בוקר טוב לכולם, בריאות ופרנסה טובה.
סקירה להיום חמישי 24.01.2013.
היום המעוף פוקע . בדרך כלל אנני רושם סקירות ביום פקיעה, היום חורג במעט .
1. מלאנוקס קורסת שוב 21% - יורדת אחרי הנעילה , מה שמביא את המעוף ל - 0.85% ירידה.
2. ארביטראג' 0.36% + חיובי, מתקזז עם מלאנוקס נשארנו עם 0.5% -
3. החוזים כרגע אדומים בין 0.15% ל 0.53%: בגלל אפל ושאר ירקות , כמו פחד גבהים בשיאים חדשים , כנראה רמת ה - 1500 בסנופי לא קלה.
4. אני עדיין מחזיק בטאוריה שלי כמו כול החודש שנפקע במדד 1220/30 או 1175 , נטיית ליבי כמו כן סימולציה שערכתי נוטים דווקא לכוון 1175 פקיעה, וגם בגלל סט האוכפים = 8000 שקל.
זה ניחוש מחושב , ולא לפי המפה כי לפי המפה פקיעה אידאלית 1225 , ואני לוקח צד שני בגלל הקולים שהתנפחו מידי .
עוד דבר מדהים : סחרנו 2 אופציות בשני הימים האחרונים קול 1180 ו - פוט 1220 אתמול, פשוט מדהים : שני האופציות נסחרו באותה רמת מחיר 850 עד 1740 , זמן הנפילה תואם בחצי היום הראשון קבעו את הנמוך 850 שקל בשעה 14.30/13.00 שנהם פרצו עד 1740 , ושנהם סגרו יום מסחר כמעט תואם : אז אני שואל אתכם מה??? החוזים קובעים , הדאקס קובע ? ניתוח טכני יודע זאת ? דוחות או נתונים מחו"ל קבעו זאת? הבל הבלים , הכול רובטיקה ועבודה בעניים על המשקיע הנאיוי , היום אני יודע בלי פיצוח השיטה אין סיכוי לנצח אותם ,ולכן בלי "פינוקיו" אין מצב שמישהו בכלל ירוויח אי פעם .
מספר לכם זאת אמסלם שמעון , הוא הוא נשרף בכול אמות מידה , ובכול הגוף , ולכן אל תנסו זאת לבד אני הייתי שם.
**********עוד גילוי נאות : אנני סוחר אף טרייד אפילו שקשה להאמין , אני פשוט לא רוצה להיות מושפע מפוזיציה , וגם זה לוקח את כול תשומת הלב , אז שיהיה ברור אני נטול כול אינטרס!!!!
5.הערכה נתחיל בירידה לצורך פקיעה אפילו 20 נקודות עד רמה 1180 ומטה , כמו תמיד אם ייפתח כך אנחנו בכוננות קניה של קולים אך לא לפני שהתבהרה המגמה, סיום המסחר במידה ופקענו למטה מ - 1180 סוף יום נסגור מעל 1185/7 .
הצלחות לנו כולם במסחר :
אמסלם שמעון עם נבחרת :
גולד סיגנל