x

עמוד 36 מתוך 43 ראשוןראשון ... 263435363738 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 351 עד 360 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

רצ"ב להורדה אקסל הערכה של ההצעות.
    http://www.sendspace.com/file/muqete

בסיכומו של דבר, גרנובסקי-דנקנר מכניסים יותר כסף מזומן ולכן במכלול ההצעה שלהם טובה יותר.

עבור נושי אחזקות: ההצעה של גרנובסקי-דנקנר הינה טובה יותר ומגלמת שווי החזר של לפחות 80 אגורות לאג"ח סדרה ד'. אלשטיין-בן משה שיפרו הצעתם גם כן.

אני וחבריי נצביע עבור דנקנר (סה"כ 3 מיליון אג"ח)
    נערך לאחרונה על ידי RH2000, 27.11.2013 בשעה 13:19

לא יכולתי לעשות את זה יותר טוב ממך :-)
    גם אנחנו עם סכום דומה נצביע לדנקנר, חשוב שכל המצביעים הפרטיים יתאגדו ויצביעו הפעם, כי הנאמנים בעזרת המוסדיים יצביעו נגד נוחי, הם גם הביאו הערכת שווי של בייקר טילי, שיש יתרון "קל" בלבד להצעה של דנקנר
    http://www.globes.co.il/news/article...hp_folders_585
    כמה קל? בין 52 ל300 מיליון ש''ח, זה ההבדל הקל בין ההצעות...

גבאי פירסם את הדו"ח שלו
    האמת שהוא לא פירסם תמיכה כל כך באי אילו מההצעות
    מה שכן מצאתי מעניין הוא הכותרת שכל אחד מהאתרים הכלכליים הבולטים בחר לכתוב
    דה מרקר שהיה מילטנטי כל הדרך נגד דנקנר בחר בכותרת -דו"ח גבאי: הבטוחה של אלשטיין-בן משה עדיפה
    כלכליסט מבית ידיעות אחרונות שמקורב לנוחי קובע- דו"ח המומחה איל גבאי: "עדיפות בלתי מובהקת להצעה של גרנובסקי-דנקנר"
    ואילו גלובס כנראה מסכם את זה כמו שזה -דוח המומחה: מאבק צמוד בין קבוצת גרנובסקי-דנקנר לאלשטיין-בן משה; למי עדיפות בטווח הארוך?

אני באופן אישי עדיין מתלבט במי לבחור, נראה כי מבחינה כלכלית גרידא ישנו יתרון קל לדנקנר במיוחד במקרה שעסקת כלל יוצאת לפועל
    אם כי ישנו חשש טוב כי מה שהיה הוא שיהיה אם הקבוצה הזאת תזכה
    אך מאחר וההשקעה אצלי פה היא פיננסית לחלוטין ואין לי כוונה לראייה יותר מידי רחוקה לגבי כל הקבוצה אז הנטייה היא לדנקנר

מה יהיה עם המכשול הרגולטורי של חוק הריכוזיות . האם זה מהותי? עד כה השוק לא הגיב לעובדה שחוק זה כבר עבר בקריאה שניה ושלישית בועדת הכספים. האם אין בזה סיכון שכל ההסדר הזה יתנפץ?

ציטוט פורסם במקור על ידי orbit צפה בהודעה
    גבאי פירסם את הדו"ח שלו
    האמת שהוא לא פירסם תמיכה כל כך באי אילו מההצעות
    מה שכן מצאתי מעניין הוא הכותרת שכל אחד מהאתרים הכלכליים הבולטים בחר לכתוב
    התקשורת מחפשת דם רייטינג וסיפורים, "עלייתו ונפילתו של נוחי" אני כבר רואה את הכותרות אם זה יקרה, גלובס הגדיל לעשות ובהתחלה הכותרת שלו היתה "מהפך, גבאי קבע שהצעת אלשטיין עדיפה"...
    מבחינה פיננסית נטו, אני לא רואה סיבה למישהו ששם באג''ח אחזקות הרבה כסף לא להצביע בעד הצעת החברה רק בשביל ל"חנך" את נוחי.
    רוב הכסף בהסדר יוזרם בקלוזינג, ומה יקרה אח''כ, כמעט ולא יעניין אותי.
    ואגב, גבאי כתב, שלקבוצה של נוחי לא משתלם לא לעמוד בהסכם, כי בכל הפרה הם ישלמו קנסות כבדים לעומת אלשטיין, וההגיון אומר שקבוצה ששמה מיליארד ש''ח על החברה לא תתן לכמה מאות מיליונים לעצור אותה בהמשך.
    אותי מעניין, מה tby, אם יש לו עדיין אגרות חוב של אחזקות, מה הוא יצביע...

יש למישהו מושג לגבי חוק הריכוזיות? הרי כל ההסדר הזה יכול להיות לא שווה כלום.

שוב אסיפת אגח, שוב מצגות, עוד בזבוז זמן, הרי המוסדיים נפגשו עם שתי הקבוצות וקיבלו את כל ההבהרות שבעולם.

לאסיפה מגיעה כמובן כל תעשיית ההסדרים , בין אם צרכים להיות שם או בין שלא.

בדיווחי השעות יופיע על אתמול - 10 ש"ע = הערכות לאסיפה , על היום - 12 ש"ע אסיפה , מחר - סיכומי האספה - 10 שעות - סה"כ 32 ש"ע

להכפיל בכל הנאמנים, עו"ד שלהם , חברי הנציגויות, מומחה בית המשפט, נאמן בית המשפט וכמובן "נבחרת החלומות" של אחזקות שעולה 700 דולר לשעה על מנת שנוחי ישאר בעל השליטה בפועל

מה הפריע לנושי אחזקות להגיש בקשה לכינוס נכסים ולמנות נאמן מטעמם שהיו מסכמים עימו שכ"ע נורמלי אז לצאת למכרז למניות פיתוח? מדוע צריך לזרוק 40-50 מליון ש"ח בשביל כלום?

איך המשפט השגור כיום בפינו...... כי הם יכולים
    אתה יכול להצביע על מישהו שיעניש את דנקנר ושותפיו על ההשחתה הברוטלית של קופת אחזקות? גם אני לא.
    בלי להביע עמדה (מה גם שאין לי כזאת, למרות שאני מחזיק באגח ד), לא אופתע אם הצעת דנקנר-גרנובסקי תזכה, כאשר המצביעים הספיקו לשכוח מי הביא אותנו למצב הנוכחי.

מי הביא אותנו למצב הזה יכתב בספרי ההסטוריה.כרגע מה שמעניין (היחיד) הוא איך יוצאים מזה בצורה מיטבית,וזו כנראה ההצעה של דנקנר.כל היתר צדקנות.

טוב, לא במפתיע, הנציגות בראשות ערמוני ואקסלנס הולכות עם אלשטיין
    http://www.themarker.com/markets/1.2181936
    למחזיקים הפרטיים אין המלצה והם יצביעו באופן חופשי,
    לצערי, כמו שזה נראה, הצעת אלשטיין תיבחר, את ערמוני וחבריו אני מבין, זה לא כסף שלהם פרטי, מקסימום החוסכים שלהם יקבלו פחות כסף.
    רוב הפרטיים יצביעו בעד נוחי, אבל נראה שהמנגנונים של המוסדיים והקרנות יכריעו לטובת אלשטיין וחבל.
    אני באמת שוקל מה לעשות עם הפוזיציה עכשיו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות