x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: צהריים טובים

Hybrid View

צהריים טובים

צהריים טובים ,
    אני חדש פה והייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי קצת ...
    ראיתי שיש אסטרטגיות של מעוף ששחקן מעוף נותן כל חודש (וגם ראיתי את הביצועים המדהימים שמעוררים השראה ותיאבון ) וברצוני לקבל פרטים איך עושים את זה בדיוק ?
    כמה כסף צריך להיות בחשבון ?
    איך יודעים מתי לבצע את הפעולות בדיוק ? חוץ מהאפשרות לבהות כל היום בפורום ולחכות לפוסט כדי לא לפספס
    מה עוד אני צריך לדעת ?

המשך יום טוב ....

שלום dudiazu

1. הביצוע הוא פשוט, כל עוד יש לך הרשאה לכתוב אופציות אתה פשוט מבצע את הפעולות של שחקן מעוף כפי שמופיעות באסטרטגיה.
    2. מבחינת כמות הכסף זה אינדיווידואלי. אם אני לא טועה סכום הביטחונות הממוצע באסטרטגיות של שחקן הוא 3000 ש"ח, צריכים להשאיר כ 50% לתיקונים ואם נוסיף מקדם בטיחות קטן אני מניח ש 10K הוא הסכום המינימאלי. מבחינת סכום מקסימאלי אין הגבלה וזה תלוי בכמות הכסף שיש לכל אדם ובמספר הסטים שהוא מבצע.
    3. חוץ מהאפשרות לבהות במסך יש גם אפשרות להירשם לשירות SMS שבו תקבל הודעה ברגע הביצוע. שים לב שגם לרשומים לשירות הודעות יש סטיות בביצוע ממחירי שחקן, פעם זה לחיוב ופעם לשלילה ובסהכ אמור להתאזן.
    4. מה עוד אתה צריך לדעת? ובכן אתה חדש באתר ולכן אתה צריך להבין שלפעמים האסטרטגיות גם מפסידות והפסד אחד יכול לקזז רווחים של חודשים רבים (חפש פה באתר פוסטים בנושא ותראה מה רמת החלץ כשהאסטרטגיה מפסידה). בנוסף אינני יודע מה מידת הידע שלך בנושא מסחר בניגזרים ובמקרה שאינך בקיא בחומר הייתי ממליץ ללמוד ולעקוב לפני שאתה מבצע את האסטרטגיות.
    בהצלחה
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

שלום gimani
    קודם כל תודה רבה לך על התשובה המפורטת ,
    אני באמת לא בקיא בחומר פרט למסחר (יותר נכון הימורים) שביצעתי ללא הבנה מספקת במעוף רק קניות ולא כתיבות .
    אני באמת חושב שאעקוב אחרי האסטרטגיות הקרובות ואראה איך עושים את זה אונליין על יבש .
    אני עוד נפעם מהיחס החיובי פה בפורום של שוק ההון ( לא טריוויאלי בכלל)
    שוב תודה על העזרה

ציטוט פורסם במקור על ידי dudiazu צפה בהודעה
    שלום gimani
    קודם כל תודה רבה לך על התשובה המפורטת ,
    אני באמת לא בקיא בחומר פרט למסחר (יותר נכון הימורים) שביצעתי ללא הבנה מספקת במעוף רק קניות ולא כתיבות .
    אני באמת חושב שאעקוב אחרי האסטרטגיות הקרובות ואראה איך עושים את זה אונליין על יבש .
    אני עוד נפעם מהיחס החיובי פה בפורום של שוק ההון ( לא טריוויאלי בכלל)
    שוב תודה על העזרה
    dudiazu

תרשה לי גם לברך אותך על הגעתך לאתר, וגם להזהיר, ובסוף המלצה.
    1. ברכות.
    2. נושא הנגזרים מאוד מסוכן, וכתיבות מסוכנות עוד יותר, במיוחד למתחילים. הדבר הגרוע ביותר הוא להתחיל בלי להבין, אפילו לאחר תרגול קצר, ואז להרוויח בפעמים הראשונות, ואז יכולה לבוא הקריסה - סתם כי השוק מתנהג כמו שהוא רוצה ולא כמו שחשבת, והלחץ עולה, ועושים שטויות ...
    3. המלצה - השקע הרבה זמן בלימוד, בתרגול. יש המון חומר כאן באתר ואתה מוזמן לשאול. תשאל הרבה - כאן באתר גם תקבל תשובות - ורצוי מאוד (אבל לא הכרחי) ללכת לקורס של שחקן.

בהצלחה.

דודי שלום,
    אם יש לך 10,000 ש"ח ואם אתה רואה בהפסד של כל הסכום, נזק שתוכל להתגבר עליו ואם יש לך הרשאה לכתוב אופציות ואם יש לך זמן להקדיש לנושא, אני מציע לך, ישר לקפוץ למים ולהתחיל , גם אם אתה לא מבין כל כך
    במקביל , תתחיל ללמוד את התחום. כאן זה בהחלט בי"ס טוב.
    ולמה אני מציע לך דרך כזו "מסוכנת"? משום שרק כך ורק כך, תלמד הכי מהר את התחום. אני בטוח שכל האנשים שכאן חוו גם הפסדים (ואלה מקצוענים בתחום!), כי "מי שלא מפסיד" - "לא יודע להרוויח".
    אם אתה מוכן נפשית, לספוג הפסדים, יש לך גם סיכוי להרוויח. והכי חשוב להתמיד! גם אם מפסידים...לא מפסיקים ...אלא אם נגמר הכסף
    אם סימנת על כל מה שכתבתי "V"... לך על זה. בהצלחה בכל מקרה.

ערב טוב,

בלי לפגוע, אני חולק על motyeyal.
    לדעתי כדאי שתלמד קודם את התאוריה באופציות.
    זה לא פשוט כמו מניות, ובלי הבנה מעולה של התאוריה אין לך מה לחפש בשוק הזה בכלל.
    אין כסף קל, ובלי להבין מה שאתה עושה, אתה תטעה.
    ממליץ לך לעשות לפחות קורס אחד בנושא ואחריו להמשיך בקריאה באינטרנט ובספרים.
    אחרי שתבין את התאוריה, תוכל באמת ללמוד על הפרקטיקה דרך האסטרטגיות והחברים באתר.

זאת דעתי, ובהצלחה בכל דרך שתבחר.

תודה לכל המגיבים
    אני מודע לכך שצריך ללמוד את הנושא לעומקו אם רוצים לקבל החלטות לבד .
    אני מודע לכך ששוק ההון מצריך למידה ארוכה מאוד של התנהגות השוק הכללית וההתנהגות של נכס ספציפי
    ומעבר לכך כל סוחר צריך ללמוד את עצמו ולדעתי זהו עיקר הלימוד
    אך שוב אני לא מעוניין לקבל החלטות לבד , ראיתי שיש פה את שחקן שנותן אסטרטגיה שעובדת ועל זה ברצוני לסמוך ולפי זה לסחור זאת השאיפה שלי כרגע משוק הנגזרים .
    לכן אני מעוניין לדעת אם זה יכול לעבוד למישהו בלי ידע בכלל ? סתם קוף שלוחץ על העכבר במקרה הנוכחי ? האם לדעתכם זה יכול לעבוד ?

לדעתי לא.

בלי הידע הבסיסי על שוק הנגזרים, חבל לך להתחיל.

לפעמים צריך להתאים בסטרייק למשל.
    לפעמים אתה יכול לטעות בפעולה ולא לשים לב אפילו בדיעבד, וזה רק מפני שלא ידעת מי נגד מה.

הי דודי

אפשר לעקוב אחרי אסטרטגית שחקן ולבצע כמו קוף וזה אף יכול לעבוד, השאלה אם כדאי?
    בניגוד לדיעה שהושמעה כאן אני חושב שתחום הניגזרים הוא התחום האחרון שכדאי לקפוץ אליו ללא ידע מוקדם.
    מדובר בתחום מורכב שפועלים בו מכונות ואנשים מקצועיים, דקה יכולה להיות שווה אלפי שקלים וקפיצה עיוורת לתחום רק תעשיר את העשירים.
    ברגע שתגיע לרמה שתראה אסטרטגיה של שחקן ותבין מה הוא ניסה לעשות באסטרטגיה, וכשמופיע שיפוץ תבין למה השיפוץ נעשה, זה יהיה הזמן להכנס לרטוב.
    הרעיון לבצע על יבש מספר פעמים לפני שאתה משקיע כסף הוא רעיון מבורך.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

דודי,
    רוב המגיבים לי, הציעו לך ללמוד קודם את נושא הנגזרים ורק אחר כך להכנס למסחר.
    אף אחד לא אמר כמה צריך ללמוד ולדעת? האם צריך לעבור בחינה? האם צריך לקבל רישיון? (גם כשלומדים נהיגה, נין להתחיל ללמוד באופן מעשי ובמקביל את התיאוריה).
    האם אלה שמציעים לך ללכת ללמוד, למדו בעצמם? האם הם בכלל סוחרים בהקפים גדולים? מה התשואות שלהם בשנים האחרונות?
    אינני יודע את התשובות, אך אני יודע מעצמי, שאני התחלתי לפני חמש שנים, עם 50,000 ש"ח ותוך שנתיים מבלי ללמוד, הרווחתי ובגדול..מאוד..
    ההצלחה עלתה לי לראש.. הבטחון הרקיע שחקים ואז תוך מספר חודשים הפסדתי את כל הרווחים... מישהו אחר היה פורש מהתחום..היה נכנס לדכאון... אם הייתי מתייעץ .. היו הרבה כאלה שהיו מציעים לי לחזור וללמוד.. שזה בעצם אומר : "שב ואל תעשה כלום"...
    זה לא היה עניין של לימוד.. זה עניין של ניהול סיכונים.. ופסיכולוגיה.. אם קורצת מהחומר הנכון, אתה מתאים ותוכל מהר מאוד ללמוד תוך כדי עבודה מעשית..
    בשנה וחצי האחרונה אני שוב על דך המלך ובשנת 2012, הרווחתי כ-50% בתיק הנגזרים שלי...ודרך אגב.. לא העתקתי אף פעם את מהאסטרטגיה של השחקן.. שהוא המומחה הגדול ביותר בתחום..
    הידע והלימוד עוזר מאוד... הסימולציות בסדר גמור.. אבל אם לא קופצים למים הקרים.. גם לא נהנים בג'אקוזי..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות