x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

ההחלטה של אורנשטיין תצטרך לעבור מבחן בבג''ץ, אורנשטיין פסק כצפוי אבל פסיקה על תנאי,
    אם מה ששמענו בהקלטה של בן משה שהוא מייצג קבוצה, אז הרבה מים יעברו על שההסדר ייכנס לתוקף, השופט חושב שתוך שבוע רגולטורים יעשו את את העבודה, את זה אני רוצה לראות...
    ועוד אחרי זה יש ערעור של נוחי, בקיצר, הסחבת נמשכת ולא התקדמנו לשום מקום, העיקר שכולם מרוצים שנוחי בחוץ.
    נערך לאחרונה על ידי rinmat, 18.12.2013 בשעה 10:01

איזה קבוצה? ביתר ירושלים?

אם בן משה ימציא המסמכים המתאימים אז ההקלטה היא קשקוש, ברור שמישהו ניסה למשוך אותו בלשון וברור שאפשר להציג כל דבר איך שרוצים אם מוציאים דבר מהקשרו. עצם זה שהשיחה מוקלטת מראה שהיתה למראיין מטרה.

בעבר לא היתה לי דעה על דנקנר, אבל ככל שהסאגה הזאת מתפתחת אני שמח שהוא הולך, עקב הלכלוך והגועל נפש שהוא מדרדר אליו את התהליך. איך הבנקים נתנו מליארד שקל הלוואה אישית למי שההון האישי שלו כ 100 מליון? איזה משחקים מלוכלכים הוא שיחק שם? הוא עדיין בחקירה לגבי הרצת הני"ע שלו, ולאור התנהגותו כעת, לא אתפלא אם יחשפו עוד האשמות.

אגב, גרנובסקי אמר בראיון שהוא לא מוכן להגיד מאיפה הכסף שלו ...

ועוד הערה, מפי מנכל קרן פנסיה גלעד: שדנקנר יממן מאבק השליטה מכיסו ולא מכיס הנושים, לאחר שבית המשפט פסק שהצעתו היא לא הצעת החברה אלא הצעת של בעל עניין.

http://www.calcalist.co.il/markets/a...619699,00.html

ציטוט פורסם במקור על ידי rinmat צפה בהודעה
    ההחלטה של אורנשטיין תצטרך לעבור מבחן בבג''ץ, אורנשטיין פסק כצפוי אבל פסיקה על תנאי,
    אם מה ששמענו בהקלטה של בן משה שהוא מייצג קבוצה, אז הרבה מים יעברו על שההסדר ייכנס לתוקף, השופט חושב שתוך שבוע רגולטורים יעשו את את העבודה, את זה אני רוצה לראות...
    ועוד אחרי זה יש ערעור של נוחי, בקיצר, הסחבת נמשכת ולא התקדמנו לשום מקום, העיקר שכולם מרוצים שנוחי בחוץ.
    נערך לאחרונה על ידי eyal12, 18.12.2013 בשעה 12:21

פרשת אידיבי עוד תכה גלים במעגלים הולכים וגדלים -

נגד בנק הפועלים קיימו שתי תביעות של בעלי מניות בפועלים על נזקים בגין הפרשה -

האחת סביב מתן ההלוואות לפיתוח ודחייתם ל 3 שנים ללא קבלת בטחונות , כאשר כבר היה ברור שפיתוח בבעיה - שם בית המשפט הורה לבנק הפועלים למסור לתובעים את הפרוטוקולים של ועדת האשראי שלו על מנת שיברר על סמך מה התקבלה ההחלטה ומי דחף אותה - הרי צדיק אחר ממשפחת דנקנר ישב שם -דני דנקנר.

השניה בנושא חובות טומוהוק - החברה הפרטית של דנקנר - ששם בנק הפועלים לא נקף אצבע לגבות את החוב .

בעבר כתבתי שאני עוד מצפה לתביעה נגד בנק הפועלים סביב החובות של זיסר -זה כנראה רק שאלה של זמן.

תביעות נגד הבנקים יסייעו בעתיד להקשחת בטיפול באנשי עסקים שחייבים לבנק - טיפול מוקדם של הבנקים יסייע בעקיפין גם למחזיקי האגח .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות