JSPH
לא הבנת את הצעתי, אחזור שוב:
בפיתוח:
10% מהחוב יומר ל 25% מהמניות ===> נותרות 75% מהמניות בידי אחזקות
20% מהחוב - יהפוך למניות בכורה - זה בדיוק כמו שטר הון של הבנקים
25% מהחוב - יומר למניות של חברות בנות
40% מהחוב יפרס לארוך/ קצר והמרה.
5% מהחוב ישולם מהמזומן (האגח הקצרות מאוד)
באחזקות (שאני מציע שתמוזג עם גנדן)
רכוש אחזקות - 75% מפיתוח
חוב בתוך אחזקות - 80% של נושי אחזקות, 20 נושי פיתוח - חלקו במניות בכורה , חלקו בחוב ארוך
החוב יעבור "תספורת" רצינית, ההשבחה - דרך מחיר המניה
מניות הבכורה ינתנו לפדיון מוקדם -נניח תמורת המרה למניות פיתוח השווי מוסכם - כאשר שווי פיתוח תגיע לכך
מי יהיו בעלי אחזקות?
60% נושי גנדן, 40% נושי אחזקות
למה אני מציע לקנות? - מחר תהיה מכירה בפאניקה, לפני שיבינו שמה שקרה זה בעצם לטובת נושי אחזקות - עם דנקנר היה פרוק מרצון של פיתוח, בלי דנקנר - תהיה השבחה .
עם דנקנר חדלות פרעון של פיתוח היתה עניין של זמן, בלי דנקנר - יהיה הסדר שטוב לכולם.
אינני חושב שפרוק זו החלופה היחידה - ההסדר שאני מציע מחזיק מים ויאפשר לכולם להמתין להשבחת נכסי פיתוח
זה הימור מחושב, לא השקעה בטוחה, אך ברמת המחירים שעשויה להיות מחר - זו יכולה להיות נקודת כניסה מעניינת. הגבול להפסד די מוגדר - המזומן בקופה.
זה הימור שההסתברות שיצליח טובה לדעתי יותר בלי דנקנר מאשר איתו. כלומר - כל מי שמאמין שפיתוח אכן תעבור השבחה - ובלי אמונה כזו אין מה להחזיק אגח אחזקות - הרי עכשיו הסיכויים אכן לראות ההשבחה השתפרו - כי יקרה אחד משני דברים -
או שתהיה התקדמות ללא דנקנר, או שפתאום נגלה שכיסיו יותר מלאים ממה שחשבנו וכשהוא שוב עומד על מדרגות בית המשפט הוא יתן הצעה שאי אפשר יהיה לסרב לה - בכל זאת לכל חבורת המנהלים של גנדן / אחזקות יש ממה לחשוש שיתחילו לפשפש במעשיהם