x

עמוד 17 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7151617
מציג תוצאות 161 עד 168 מתוך 168

נושא: 2013 - תחזית

קראתי את הדיון המרתק הזה והשכלתי. tby אתה הראשון שאני שומע שבעצם מגן על מדיניות הפד ואפילו אומר שהצילה את העולם ממיתון איום. לי יש תחושה שהבעיות שהתפוצצו ב 2008 פשוט נבעטו קדימה בלי שטופלו ביסודיות.
    הרי עם ב 2008 היו לבנקים אגחים רעילים והם גילגלו אותם לפד הרעל עדיין נמצא במערכת.
    אם אני מבין אותך נכון מה שאתה טוען הוא שמכיוון שהפד שולט ביצור הכסף אין משמעות לכמה הוא חייב כי תמיד הוא יוכל להדפיס עוד כסף?
    מה שכן אני חושב שאתה צודק שכל הדיון צריך להצדיק דרך פעולה. אתה ציינת שהיית אופטימי והשקעת בהתאם. אני הייתי פסימי ומאז אני נלחם בשוק

אני חושב שיש קונצנזוס שמדיניות הפד הצילה את העולם ממיתון. ארה"ב הייתה במיתון, והפד ולא אחר הציל את הכלכלה ע"י הזרמת נזילות שהייתה כה חסרה (זה בגדול... TBY פירט הרבה יותר בתחילת הפוסט). המחלוקת היא יותר על עד מתי צריך להמשיך להנזיל את השוק ולהזרים לו כסף.

הייתי אומר שהמחלוקת היא יותר האם זה היה צעד על חשבון הדורות הבאים או לא

הדורות הבאים בוודאות היו מעדיפים יציאה מהירה ממיתון בעזרת צעדי הפד על פני מיתון ארוך ושפל כלכלי עם מעל 20% אבטלה כמו בשנות ה-30 של המאה הקודמת...

שוב, השאלה היא עד מתי להמשיך עם ההרחבה הכמותית..

לא בדיוק כי יש כאלה שאומרים שהנזק כבר נעשה ללא קשר מתי ההרחבה תסתיים

ILEEAVIV

לא רציני בכלל התגובה שלך עם התמונה
    זה נראה כאילו 70 אחוז מהעולם מייצא נפט

ניובי הסונט

ראשית " הפוסל במומו פוסל".
    שנית, אנא ממך קרא בעיון את מילותיו של TBY שני מטר למעלה:

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה

כאשר דיון הופך להיות מבוסס על משפטים בסגנון " אני לא מוכן לקבל העובדות סתם כי כתבת אותם- תוכיח לי" שההסבר להם היא הצפיה כי אני מאבד מוטיבציה להמשיך בדיון, הרי אינני כאן על תקן מרצה שמקבל שכר שצריך לאתגר וללעוס חומר לסטודנטים שלו ובוודאי הפוסטים כאן אינם תזה שצריך לבנות עם לינקים והוכחות. מי שמצפה זאת ממני, פשוט מצפה יותר מדי....

מי שרוצה לקיים דיון, שיתרום את חלקו בברור העובדות. עובדות קל לברר - יש גוגל , צריך רק להשקיע 2-3 דקות בלחפש - מה מקור הנתונים שהבאתי [אחרי בדיקה מי שעדיין חושב שהנתון לא אמין - מוזמן למצוא מקורות אמינים יותר] , לברר מידע על עובדות שאני מציינם -זה קל , זה פשוט ומי שרוצה לקיים דיון - מבחינתי זה הכרחי. חיפשת וגילית עובדות אחרות - מצויין - זו הסיבה שאני כותב כאן - שיסבירו לי שהעובדות שלי פשוט לא נכונות - אך כאשר "עול הוכחת העובדות" מוטל עלי, זה עול שאני לא תמיד מוכן לשאת אותו - שיתכבד בצד השני בדיון לעבוד קצת ולהציג ממצאים.
    שאלות?, עד מחר בערב המאמר 'יצואניות הנפט הגדולות בעולם' מוצג פה באתר.

עבודה נעימה.

ארז
    נערך לאחרונה על ידי ILEEAVIV, 11.02.2013 בשעה 01:27 סיבה: הגהה
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ראשית " הפוסל במומו פוסל".
    שנית, אנא ממך קרא בעיון את מילותיו של TBY שני מטר למעלה:
    עם תגובת זבל כזאת עדיף שפעם הבאה לא תדחף לעניין לא שלך.
    אנשים כמוך רק גורמים לפורום הזה להגיע למצב של גסיסה וחוסר רצון להשתתף בדיונים פה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות