הוא נמוך מאוד.
    לעומת זאת אם אני מחזיק את אגח אחזקות ג' הסיכון שלי במידה ובית המשפט מקבל את הקייס של נושי פיתוח הוא עצום.
    האם הסיכון שווה את זה? לטעמי לא.
    גם במקרה אופטימי של אישור עסקת אלשטייו ותחילת ההסדר באחזקות הרווח באגח פיתוח יהיה משמעותית גדול יותר...

כתבה בכלכליסט של אורי טנא סל
    http://www.calcalist.co.il/local/art...600765,00.html
    רק תראו כמה גורם הזמן חשוב לחברת אחזקות, והפוטנציאל בכל זאת לריקוברי אחרי הסדר באחזקות,
    2008 - השווי הנכסי הנקי של אידיבי אחזקות היה שלילי, מינוס 2.6 מיליארד
    2009 - בעקבות השנה הטובה בשווקים, השווי הנכסי הנקי של אידיבי אחזקות היה חיובי 4.1 מיליארד
    2010 - השווי הנכסי הנקי של אידיבי אחזקות כבר היה פלוס 4.2 מיליארד
    2011 - בעקבות המחאה והרגולציה השווי הנכסי הנקי של אידיבי אחזקות היה שוב שלילי, מינוס 1.8 מיליארד
    יש פערים אדירים בשווי בין שנה לשנה, אני לא אומר שהגלגל יתהפך בוודאות בשנים הבאות, אבל אי אפשר גם לשלול זאת בהחלטיות, במיוחד אם יהיה הסדר בפיתוח אחרי אחזקות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות