x

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 41 עד 46 מתוך 46

נושא: אידיבי פיתוח - אגחים / הורדת דרוג

Hybrid View

ציטוט פורסם במקור על ידי rinmat צפה בהודעה
    חבל רק שלא פורסם מה תכנית ההבראה,
    על-פי תוכנית ההבראה המוצעת, "סך של כ-55% מהחוב כלפי הנושים יומר למלוא הון המניות של החברה. כנגד יתרת החוב שלא תומר להון (כ- 45%), תוקצה למחזיקים סדרת אג"ח חדשה אחת, הנושאת ריבית

שנתית בשיעור של 7%, אשר תיפרע בין השנים 2019-2020, בתשלומים חצי שנתיים".

http://www1.bizportal.co.il/article/357464

נושי פיתוח מוכרים את עצמם בזול, מחיקה של 3.3 מיליארד שקל תמורת 55% ממניות פיתוח, הרי רק מכירה של כלל ביטוח בפרמיה יפה תסגור את שאר החוב, אז למה לחכות ל2019? למה את התכנית הזאת לא הציעו לנושי אחזקות?
    .
    נערך לאחרונה על ידי rinmat, 21.04.2013 בשעה 17:05

אם אני בנציגות אחזקות ונושי פיתוח מוחקים 55% מהחוב תמורת 3.3 מיליארד ונושי אחזקות מקבלים 45% מפיתוח
    תקרא שוב את תוכנית ההבראה, הכוונה היא לנשל את אחזקות לחלוטין.

אהה, עכשיו קראתי שוב, תמורת 100% מהמניות, טוב, שישכחו מזה...

אהה, עכשיו קראתי שוב, תמורת 100% מהמניות, טוב, שישכחו מזה...
    הציעו לכם 5 אחוז וסירבתם, בעיה שלכם.

למה שהם לא יקבלו 100% בעצם? נשמע כאילו יש להם קייס מצוין -והם תאכלס צודקים לפי רוח הדברים בדיון כאן. האם הנושים של פתוח צריכים לקבל פחות כדי "לא לנשל" את שאר הנושים שהחוב שלהם נחות לחוב של פתוח?

אני לא חושב שבבית המשפט עושים את הטוב לכולם, אני חושב שהדיון הוא טכני בעיקרו. ייקוב הדין את ההר - ואם הם מסוגלים לשכנע שפתוח נמצאת בחדלות פירעון החברה שלהם לפי חוקי נשייה וכדומה. אם בעלי השליטה (נושי אחזקות) רוצים להישאר בעלי שליטה עליהם להזרים כסף, בדיוק כמו שנוחי דנקנר היה אמור להזרים כסף כדי לשמר את השליטה.

השאלה היא האם באמת אפשר לשכנע שפתוח בחדלות פירעון - והאמת אני התרשמתי שהיא כן מלקרוא את הדיון כאן.
    נערך לאחרונה על ידי Gilga, 22.04.2013 בשעה 07:03

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות