x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: זהב - דעה אישית

זהב - דעה אישית

הזהב פרץ משולש סימטרי.
    ההתנגדויות הקרובות 1003.70 ו1004.70.
    במידה ותהיה פריצה קלאסית של 1005(מחזורים,רוב הנר מעל איזור הפריצה,שער סגירה קרוב ככל האפשר לגבוה יומי),זאת יכולה להיות נק' מעניינת להמשך.
    ג"נ: מחזיק מנה לא גדולה של תכלית זהב החל מיום ה' האחרון.
    הנ"ל לא מהווה המלצה לביצוע פעולה כלשהי,אלא למעקב למעוניינים.

נ.ב.
    לדעתי יתכן מימוש קרוב(יתכן באיזור ההתנגדות)עקב המתנדים הגבוהים.

Re: זהב - דעה אישית

תודה גדי.

שים לב לRSI, לדעתי יהיו הרבה מימושים לפני 1000(הפסיכולוגיה הזאת...) דבר שיקשה על המהלך.

ציטוט פורסם במקור על ידי סטס
    תודה גדי.

שים לב לRSI, לדעתי יהיו הרבה מימושים לפני 1000(הפסיכולוגיה הזאת...) דבר שיקשה על המהלך.
    אולי Pull-Back ואז זו תהיה הזדמנות טובה לאיסוף..
    שבוע טוב!

גם אני רכשתי את תכלית זהב ביום חמישי האחרוןעקב שלל כתבות חיוביות על הזהב
    אבל השאלה שלי היא אם בורסה יורדת שווה זהב עולה (בראייה גלובלית)
    אז לאן בעצם כיוון הזהב?

נגד סטטיסטיקה אין הרבה מה לעשות. הזהב תמיד יגיע קרוב ל 1000, ויתרסק לשער של 860 +-.שימו לב לתופעה לאורך זמן. סבלנות-תמתינו עם הרכישה.

גדי כשראיתי את משכתבת רק על Pull-Back חשבתי.

"אבל השאלה שלי היא אם בורסה יורדת שווה זהב עולה (בראייה גלובלית) אז לאן בעצם כיוון הזהב?"

אומנם אני לא המומחה בבורסה אבל אני מאמין שצריכה להיות נפילה נוספת בבורסות ומידי פעם אני מזהה סממנים(אפילו משקרה לחברינו מאנגליה-לבייב), פתאום בעיתונות התגלו עוד כאלה שמתקשים להחזיר חובות אני די בטוח שיקרו בתקופה הקרובה מספיק דברים כדאי שיביאו לצניחה נוספת- משיחזק את הזהב.

לגדי שלום
    מה מעניין כרגע בזהב?
    זהב טוב לדעתי אם אתה צופה הדרדרות חזקה מאוד בערכו של הדולר. כלומר העלאת רבית חזקה מאוד ועליה חזקה מאוד של הנפט ל200 דולר לחבית לפחות. לפחות דולר מעל 2 יורו. לדעתי לא נראה מציאותי בשנה שנתים הקרובות. אם היתי מאמין כמוך הייתי קונה מניות נפט יותר רווחי מהזהב. אל תשכח שברננקי הוריד ריבית ב1.6 לדולר ומכר מליארד דולר וזה הספיק עד היום לעצור את החגיגה.

ציטוט פורסם במקור על ידי חיימקה123
    לגדי שלום
    מה מעניין כרגע בזהב?
    זהב טוב לדעתי אם אתה צופה הדרדרות חזקה מאוד בערכו של הדולר. כלומר העלאת רבית חזקה מאוד ועליה חזקה מאוד של הנפט ל200 דולר לחבית לפחות. לפחות דולר מעל 2 יורו. לדעתי לא נראה מציאותי בשנה שנתים הקרובות. אם היתי מאמין כמוך הייתי קונה מניות נפט יותר רווחי מהזהב. אל תשכח שברננקי הוריד ריבית ב1.6 לדולר ומכר מליארד דולר וזה הספיק עד היום לעצור את החגיגה.
    מחיר הזהב קרוב לפריצת רמת $1000 ובעקבותיה ייתכן פריצת שיא השיאים העומד של $1034
    אם איני טועה או סביב למחיר זה,במידה ויד הרוכשים הפעם תשכיל לפריצת רמת ה-1000 בה נבלם הזהב פעמיים בשנה האחרונה ולאור החלשות הדולר צפי להמשך המשבר וירידות שווקי המניות בטווח הבינוני ישנה סבירות גבוהה לראות שוב את הזהב נוסק לשיאים חדשים .קראתי הערכות האומדות את מחירו במידה ורמת ה1030 נפרצת מגיע עד ~1200$.

התאוריה לגבי הנפט גורסת שבמידה והשוקים פיננסיים יפלו שנית מחיר הנפט יפול בהתאמה
    שכן הצריכה תקטן בהתאמה לפחד ולחשש בעוד מחיר הזהב בתקופות של ירידות בשווקים פיננסיים וירידת ערך הדולר האמריקאי אמור להשביח עצמו.

העלאת ריבית על דולר אמריקאי אמורה לעשות אותו אטרקטיבי יותר להשקעה ולא לגרימת ירידה בערכו ועצם חולשת הדולר כעת נובעת בין היתר בגין שער ריבית אפסי כמו הדפסת הדולרים הבלתי נלאית של הפדס גרעון מסחרי ואין ספור "סיבות אחרות".

נכון להיום אין קורלציה בין מחיר נפט וזהב והשואה בין השניים שגויה ביסודה.

העלאת ריבית אכן תתרחש בשלב כלשהו אך זאת כתגובה להתפרצות אינפלציונית, על-מנת לנסות לרסן אותה. כל העלאת ריבית משמעה עוד בנקים/עסקים/בעלי-חוב בדרך לפשיטת רגל או לקושי משמעותי בתשלומי החוב. עובדה זו תציב את הממשל האמריקאי בדילמה אמיתית לכשתתרגש עליה האינפלציה במלוא עוזה - האם להציל את הדולר או את בעלי החוב ?
    בכל מקרה, עד שזה יקרה לזהב יש רק כיוון אחד במגמה הראשית שלו -> למעלה וזו כתוצאה מירידה מתמשכת בערך הדולר. העלאת הריבית תוכל, לכל היותר, לרסן במידת מה את האינפלציה אבל לא לעצור אותה כליל.
    תהליך זה צפוי להתרחש עם כל הסחורות - כמותן מוגבלת והדפסה מהותית של כסף בשילוב ריבית נמוכה מאוד לזמן כה ממושך יוביל בהכרח לאינפלציה ועליית מחיריהן.
    למעשה, תהליך זה כבר החל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות