x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: מאמר: הזמנה לכנס מקצועי: המחצית הראשונה של 2013 - הזדמנות או טעות

מאמר: הזמנה לכנס מקצועי: המחצית הראשונה של 2013 - הזדמנות או טעות

אנחנו מאוד משתדלים כבעבר שהכל יתקתק בצורה מושלמת אז עוד כמה דגשים חשובים:
    1. כמו שרובכם בטח זוכרים בפעם הקודמת אזלו המקומות תוך 3 ימים והיה מאוד לא נעים לדחות חברים יקרים שהתעכבו בהרשמה. בבקשה, אם אתם בטוחים שתגיעו לא לחכות ולהזדרז להירשם.
    2. ההרצאות ימשכו באופן רציף כשעתיים ולא תהיה הפסקת עישון ודברים מסוג זה. קחו זאת בחשבון.
    3. חובה להגיע עם מספר האישור לכנס. אם מגיעים עם חבר בן/בת זוג נא לציין זאת במייל עצמו ותקבלו שני מספרי אישור.
    4. שמרנו 250 מקומות חניה ולכן ניתן לחנות בתוך הסמינר עצמו (10 ש"ח ללא הגבלת זמן).
    5. לפני הכנס תהיה אפשרות להתרשם ממערכת ה PRO של האתר. לכל מי שביקש מאיתנו בעבר להירשם למערכת אבל לשלם במזומן או שיק, הכנס הוא ההזדמנות היחידה בה ניתן יהיה להירשם שלא דרך כרטיס אשראי.
    6. חברי ה PRO – תקדימו בכמה דקות. ממתינה לכם הפתעה שאתם צריכים לאסוף לפני הכניסה להרצאות...
    נערך לאחרונה על ידי מנהל טכני, 12.01.2013 בשעה 22:43

תודה לשחקן ולכל צוות המארגנים על האירוח ועל ההרצאות המעשירות בידע .
    לידיעתכם, החיוב עבור החניה היה ע"ס 18 ש"ח לא כפי שנרשם.
    אז שוב תודה ולהתראות במפגשים הבאים.
    שבת שלום,
    אריק.

אריק הערתך אינה מחמיאה לך, הייתי מוחק אותה
    מה ששחקן נתן שם עולה הון תועפות, ואתה מתדיין על 8 שקלים??
    לא מתאים !!!!

טדי, אין זה קשור לשחקן בכלל , אלא לחברה של החניונים שסיכמו איתם על מחיר מסוים והם לא עמדו בהסכם.
    ההפך, אני חושב ששחקן וצוותו דאגו לנו שנחנה ב10 ש"ח וחברת החניונים מנסה בשיטת מצליח לגרוף עוד תוספת מתוך הנחה שאף אחד לא ידבר על 8 ש"ח, ואכן אין לי בעיה ואשמח שהסכום הזה יועבר לשחקן, (8 כפול 250 = 2000 ש"ח) לכיסוי חלק מההוצאות .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות