JSPH
אתה באותו הלך רוח של נושי אחזקות - על בית המשפט לדחות את הבקשה כי.... וכאן נכנסים הרבה נפנופי ידיים
זה כמו , סליחה על ההשוואה, אשה מוכה שחוזרת לבעלה המכה כי הבטיח להשתנות...
העסק מתדרדר במדרון כבר שנתיים!
רק לפני 6-7 חודשים עוד התנהל דיון אם אחזקות יכולה או לא יכולה לשלם את אגח ד' , דנקנר הצהיר "אין דיון על תספורת..."
עברו 6 חודשים של מגעים להסדר, שנמרחו ע"י דנקנר - אך זה גם אשמת הנציגות שיש לה אינטרס אישי במריחת הדיונים - הם מקבלים יותר שכר ועבורם זה מאוד משמעותי .
עכשיו , פעם ראשונה, שמחזיקי אגח פועלים באמת לטובת האינטרס הצר שלהם - החזר כספי מלא של האגח - במשך 6 חודשים המשיך דנקנר להדחיק את המצב ולא בא עם נושי פיתוח בהצעה להסדר , והגאונים של נציגות אחזקות , למרות שיודעים שבפיתוח כל הנכסים , לא פעלו לכפות הסדר בפיתוח, אלא פנו בנימוס לנושי פיתוח שהציעו להם 5% , אז הם נעלבו ובזה נגמר העניין.
אני הייתי אומר לנושי פיתוח - אני מסכים שתקבלו 5%... ומשם מנהלים מו"מ כמו מבוגרים. אי אפשר ךהגיע להסכמה - הייתי רץ לבית המשפט בבקשה להסדר על מנת להכניס את כולם לתלם של מו"מ בחסות בית המשפט.
אין שופט שבעולם שידחה את בקשת פיתוח - יתקיים דיון, ימונה מומחה שיציע הסדר חוב. היה צריך לעשות זאת לפני 6 חודשים, הרבה כסף על דיונים עקרים היה נחסך.