x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 168

נושא: 2013 - תחזית

Hybrid View

תשמע TBY,

ראשית כל, אשמח אם תשלח לי בפרטי את המרשם שלך (או פרטי סוחר הס***). גם אני רוצה.
    להיות אופטמי זה בסדר אבל אם אתה כבר מנסה לתרץ זאת בפומבי עם נתונים, אז כדאי לעשות עבודה יסודית.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    שני נתונים שראוי לעמוד עליהם במסגרת ההתאוששות הכללית:

הראשון - הצמצום בגרעון המסחרי של ארה"ב המוסבר בגלל ייצוא נפט - אנרגיה זולה בארה"ב זה אחד ממנועי ההתאוששות הגדולים ביותר - מגמה זו תמשיך ונזכה לראות את הלא יאומן - גירעון מסחרי זניח לארה"ב
    צמצום גרעון מסחרי? אשמח אם תספק גרף/מספרים.

"אנרגיה זולה"? למי? הנפט נוגע ב-100$ והדלק בתחנות התידלוק נושק לשיא ההיסטורי. ראה גרף:
    http://www.eia.gov/dnav/pet/hist/Lea...TE_NUS_DPG&f=W
    לא ממש נראה לי כמו מנוע התאוששות.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    השני, יותר "מורכב" , אני עוקב אחריו באדיקות מכיוון שאני מחזיק REIT של מלונות (AHT)- זו ההשקעה ממונפת בהתאוששות כלכלית - תפוסת מלונות ומחיר ללילה הם פונקציה של מצב כלכלי - במיתון יש פחות תיירים ופחות נסיעות עסקים, בהתאוששות התיירים חוזרים ובגלל הגידול בפעילות הכלכלית יש גידול בלינות אנשי עסקים - המלונות שווים יותר, תזרים הדוידנדים עולה. מדוע דווקא מלונות? - כי זה מגזר עם רגישות ביקוש גבוהה למצב הכלכלי מחד ודורש השקעה הונית גדולה ומומחיות לצורך הגדלת היצע - קלאסי להשקעה מחזורית - לקנות בזול בשפל כלכלי ולמכור בפריחה הכלכלית.

הגרף מטה מדבר בעד עצמו
    לייצר תפוסה מלאה זו לא בעיה. השאלה היותר נכונה (או משלימה) היא באיזה מחיר! כדי לגבות את הטיעון שלך עליך לספק נתון המשווה את המחיר הממוצע לחדר לעומת שנים עברו.
    כמו כן, מקור הגרף ("סמית מחקר תיור") לא נראה לי אובייקטיבי במיוחד.

אני חושב שיש קונצנזוס שמדיניות הפד הצילה את העולם ממיתון. ארה"ב הייתה במיתון, והפד ולא אחר הציל את הכלכלה ע"י הזרמת נזילות שהייתה כה חסרה (זה בגדול... TBY פירט הרבה יותר בתחילת הפוסט). המחלוקת היא יותר על עד מתי צריך להמשיך להנזיל את השוק ולהזרים לו כסף.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות