אז לא פלא.
אלדד יניב רץ לכנסת וחושף את כל הרפש של קשרי הון-שלטון בסדרת סרטוני "השיטה" ביו-טיוב. ממליץ לצפות!
מצורף ראיון נדיר עם גיא רולניק, עורך דה-מרקר, שיצויין לשבח כיוון שאף עיתון אחר לא מוכן לגעת בחומר הזה עם מקל:
אז לא פלא.
אלדד יניב רץ לכנסת וחושף את כל הרפש של קשרי הון-שלטון בסדרת סרטוני "השיטה" ביו-טיוב. ממליץ לצפות!
מצורף ראיון נדיר עם גיא רולניק, עורך דה-מרקר, שיצויין לשבח כיוון שאף עיתון אחר לא מוכן לגעת בחומר הזה עם מקל:
אני מאוד התרשמתי. ראיתי את הסרטונים בחודש האחרון
מתכוון כמובן להצביע לו!!!
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
בנוסף ממליץ מאוד לכם לקרוא את הכתבה הבאה http://megafon-news.co.il/asys/archives/115013
סביר להניח שאני צודק,
מכיר אותם וראיתי את מרבית הסרטונים שלו.
אבל מה, יש לי בעייה עם מפלגה שהמצע שלה הוא בעיקר - אנטי / נגד / חשיפת הלכלוך.
צריך שיהיה גם בעד כדי לדבר אלי...
אותי לא שכנע
לי זה דווקא מאוד עשה את זה.
עם כל זה שזה היה ברור לי שיש שחיתות במדינה הזו, ושיש קשר חזק מאוד להון - שלטון, התשדירים, והעובדה שבן אדם שהיה חזק בתוך המנגנון מספר עליו ויוצא כנגדו, מאוד שכנעו אותי שזו בעיה שורשית וחשובה מאין כמוהה. כמובן שיש לחסל אותה.
איך שאני רואה את זה, על מנת שבאמת ייקרו בארץ דברים חיוביים (שלהם אתה רוצים להצביע לפי הבנתי), חשוב מאוד לפני כן לשנות את המצב שבו בעלי הון ולוביסטיים משתמשים בכח שלהם ומטים את החלטות הממשלה והכנסת לטובת האינטרסים שלהם.
אף פעם לא הייתה מפלגה כזו. ואפילו לא העזתי לחלום על אחת כזו...
סביר להניח שאני צודק,
קרא את המצע שלהם:
http://eretzchadasha.com/who-we-are
תמצא שם הרבה "בעד".
תודה על הכתבה
העיקר שהוא היה חלק מהשיטה לא הפריע לו, שבעטו אותו פתאום פרץ של "יושרה" ניתז לכל כיוון, והוא חייב אבל חייב לספר לנו את כל הסודות.
שיספר ושלא ייקח חלק בכנסת,לדעתי הוא נפל כל כך חזק, שמפיל את כולם איתו
אני חייב להודות שאני עוקב אחריהם כבר תקופה
וממש אשמח לראות אותם נכנסים לכנסת למרות שאת קולי אתן ל "יש עתיד".
מה שהם מבטיחים לעשות זה להפוך לכלב השמירה של הציבור.
הידעתם שאת החוק (המבורך לדעתי) של לבישת ווסט זוהר ייזם לוביסט של חברת 3M שנתקעו עם החומר הזוהר הזה ?
ישנם חוקים שממש נכתבו ע"י לוביסטים, ומי מגן על הציבור ? חברי הכנסת ?
הם מבטיחים להציף את הליכלוך, הקשרים ההדוקים והבלתי ידועים בין בעלי האינטרסים.
לייצר סוג של שקיפות במסדרונות הכנסת שיעביר את חברי הכנסת למצב תודעה של משרתי הציבור.
שיהיה להם בהצלחה.