x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

תצוגה בשכבות

JSPH

לא הבנת את הצעתי, אחזור שוב:
    בפיתוח:
    10% מהחוב יומר ל 25% מהמניות ===> נותרות 75% מהמניות בידי אחזקות
    20% מהחוב - יהפוך למניות בכורה - זה בדיוק כמו שטר הון של הבנקים
    25% מהחוב - יומר למניות של חברות בנות
    40% מהחוב יפרס לארוך/ קצר והמרה.
    5% מהחוב ישולם מהמזומן (האגח הקצרות מאוד)

באחזקות (שאני מציע שתמוזג עם גנדן)

רכוש אחזקות - 75% מפיתוח
    חוב בתוך אחזקות - 80% של נושי אחזקות, 20 נושי פיתוח - חלקו במניות בכורה , חלקו בחוב ארוך

החוב יעבור "תספורת" רצינית, ההשבחה - דרך מחיר המניה

מניות הבכורה ינתנו לפדיון מוקדם -נניח תמורת המרה למניות פיתוח השווי מוסכם - כאשר שווי פיתוח תגיע לכך
    מי יהיו בעלי אחזקות?

60% נושי גנדן, 40% נושי אחזקות

למה אני מציע לקנות? - מחר תהיה מכירה בפאניקה, לפני שיבינו שמה שקרה זה בעצם לטובת נושי אחזקות - עם דנקנר היה פרוק מרצון של פיתוח, בלי דנקנר - תהיה השבחה .

עם דנקנר חדלות פרעון של פיתוח היתה עניין של זמן, בלי דנקנר - יהיה הסדר שטוב לכולם.

אינני חושב שפרוק זו החלופה היחידה - ההסדר שאני מציע מחזיק מים ויאפשר לכולם להמתין להשבחת נכסי פיתוח

זה הימור מחושב, לא השקעה בטוחה, אך ברמת המחירים שעשויה להיות מחר - זו יכולה להיות נקודת כניסה מעניינת. הגבול להפסד די מוגדר - המזומן בקופה.

זה הימור שההסתברות שיצליח טובה לדעתי יותר בלי דנקנר מאשר איתו. כלומר - כל מי שמאמין שפיתוח אכן תעבור השבחה - ובלי אמונה כזו אין מה להחזיק אגח אחזקות - הרי עכשיו הסיכויים אכן לראות ההשבחה השתפרו - כי יקרה אחד משני דברים -

או שתהיה התקדמות ללא דנקנר, או שפתאום נגלה שכיסיו יותר מלאים ממה שחשבנו וכשהוא שוב עומד על מדרגות בית המשפט הוא יתן הצעה שאי אפשר יהיה לסרב לה - בכל זאת לכל חבורת המנהלים של גנדן / אחזקות יש ממה לחשוש שיתחילו לפשפש במעשיהם
    נערך לאחרונה על ידי tby, 20.04.2013 בשעה 21:36

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות